Kk'ya Teşekkürler :)

senin hiç deyilse yazına arama motorlarından giriş yapılmış ve bayağı kişi kk girmiş,bana sap gibi bir ödül verilmiş şu kadar mesajdan dolayı sebebi.
sen yaptın bu işi :mymeka: benim adımı yazan sendin:mymeka:
hiç dişe dokunur bir katkım olmadığı halde bana verilen ödül içinde teşekkür ederim

napmışki bu kız anlamadım yarencim bari sen anlat ooo napmış alla sen:çok üzgünüm:

Bana ödül vermediğin için Ceyar seni kınıyorum.14 Şubatta siteyi bilmem kaç kişi ziyaret etmişti heee söyle bakim:mymeka: Benim sayemde Habertürk'e bile haber olmadık mı heeee:mymeka: . Kınıyorum ulen sizi kınıyorum. Muhahahahha:Roflol::Roflol:

orda 3000 mesaj diyo ama o ödülü sen açtığın konular için bize verdiğin bilgiler doğrulutusunda ve dobracılığınl aldın.. ben açıklamaya böle yazdıydım.

orda 3000 mesaj diyo ama o ödülü sen açtığın konular için bize verdiğin bilgiler doğrulutusunda ve dobracılığınl aldın.. ben açıklamaya böle yazdıydım.

valla sonuna kadar haketmişsin ooo cum...öle boş beleş filan değil yaniii...:1closedeyes: tebrikler :içelim:

oooo ve yaren ikinizinde hakkıydı ödül mütevazılık yapmayın hadi kızlar şımarın biraz...

oooo görmemişin ödülü olmuş, gitmiş başlık açmış bir de herkes görsün diye. :Roflol: :Roflol: :Roflol:

şaka bir yana bence tüm eski üyeler hakediyor bu ödülü.bizleri buraya bağlayan sizin tatlı sohbetleriniz, güzel yorumlarınız değil mi?

güle güle kullan ödülünü

iskelet kafa sayfa 1 de bi sorum vardı :mymeka:

tüü ya konuyu kaynatamadım gıcık şey ne olcak

ödülü alışımın sebebi daha önce açtığım konu yanii kabir azabı diye alacakaranlık kuşağına açtım konuya 2500 kişi bakmıi ondan vermişlerr:çok üzgünüm:
yani pekte iç açıcı bir konu diil ama gene gelen gelmiş yanee:1shok:

Tebrikler canım :) oooo şarkısı da çok güzelmiş :)))

Bu arada ben de teşekkür ediyorum yönetime ... fırsatını bulamamıştım daha önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…