Kk'ya Teşekkürler :)

Bonitacigim cok yenisin, hosgeldin aramiza önce.a.s.
Yardimci olmak icin birseyler söyleyeyim önce.

Müzik Kutusu'nda müzik dinleyip klip izleyebiliyoruz canim.
Link Silinmiştir.
Ayrica Radyomuz var. Arkadaslar yeni eski güzel bir müzik söleni veriyorlar bize hergün.
Link Silinmiştir.

Video izleme de imkani var sitemizde. Film Odacigi'nda filmler, diziler, fragmanlar bulunmakta.
Link Silinmiştir.

Oyun Kulubümüzde cok oyunlar var, hosca vakit gecirebilmek icin.
Link Silinmiştir.

Zamanla site icerisinde paylasimlar artikca cok iyi dostluklar, arkadasliklar da kuracagina inaniyorum.

Gelelim konuya, ben de K.K. nü cok seviyorum, tüm yazdiklariniza ictenlikle katiliyorum :enbuyukkk:

Valla ne güzel yazmışsın arkadaşım bende bu siteyi psikolog ararken buldum :çok üzgünüm: çok üzgündüm ama baktım ki inanılmaz bir dostluk var şimdi psikologa ihtiyacım yok sayenizde a.s.

Bu gün tesadüfen,kelebeklerimin üzerinde mausu sabitleyince,gayet gururumu okşayan türkçe açıklamalar gördüm..Tabii benden kocaman adımlarla önde giden diğer tecrübeli üyelerimizinkiler de öyle..son derece ince ve hoş geldi bana..Düşünen ve emek verenlere teşekkür etmek istedim..:enbuyukkk:

Kuzum= Guru...sana bundan böyle tuzukuru demek istiyom..Kulağa daha yakın geliyor,ses benzeşmesi falan hani..
Camdan ne kadar özelmişsin kısım sen de yaaa...(örgü modelleri yaratmada da çok özeldir benim arkidişim...=)

He ya. Kadınlar Kulübü bir marka olmuş artık arkadaşlar. Tebrikler.

Ceyar'ın havasından geçilmez şimdiKötü Kazen

ben de kelebekleri görmüştüm ama anlamını hiç düşünmemiştim. şimdi yazıyı okuyunca dikkat ettim, çok güzel olmuş. ben de takdir ettim, süper hatta sen söylemeseydin anlamını uzun süre öğrenemezdim sanırım, paylaştığın için teşekkür ederim. :1hug: a.s.
:enbuyukkk:

ben de teşekkür etmek istiyorum,çok güzel olmuş.Özellikle de hakkındaki yorumları fazlasıyla hakeden arkadaşları takdir etmek adına çok iyi oldu..

evet ellerinize saglık bende bugun farkettim sonra herhes ne yazıyor diye merak ettim okudum güzel olmus kelebeklerde yorumlarda

Hepinizi kutluyorum.Emekleriniz boşa gitmesin.Hoş günleriniz olsun.a.s.a.s.a.s.:1hug:a.s.:içelim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…