kkontess' in Ojeleri (resimli)

daha neler öğrenicez bakalım burdan... çok hoş... paylaşım için sağol canım denemek istiyorum doğrusu...

daha neler öğrenicez bakalım burdan... çok hoş... paylaşım için sağol canım denemek istiyorum doğrusu...

rica ederimm,ben de yeni öğrendim bir siteden yalnız gazete kağıdını fazla bekletmeyin tırnağınızda bastırın ve çekin,yoksa kağıtlar tırnağa yapışıyor.tecrübeyle sabittir

ben turuncudan pek haz etmem.
alırken tek kat sürdüğümden yavruağzı gibi durmuştu ama tırnaklarımı tam kapamayınca 2 kat sürdüm evde.
bildiğimiz turuncu oldu.
sevmedim.
belki yazın cıvıllığında araya kaynar...
(asıl rengi ilk fotodaki gibidir)

canım artık moda kanallarında zıtlık moda ana renklerde giyindiğin zaman aksesuarlarında farklı renkler kullanman gerekiyor.
böyle değerlendirebilirsin mesela bu ojenide

canım artık moda kanallarında zıtlık moda ana renklerde giyindiğin zaman aksesuarlarında farklı renkler kullanman gerekiyor.
böyle değerlendirebilirsin mesela bu ojenide

biliyorum kuşum ben de öyle zıt çok kullanırım ama turuncuya karşı bi antipatim var

bi de bu ojelerini nerden aldın you know'cum
parlak olanları...
burda golden rose var ama hiç böyle görmedim

kahve olan da çok güzelmiş
ay bana yollasana bunlardannn
canım ben onları taksimden aldım erkul kozmetikten suanda mersindeyim ama eğer 2 hafta beklersen sana istanbuldan gönderebilirim onlardan ama tırnakta yoğun durmuyorlar yani baska rengin uzerine kullanıyorum onları
kızlar sizden kahve rengi oje önerisi bekliyorum..
tırnakta sürülmüş fotonuz var mı acaba ? özellikle sütlü kahve tonları olabilir..

WOO534

FLORMAR79

FLORMAR413

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…