• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

$DSC09304.jpg

$DSC09305.jpg

bende bunu sürdüm
ama sürmesini öğrenmem lazım sanırım kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
bi aslan burcunun paylaşımını görüp övmezsen başına neler gelir biliomusun:oklava:
kaydirigubbakcemile3

ojeleri yeni almadım kuşum. beyaz benimde çok hoşuma gidio. pembiki tek kat sürdüğümden tam rengi çıkmamış..
ver gazı ver gazıııııııııkaydirigubbakcemile3

you know bu şekilli şemalli tırnak süslerini nasıl yaptığına dair bi bloğun vs varmı? özellikle mat siyah oje üstüne kar tanecikleri çok hoş duruyoropuyorumnanaktan

canım var evet tırnaklar foraburadan takip edebilirsn

telefonla çektim iyi çıkmadı ama çok tatlı bir mavi aslında Rapsodi 188 numara hem de 1 TL' ye aldım...

Eklentiler

• $Picture1.jpg
    $Picture1.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 76
bi de bu ojelerini nerden aldın you know'cum:69:
parlak olanları...
burda golden rose var ama hiç böyle görmedim :53:

kahve olan da çok güzelmiş
ay bana yollasana bunlardannn:43:

Son düzenleme:
kızlar sizden kahve rengi oje önerisi bekliyorum..
tırnakta sürülmüş fotonuz var mı acaba ? özellikle sütlü kahve tonları olabilir..

bi de bu ojelerini nerden aldın you know'cum:69:
parlak olanları...
burda golden rose var ama hiç böyle görmedim :53:

kahve olan da çok güzelmiş
ay bana yollasana bunlardannn:43:
burdaki fotodaki en baştaki pastele benziyordu ama az daha koyusu olabilir tırnakta görmeden emin olamıcam :) neyse gidip deneme yanılma yoluyla almam gerek sanırım :):12:
onun yanındaki golden rose da benziyordu :)))

teşekkürler kontescim..

Son düzenleme:
kkontess tırnağa yapılan gazete baskısını denedin mi hiç?ben de bugün yapmayı düşünüyorum.yapmadıysan denemelisin.sen de seversin öyle antin kuntin şeyleri:13:

şöyle ki tırnağımıza açık renk bir oje sürüp kuruduktan sonra limon kolonyasına tırnapımızı batırıyoruz.üstüne de bir parça gazete bastırıyoruz.yazılar çıkıyor tırnağa.biraz bekleyip üzerine tırnak cilası sürüyoruz.resim eklemeyi bilmiyorum maalesef ama "tırnağa gazete baskısı" yazıp aratırsanız görsellerde çıkıyor :71:

Back