Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Yagmurun_kizi
İyiyim canım kizceme kahvaltı hazırladım onu yiyeceğiz. Sen napiyosun nasilsinnapan bacum
oğlum okulda kocam işte kızımda uyuyor bende takılıyorum öyle.İyiyim canım kizceme kahvaltı hazırladım onu yiyeceğiz. Sen napiyosun nasilsin
Gunaydin tatlim@DeryaLi gunaydin bacumne yapiyosunuz bakalim
Yumurta sarısı peynir yoğurt.yoğurda biraz pekmez katiyorum.kuş kadar bile yemiyor zatenoğlum okulda kocam işte kızımda uyuyor bende takılıyorum öyle.
ne yedırıyorsun kahvaltıda
Günaydın ablamm
günaydın kankaGunaydin tatlim@DeryaLi gunaydin bacumne yapiyosunuz bakalim
bıdenem yumurta sarısıyla peynırı aynı anda vermeyın diyor uzmanlar. haberin olsunYumurta sarısı peynir yoğurt.yoğurda biraz pekmez katiyorum.kuş kadar bile yemiyor zaten
Valla kanka havalar gunesli bu aralar amma kuru soguk varne yapak bizde evde sicakta kalmayi tercih ediyokdaha kar varmi kiz turkiyedegünaydın kanka
sörf yapıyok
sen napıyon bakem nasıl gurbet ellerde havalar
ne karı anam hava güneşli ama buz gibiValla kanka havalar gunesli bu aralar amma kuru soguk varne yapak bizde evde sicakta kalmayi tercih ediyokdaha kar varmi kiz turkiyede
Ayy niyeki.gerçi bir zararı olacağını sanmiyorum çünkü çok az yiyor zaten ne yedirecegimide sasiriyorum zatenbıdenem yumurta sarısıyla peynırı aynı anda vermeyın diyor uzmanlar. haberin olsun
Bizimde anam sozde gunes var hava buz gibitikandik eve valla insan daraliyor haklisin bacim..memleket gibisi varmi yaayaz gelsede bende ucsam tryeene karı anam hava güneşli ama buz gibi
bebiş oldugu için evden dışarı çıkamıyorum zaten hapis hayatı yaşıyorum resmen
yaz gelsede bi gitsem memleketime
Bizimde anam sozde gunes var hava buz gibitikandik eve valla insan daraliyor haklisin bacim..memleket gibisi varmi yaayaz gelsede bende ucsam tryee
yemesı lazımmış işte bende bu kadar vermiyorum zatenYagmurun_kizi benim kız koca günde bu kade yemiyorki