kkontess' in Ojeleri (resimli)

rengi beğendim..de tırnaklar senin mi?takma filan mı? baya uzun görünüyolarda.. bilmiyorumkismile

gören herkes bunu sordu zaten yok canım takma değil o zaman tatildeydim uzattım bayaa ama normalde tırnaklarımın yapısıda uzun ondan aşırı uzun görunuyor

hmm.. evet baya uzun görünüyor ya..sanki biraz daha kısa olsa daha iyi duracakmış gibi naçizane fikrim..

Kizlar
arkadasim türkiyeye izne gitmisti.. Bunlari siparis ettim..
Ve bugün getirdi arkadasim :lepi: Cok mutlu oldum
Yasasin :lepi: FLORMAR :lepi:
Renkler ama farkli cikmis, mesella ortadaki cirlak pembe :)) ama fotoda kirmizi gibi

Eklentiler

• $2010-10-26_19.03.45[1].jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Kizlar
arkadasim türkiyeye izne gitmisti.. Bunlari siparis ettim..
Ve bugün getirdi arkadasim :lepi: Cok mutlu oldum
Yasasin :lepi: FLORMAR :lepi:
Renkler ama farkli cikmis, mesella ortadaki cirlak pembe :)) ama fotoda kirmizi gibi

güzel görünüyo renkleri..ama tırnaklarında görmek isteriz babyke sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile numaralarınıda yaz he ona göre alıyım dimi... :teytey:

Son düzenleme:
güzel görünüyo renkleri..ama tırnaklarında görmek isteriz babyke sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile numaralarınıda yaz he ona göre alıyım dimi... :teytey:
Tabiki canim.. su an ortancini surdum yani 238
kurusun, fotosunu cekip ekleyecem cnm:lepi:

taşanlar varsa görmemezlikten gelin kaydirigubbakcemile3

pembik olan flormar supershine 11
beyaz olan flormar sups. 02

hmm.. evet baya uzun görünüyor ya..sanki biraz daha kısa olsa daha iyi duracakmış gibi naçizane fikrim..

zaten cok uzun değil canım belirtmiştim öyle görunuyor ama ben uzun da seviyorum tırnaklarıma bakmayı seviyorum her zaman temizlerim zaten sorun olmuyor onun için

you know onlar tırnak stıcker ı mı
cok gusel olmuss cok begendımm
benımde tırnakların yapısı uzun alabılırım sanırım

you know onlar tırnak stıcker ı mı
cok gusel olmuss cok begendımm
benımde tırnakların yapısı uzun alabılırım sanırım

stıcker deil canım kendim yapıyorum konad die bişi var diskler fln ,
bak googleye özgurce pazarlama yaz görursun

Bende bugün bundan aldım 2 oje arasında kaldım sonra gözüm buna ilisti ne o olsun ne bu bence bu olsun dedim. Acaba nasıl durur diye düsünüyordum kiiii seninkiler de görüncee sevindim simdi birdeeenn delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…