Kk'ya Teşekkürler :)

böyle güzel bir site hazırlayan k.k.emektarlarına ve her türlü derdine rağmen başka bir arkadaşının derdine çare olmaya çalışan üyelerine sonsuz teşekkürler.bu kadar güzel bir dostluk ortamını daha önce hiç bir sitede görmedim.ilginç bir rastlantıyla bulduğum bu site ;bu kadar kısa sürede öyle çok moral verdi ki bana.sonsuz teşekkürler hepinize arkadaşlar,alllah işlerinizi rast getirsin...

Ne güzel işte sana moral olduğuna sevindim.Bizim sitemiz ğibi yok zaten başka yerlerdede aramasınlar bence :))))Amin canım cümlemizin ,bende sana teşşekkür ederim duyguların için sağol....

vallai ben bu siteyi midemde sorun olduğu için nette gezinirken daha doğrusu araştırma yaparken buldum vee sadece bulmak istediğim şeyi deil umduğumdan daha fazlasını buldum ve çok memnunum ayrıca tüm kadınlar klübü üyelerine de tşkr ediyorum en ufacık sıkıntılarımızda bile her zaman birbirimize destek çıktık.. gülerken ağlarken hep beraberdik. herkese yeniden çok tşkr ederim canlarım benim BİRİMİZ HEPMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN ! :1hug::içelim::çiçek::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bende herkese yürekten teşekkür ediyorum aynı şekilde bende bu sitede bulduğum arkadaşlığı yardımlaşmayı başka hiçbir sitede bulamayacağımdan eminim ayrıca sizede duyarlılığınızdan ötürü teşekkürler.

Duyarliliğindan ötürü Sanada Teşekkürler. Gerçekten Burada Bende çok Mutluyum. Küçük Bir Yorumla Dahi Olsa Arkadaşlarimizin Mutluluk Ve Hüzününü Paylaşmak Beni Mutlu Ediyor.

Bitanecik bebişimin ameliyatı konusunda dualarını ve desteklerini esirgemeyen beni bugünümde gercekden yüreklendirip manevi olarak moral veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.a.s.a.s.

Ama bana bu konuda gerçekden çok büyük destek olan ve açtıgı topicle sizlerinde destegini saglayan sergüzeşt ablama artık ben onu gercekden ablam yerine koyuyorum.çokkk teşekkür ederim.a.s.a.s.

Canım ben yeniyim sanırım bazı olayları kaçırmışım.Çok geçmiş olsun ...Bebişin inşallah sağlığına kavuşur bir an önce... Allah Bebişini size sizi de bebişinize bağışlasın

tebrik ederim bu konuyu açtığın için.bende düşünüyodum valla çok iyi oldu.bende aldığım saç boyası acaba iyimidir diye araştırıken buldum siteyi ogünden beri burdayım,yeniyim ama çok güzelşeyler gördüm.emeği geçen herkese çoooooooooooooook teşekkür ediyorum.:enbuyukkk:::enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bu güzel duan için sagol gözdesen allah da senin sevdiklerine ve sana hiç elem keder yaşatmasın canım.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Bebişin iyidir inşallah. Rabbim acılarını göstermesin.

Petek geldin mi?

Babanın mekanı cennet olsun Rabbim sizlere sabır versin arkadaşım.

canım benim ya ama malesef yapamıyoruz bunu.. şimdi bizim yapabileceğimiz en önemli şey dua etmek.. birgün ansıl olsa yanlarına gideceğiz o güne kadar görevlerimizi güzelce yapabilsek..

Allah rahmet eylesin tekrar.. Mekan-ı cennet olsun..

Bende Bi Sitede Oldugum Için Cok Mutluyum Butun Yalnizligim Gitti Diyebilirimm Aybalammm,
Emegi Gecen Herkese Bu Sitede Emegi Gecen Herkese Yoneticilerine,kk Gullerine Kisacasi Herkese Cok Cok Minnettariimmm...
Saolun Varolunnn,
Iyiki Varsinizzz.....!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…