kızlar benim o siyahta sevilin matlastırıcısı var ama o kucuk ve 7 lira daha yogun ve pis kokulu :bbo: ama rımmelin matlastırıcısı harika fırcası cok guzel 1 seferde boyayabiliosunuz kokusu hafif ve şişesi buyuk 4 lira kesinlikle tavsiye ederim
ay kafam çok dalgın bu ara,görmemişim bebikim üzgünüm a.s.
beyaz olanı daha çok beğendim ben :kedi:
tırnakların da maşallahı var hani
lattem oje almışın mı yoksam bunlar eskimi???? neden biizm topikte görmedim seni buaralrda yakalıom heheh :)
beyazı beğendim her zaman kullanılabilecek bir renk diğeri kırmzı deil pembe diil ne renk kızzzz ama parmacıkları tırnacıkları beğendim süper kızzz
bi aslan burcunun paylaşımını görüp övmezsen başına neler gelir biliomusunklava:
kaydirigubbakcemile3
ojeleri yeni almadım kuşum. beyaz benimde çok hoşuma gidio. pembiki tek kat sürdüğümden tam rengi çıkmamış..
ver gazı ver gazıııııııııkaydirigubbakcemile3
you know bu şekilli şemalli tırnak süslerini nasıl yaptığına dair bi bloğun vs varmı? özellikle mat siyah oje üstüne kar tanecikleri çok hoş duruyoropuyorumnanaktan
yaa kızlar neden kimse bana yardım etmiyo:a015:
simli altın ve gümüş rengi arıyorum ama kolay ulaşılabilir markalardan olsun istiyorum
mesela flormar 393 mü 392 mi, alix avienin 110 nasıl mesela, uzmanlarına sormak istedim deneme yanılma yaparken servet harcamıyım kullanmayacağım ojelere
bide simli altın ne önerirsniz marka numara?bilmiyorumkismile
saol canım, onu demek istemedim aslında hani bi oje alırsın şişede çok güzel duruyodur eve gelip sürersin hayal kırıklığı... bi daha da elini sürmezsin. yani o olayın başıma gelmemesi için nokta atışı istediğim ojeyi bulmak için siz uzmanlardan yardım istiyorum, önerdiğin ojeyi arıcam canım çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım bu bilgi işim yaradı :))))kızlar benim o siyahta sevilin matlastırıcısı var ama o kucuk ve 7 lira daha yogun ve pis kokulu :bbo: ama rımmelin matlastırıcısı harika fırcası cok guzel 1 seferde boyayabiliosunuz kokusu hafif ve şişesi buyuk 4 lira kesinlikle tavsiye ederim
oooooo beğendim bunuuuu güzelmiş :) lakin ojede görüken simleri tırnakda göremedim kontesim? heheh uyuzlukyaratan üye simileysi
lattem ben söyleyebilirim neler gelir :))))))))) hahahahabi aslan burcunun paylaşımını görüp övmezsen başına neler gelir biliomusunklava:
kaydirigubbakcemile3
ojeleri yeni almadım kuşum. beyaz benimde çok hoşuma gidio. pembiki tek kat sürdüğümden tam rengi çıkmamış..
ver gazı ver gazıııııııııkaydirigubbakcemile3
you know bu şekilli şemalli tırnak süslerini nasıl yaptığına dair bi bloğun vs varmı? özellikle mat siyah oje üstüne kar tanecikleri çok hoş duruyoropuyorumnanaktan
canım golden rose'un var bir dene derim anca cmrtne swatch yapabilirim lakin eve gitmiyorum bugünyaa kızlar neden kimse bana yardım etmiyo:a015:
simli altın ve gümüş rengi arıyorum ama kolay ulaşılabilir markalardan olsun istiyorum
mesela flormar 393 mü 392 mi, alix avienin 110 nasıl mesela, uzmanlarına sormak istedim deneme yanılma yaparken servet harcamıyım kullanmayacağım ojelere
bide simli altın ne önerirsniz marka numara?bilmiyorumkismile
anladımm:kedi: e bebikim dene ojeyi alırken:1shok: sür tırnakına bak güselse al çirkinse bırak
ben hep öyle yapıyorum,üstüne bi de asetonlu pamuk verin silcem bunu diyorum eheheheh :roflol:
canım golden rose'un var bir dene derim anca cmrtne swatch yapabilirim lakin eve gitmiyorum bugüngri bilmiyorum ama simli bende yok
teşekkür ederim canım bu bilgi işim yaradı :))))
oooooo beğendim bunuuuu güzelmiş :) lakin ojede görüken simleri tırnakda göremedim kontesim? heheh uyuzlukyaratan üye simileysi
lattem ben söyleyebilirim neler gelir :))))))))) hahahaha
canım golden rose'un var bir dene derim anca cmrtne swatch yapabilirim lakin eve gitmiyorum bugüngri bilmiyorum ama simli bende yok
yeşil çok yakışmış Lachesiskaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?