Kk'ya Teşekkürler :)

azem örnek kişilik,saygın duyguların kompetanısıntatlicadiarzu

yeşil ışıklarda yani sağdaki yeşil rep kutularında mausunu üzerine sabit tut görürsün...
umarım anladın kanka
laelaelaelaelae

bende böyle bir site hazırladıkları için emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum

BİZİ SMİLEYLERİMİZE KAVUŞTURAN DEĞERLİ KK YÖNETİCİLERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM..a.s:enbuyukkk:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Çok mutlu oldum Sabah Sabah Aldığım En Güzel HAber Teşekkürler Patroooooooooooooonnnnn :)))))))))))

sayın , değerli, muhterem, pek kıymetli, pek özel kk yönetimii,:1closedeyes:
güzel sirinliklerimizi ,sohbetimizin tadı ve rengi olan smileylerimizi yeniden kullanıma açtığınız için teşekkür eder saygı, selam ve hürmetlerimi sunarım efenim :enbuyukkk içimden bi ses abarttın diyo ama onu dinlemicem çünkü çok mutluyum):hooray:

Aman hiç de iyi olmamış alsınlar geri....

Şaka şaka yoksa beni burdan taşlayarak kovalarsınız siz...İyi hadi bakalım kavuştunuz oyuncaklarınıza.Ben kullanmıyorum ama sizin adınıza sevindim.Gözünüz aydın..

berşulem sevincimizi paylaştığın için sanada teşekkür ediyorum cicişimm mersii:1closedeyes::enbuyukkk::hooray:

amamartık eskisi gibi hem eve hemde evde 3 oglum ve eşim herşey bana bakıyo nasıl hem dükanı hem ev hemde çocuklarla ugraşim eskiden yetişiyodum artık çok zor en iyisi benim için devir etmek elemanda senin gibi yaparmı çok zor bu zamanda dürüst birini bulmak piskolojim bozuldu ama en güzeli çocuklarımda bişiy yok allahıma binkere şükür olsun hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar burda olmak bile bana huzır veriyo ama meslegimi çok severek yapıodum:1hug:

Tebrik ediyorum hepinizi :))) benim durumum vahim sanırm :))) nasıl puan alınıyo , onu da bilmiyorum ama....

Bugün benım dogum gunum tum KK uyekerıne tesekkurler ...
Aklıma gelmezdı gecen yıl buyıl dogum gunumu Kadınlar kulubu ve tum uye dostlarım kutlayacagını cok sevındım benı hatırladıgınız ıcın ...
SIZI COK SEVIYORUM KK UYELERI:dance:

Moraliniz bozuk mu ne?Canınızı sıkmayın.Umarım yakında herşey yoluna girer,sevdiğiniz işinize zaman ayırırsınız.Hoş günleriniz olsun.

Emek yüce değerdir.Emeği geçen tüm arkadaşları yürekten kutluyorum.Ellerinize sağlık.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…