- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
Ben cift mil kullanamiyorum ya olmuyo bi turlu. Ya normal tig olacak yada tek tig.Bende beceremiyorum ki deneme yanılma yöntemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cift mil kullanamiyorum ya olmuyo bi turlu. Ya normal tig olacak yada tek tig.Bende beceremiyorum ki deneme yanılma yöntemi
Yok istegim nistegim sen bana lafmi sokuyon.Hiç yeterli insanın içinde yapma isteği oksun
Tamam mikili sapkada tığ işi.aman tamam ben bi orimde güzel olursa sanada orerim.lanet olsun içindeki zey-mur sevgisine gene kiyamadim.Ben cift mil kullanamiyorum ya olmuyo bi turlu. Ya normal tig olacak yada tek tig.
Nasi bisi bu mikili sapka bakiim basitse bende orerim okadarda beceriksiz diilim ya.Tamam mikili sapkada tığ işi.aman tamam ben bi orimde güzel olursa sanada orerim.lanet olsun içindeki zey-mur sevgisine gene kiyamadim.
Az dur atarim resmiNasi bisi bu mikili sapka bakiim basitse bende orerim okadarda beceriksiz diilim ya.
Tamam bekliyomAz dur atarim resmi
E mikili şapka Tigla örülüyorki canimBen cift mil kullanamiyorum ya olmuyo bi turlu. Ya normal tig olacak yada tek tig.
Bahane üretme benimde iki çocuk varCok sevimli kiz bu. Ama ben bu sapkayi kiz ilkokula baslarken bitiririm ancak. 2 cocukla nerden vakit bulacam. Bide ise baslayinca hic vaktim olacak.
Ben yeni gordum modeli canim cok sevimli bisey de benim bunu islemeye vaktim olmaz heralde. Belki yazin ancak. Simdi oglum bi taraftan kizim bi taraftan bos vaktim yokE mikili şapka Tigla örülüyorki canim
Su siralar hic yapamam heralde ya. Kendimde o enerjiyi bulamadim. Bulsam once elimdeki isi bitiririm zaten. Kiza yelek baslamistim duruyo oyle.Bahane üretme benimde iki çocuk var
ip al sende başlayalım ucumuz
Sen Bilin bacim teklif var ısrar yok.Su siralar hic yapamam heralde ya. Kendimde o enerjiyi bulamadim. Bulsam once elimdeki isi bitiririm zaten. Kiza yelek baslamistim duruyo oyle.
Pambık sen figo yu biliyor musun seda sayan da tanıtım hostesligi yapıyordu. Millete hava atıyordum bakin arkadaşım diye
Bilgeyi bilmem ben yaşıyorum@Bilgece yaşıyor musun bacim
Figo yu hatırlıyorum da Seda Sayan daa olduğundan haberim yok:)Pambık sen figo yu biliyor musun seda sayan da tanıtım hostesligi yapıyordu. Millete hava atıyordum bakin arkadaşım diye
Sen iyiki varsın zati ablamBilgeyi bilmem ben yaşıyorum
Figo yu hatırlıyorum da Seda Sayan daa olduğundan haberim yok:)
Benim neyden haberim var zatenSen iyiki varsın zati ablam
Oo sen çok şeyler kaçırmış sin o zaman