- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
Kendini kocamis sanan genc dino gelmis. Hosgelmis:)Selam Dinazorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini kocamis sanan genc dino gelmis. Hosgelmis:)Selam Dinazorlar
Ki bugün iyi.inşallah böyle gider.sen napiyosun.ben bugun mikili şapka için IP aldimMazef Kızçe nasıl oldu beybisi
Kiz mikili sapka nasi bisi. Ondan da istiyom ben.:)Ki bugün iyi.inşallah böyle gider.sen napiyosun.ben bugun mikili şapka için IP aldim
İyi maşallah inşallah bir daha olmaz kabız falan sen doktora götürmüş muydun onu şurup damla falan bişiy yazmış miydi kuzenime soracağım ya şu ilaçları kullanmış geçmemiş falan diye.Ki bugün iyi.inşallah böyle gider.sen napiyosun.ben bugun mikili şapka için IP aldim
Her türlüYagmurun_kizi orgu işlerinizi bundan sonra ozelden konuşalım. Ortak çıkanlar oluyor sonra
Ya doktora geçen hafta gittim söyledim zeytin yağ ver.dedi.resimdeki gibi pembe siyah aldimİyi maşallah inşallah bir daha olmaz kabız falan sen doktora götürmüş muydun onu şurup damla falan bişiy yazmış miydi kuzenime soracağım ya şu ilaçları kullanmış geçmemiş falan diye.
Hangi renk aldın bacum ipleri
Beceremiyom diye yuzume vurmana gerek yok. Istemiyom senin sapkani falan. Alirim kendimYagmurun_kizi orgu işlerinizi bundan sonra ozelden konuşalım. Ortak çıkanlar oluyor sonra
Paramı şapkalara çarçur edeceğine nafakami ode senBeceremiyom diye yuzume vurmana gerek yok. Istemiyom senin sapkani falan. Alirim kendim
Ya doktora geçen hafta gittim söyledim zeytin yağ ver.dedi.resimdeki gibi pembe siyah aldim
Bende beceremiyorum ki deneme yanılma yöntemiBeceremiyom diye yuzume vurmana gerek yok. Istemiyom senin sapkani falan. Alirim kendim
Ooo benim tigim vardı zatenTamam ben akşam bi konuşayım dönerim sana
Tığ da aldın demi kalin olanından
Hiç yeterli insanın içinde yapma isteği oksunBende beceremiyorum ki deneme yanılma yöntemi
Ooo hamarat garının Halide havası da bir başka oluyor heOoo benim tigim vardı zaten
AynenHiç yeterli insanın içinde yapma isteği oksun
Sen nafakayi ruyanda gorursun. O ordugun sapkalari al bi cami avlusunda acta 3 5 kurus topla. Ben sana zirnik koklatmam.Paramı şapkalara çarçur edeceğine nafakami ode sen