• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'ya Teşekkürler :)

Sevgili kk.dostlarım aşılama günümde açtığım topicte desteklerini esirgemeyen ve dualarıyla dilekleriyle yanımda hissettiğim tüm kk arkadaşlarıma,dostlarıma gönülden teşekkürler...
İyki varsınız,iyki bu klube üyeyim,birkez daha bu gibi durumlarda arkadaşlar birbirine nasıl destek olur, çıkar dünyasında çıkarsızca nasıl desteklenir örneği bu klupte..
Emeği geçen herkese bir kez daha minnettarım.
Tekrar tekrar yineliyorum ama, gönül dolusu sonsuz teşekkürler....
SEVGİLERİMLE...
a.s.
:enbuyukkk:

ezocum,daha önce açtığın konuyu biraz geç görmüştüm ama buna çabuk yetiştim.
teşekkürlük bir durum yok bence.burada herşeyi paylaşmıyor muyuz zaten?sen iyi haberler ver yeter canım...
sevgiler...

Ezo nasıl geçti aşılama?? Ne zaman öğrenicez sonucu??

Sonucu alır almaz buraya yetiştirirsen,sana destek olanlara en güzel minnet teşekkürünü vermiş olursun canım benim..
Hadi inş. güzel haberlerle yüzün güler..

Yemek bølumunde verdiginiz biribirinden lezettli ve kolay tarifler icin hepinize tesekkur ediyorum, yeni evliyim ben, yemek yapabiliyorum ama cok cesit bilmiyorum, sayenizde evde yemek yapmak cok kolay, esimde bayiliyor yaptigim yemeklere, a.s.a.s.

Ezo nasıl geçti aşılama?? Ne zaman öğrenicez sonucu??

14 haziran sonuç günü günler geçermi bilmem?
Nasılmı geçti gerçekten tarifi yok galiba yaşayan daha rahat anlar gibi çok ağladım ağlama sebebimi bilmiyorum ama çok ağladım çok az canım yandı 5 saniyelik sonra geçti canımın yanması önemli değil canım acımasın....
inşallah Rabbim izin verirse 14 haziranda bangır bangır bağırcam burdan yine hepbirlikte sevincez,ama ya olumsuz olursa yine size iş düşücek galiba yine desteklerinizle toparlanıcam.....
Kuzum inşallah senin gibi şansım açık olur.
:teselli:

inşallah olumsuz olmayacakkkkkkkkkkkkkkkkezocummmmmmmmmmmm kız olumsuz sonuç verme ertesi günü bnm dogumgünüm

Allah yardımcın olsun canım..
Hayırlı mutluluk haberlerini duyarız inşallah..

ya ezo ben hiç görmemişim canım o başlığı..inşallah herşey gönlünce olur...mutlu haberlerini de bekliyorum canım..:1hug:

inşallah herşey istediğin gibi olsun ALLAH sana hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin

Ezo canim insallah sonuc guzel olur ve sen bize mujdeyi verirsin ama unutma hersey nasip kismet herseyde bir hayir vardir sakin stres yapma ve rahat ol dua ediyorum insallah sana ve diger isteyen arkadaslarima Allahim hayirli bebisler verir, guzel haberlerini bekliyoruz, mutlu ve huzurlu yasa canim sevgilerimlea.s.

canım inş her şey gönlünce olur teşekkür ne demek bizler iyiisiyle kötüsüyle birbirimiz için buradayız paylaşıyoruz her şeyi:oklava::oklava::oklava:

Site harbiden hoşuma gitti hemde çook kimin aklına geldiyse taktir ettim çok eğlenceli biraz daha geliştirilse ne güzel olur mesela müzik indirme video izleme gibi sonra oyun olsa sitedeeee sonra da arkadaş bul kısmı olsa kişi özelliklerine göre daha güzel arkadaşlıklar edinilebilir bencee

tüm yorumlara katılıyorum,bende arama yaparken rastgle buldum,o zamandan beride burdayım,gerçekten de bilgisayarı açar açmaz direk buraya geliyorum,zaten gelen gidemiyor,bağımlılık yapıyooor,emeğinize teşekkürler.a.s.

Back
X