- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Birde bu kadar verirsem anne sütü emmezki.bencede sır doktora banada haber veryemesı lazımmış işte bende bu kadar vermiyorum zaten
yarın aşımız var o zaman soracam doktora bakalım o ne tavsıye edecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde bu kadar verirsem anne sütü emmezki.bencede sır doktora banada haber veryemesı lazımmış işte bende bu kadar vermiyorum zaten
yarın aşımız var o zaman soracam doktora bakalım o ne tavsıye edecek.
tamamdır canımBirde bu kadar verirsem anne sütü emmezki.bencede sır doktora banada haber ver
Benimde sağ el bilegim az bi zirlayinca ağrı yapıyor.dikkat ediyorum inşallah kendiliğinden gecertamamdır canım
sağ el bileğin neden agrıyo anlamadımBenimde sağ el bilegim az bi zirlayinca ağrı yapıyor.dikkat ediyorum inşallah kendiliğinden gecer
Ne bilim .iki uç gundur başladı.bi iş yaparken zorlanınca yada kızı kucağına alırken birden bir acı saplaniyorsağ el bileğin neden agrıyo anlamadım
geçmış olsun. eklem romatizması falan yok demi sendeNe bilim .iki uç gundur başladı.bi iş yaparken zorlanınca yada kızı kucağına alırken birden bir acı saplaniyor
Geçmiş olsun,incinmişdir belkiBenimde sağ el bilegim az bi zirlayinca ağrı yapıyor.dikkat ediyorum inşallah kendiliğinden gecer
Yok canım görmedimElif abla azeri bi kardeşimiz vardı adını unuttum o nerelerde goruyormusun onu
İnşallah.zor oluir çünkü bebekle ugrasiyorum canım agzima geliuorGeçmiş olsun,incinmişdir belki
Oy yakın olsak yardımlaşırdık:)İnşallah.zor oluir çünkü bebekle ugrasiyorum canım agzima geliuor
Ben herkeze çok uzagim zatenOy yakın olsak yardımlaşırdık:)
Oy canım:)kıyamam kk uzakları yakın etti ama maalesef burda da da destek sanal oluyorBen herkeze çok uzagim zaten
Ama bu sarı kafaları görünce hep aynı şeyleri düşünüyorum
Olsun valla abla o bile yetiyor.burda bi komşuya kaç kere gidebilirsinki.yada ne kadar konusabilirsinOy canım:)kıyamam kk uzakları yakın etti ama maalesef burda da da destek sanal oluyor
Tabii burda 7/24 konuşabiliyoruz:).Geçen komşuda oturuyoruz.Haberli bir oturmaydı.Bir başka komşuda geldi.Ooo habersiz gelinirmi dediler.Muhtemel zaten misafir olduğunu bilerek geldi zaen.Yani böyle bazen o bile batıyor demek insanlara:)Olsun valla abla o bile yetiyor.burda bi komşuya kaç kere gidebilirsinki.yada ne kadar konusabilirsin
Yanı dusun aynı binadasin çat kapı gidemiyorsun. İlla onlar gelirken hazırlık yapacaksın.bi gidimde bi çay iki bisküvi evde ne varsa olmuyorTabii burda 7/24 konuşabiliyoruz:).Geçen komşuda oturuyoruz.Haberli bir oturmaydı.Bir başka komşuda geldi.Ooo habersiz gelinirmi dediler.Muhtemel zaten misafir olduğunu bilerek geldi zaen.Yani böyle bazen o bile batıyor demek insanlara:)
Maalesef.Burası da küçük bir çevre Konya nın yani.Orta direğin hatta biraz daha altının oturduğu yerYanı dusun aynı binadasin çat kapı gidemiyorsun. İlla onlar gelirken hazırlık yapacaksın.bi gidimde bi çay iki bisküvi evde ne varsa olmuyor