Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ule elimde cifle yatıcam nerdeyse
Adama nefes aldırmıycam ule bundan sonra. Sil süpür, toz al, Allaaaahhh
o krem 20 tl ama çok az alıorsunuz butun tırnaklarınıza yetiyor tabi hava aldırmak lazım ama o havasız kaldıgından sararıyor olayı fasafiso
yunow cnm bu renk cok güzelmişşş
lushta heryerde satılmıyorki
su tırnak sararmalarına baska ne iyi gelir?
flormarın sararmayı önelyici asetonu var arkadasım denedi
fayda etmedi yahu
asetonu ben eminönunden alıyorm 1 lt 5 tl ve kırmızı ojeyi siyahı simliler fln nasıl çıkarıyor anlatamam sihirli gibi bişi lush eğer istanbuldaysan cevahirde var taksimde var tırnak sararmasınada bol vazelin sür eline tırnaklarına sonra avucuna kolonya dök ovala bi eldivene poşete geçir yrım saat beklet çıkarınca mucizeyi görcen
alix avienin ojeleri öyle canım bak 203
asetonu ben eminönunden alıyorm 1 lt 5 tl ve kırmızı ojeyi siyahı simliler fln nasıl çıkarıyor anlatamam sihirli gibi bişi lush eğer istanbuldaysan cevahirde var taksimde var tırnak sararmasınada bol vazelin sür eline tırnaklarına sonra avucuna kolonya dök ovala bi eldivene poşete geçir yrım saat beklet çıkarınca mucizeyi görcen
Ahada aradığım cevabı buldum.
Akşama denemem lazım. :82:
:13:bana takılın nan yaşayak
kızlar zemindeki oje pastelin yeni serisinden 74
Ben bunu bu gün yaptım hemde iki kere :) Ama tırnaklarım hala aynı yani sarı
Oje sürmeyin demeyin ojesiz duramam.
bu yaptığım şeyden sonra ellerim tırnaklarım hala aynıydı yani bende mucize olmadı
http://http://img703.imageshack.us/img703/4134/flormar228.jpg
koyu renk oje sürmeye yeni başladım, hataları görmezden geliniz, sonradan temizledim biraz kenarlarını, heyecanla çekmiştim de. :78: bu rengi çok beğendim.
flormar 228-çift kat
foto çıkmadı bir türlü ((