kkontess' in Ojeleri (resimli)

Tabiki canim.. su an ortancini surdum yani 238
kurusun, fotosunu cekip ekleyecem cnm:lepi:

ee nerde kız foto? renklerini çok beğendim ama tırnaklarında görmem lazım sempatiksalakcinni tam istediğim tonlar he canlı canlı.aklinialirimsmile evde kullanacağım için canlı renklerde olur benim için.:jeyyar: ya morlarda güzel duruyo baya.ekleyenler vardı.oje elleri daha bakımlı gösteriyor ya daha bi güzel oluyor.. boshayallersmile

taşanlar varsa görmemezlikten gelin kaydirigubbakcemile3

pembik olan flormar supershine 11
beyaz olan flormar sups. 02

ay kafam çok dalgın bu ara,görmemişim bebikim üzgünüm a.s.
beyaz olanı daha çok beğendim ben :kedi:
tırnakların da maşallahı var hani

Kizlar
arkadasim türkiyeye izne gitmisti.. Bunlari siparis ettim..
Ve bugün getirdi arkadasim :lepi: Cok mutlu oldum
Yasasin :lepi: FLORMAR :lepi:
Renkler ama farkli cikmis, mesella ortadaki cirlak pembe :)) ama fotoda kirmizi gibi

güle güle kullan canımbayanssulusmile

şundan bende de var,cidden güsel bir renk ama özellikle sınav günlerimde kurşun kalem izleri olunca üzerlerinde ,ojeden bi tiksinti geldi bna,artık kullanamıyorum

iz mi kalıyor kaydirigubbakcemile3 valla ben hiç denk gelmedim ama renk guzel deilmi

you know siyah çok güzel durmuş ya...
kızlar ya flormardan alıcam ya ojeleri.ddiğer sayfalara baktım biraz ama bulamadım.flormar marka kırmızı,gri ve mor,bordo gibi renkler için hangi numara önerirsiniz? :kedi:

taşanlar varsa görmemezlikten gelin kaydirigubbakcemile3

pembik olan flormar supershine 11
beyaz olan flormar sups. 02
lattem oje almışın mı yoksam bunlar eskimi???? neden biizm topikte görmedim seni buaralrda yakalıom heheh :)
beyazı beğendim her zaman kullanılabilecek bir renk diğeri kırmzı deil pembe diil ne renk kızzzz ama parmacıkları tırnacıkları beğendim süper kızzz
booty marka holo oje

buna bayıldımmmm süperrr süper :)))))

kızlar ojeler şahane hepsini birden almayım dedim youknowcum süper şeyler valla şu mat olayına giricem bende rimmelin matlaştırıcısını alayım diom kullandınmı nasıl?

aaçılışımı dün aldığım ojemle yapıyım
tırnağım kırıldı bakımsızlar kusura bakmayın:roflol:
[/url][/IMG]

ay pardon unutmuşum canım
golden rose paris 27 numara
çift kat güzel oluyo ama resimde tek kat sürmüştüm

kızlar benim o siyahta sevilin matlastırıcısı var ama o kucuk ve 7 lira daha yogun ve pis kokulu :bbo: ama rımmelin matlastırıcısı harika fırcası cok guzel 1 seferde boyayabiliosunuz kokusu hafif ve şişesi buyuk 4 lira kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…