- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Kız hanı kulaklı şapka varya.onun sarı değilde mavi kısmını kaç santim ordunÇek ama çok acitma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hanı kulaklı şapka varya.onun sarı değilde mavi kısmını kaç santim ordunÇek ama çok acitma
Valla sor kız .bunaldim artık.bugün biraz cıvık yapmış.nasıl sevindim anlatamam.deselerdiki mazef b.k görünce sevineceksin inanmazdim ama oldu
Canım yarın ölçer söylerim sana amaKız hanı kulaklı şapka varya.onun sarı değilde mavi kısmını kaç santim ordun
Heya bakalım bebelerimiz bizi daha ne garip şeylere sevindirecek.
Daha dur bak hele nelere sevinecen daha
Benim buyuk oğlan ilk Kakasını tuvalete yaptığında sevinçten eşimi aradıydim oğlan tuvalete yaptı die
Baya ordum artık kız.kulak kısmına geldim nerdeyse.az daha orsemmi ormesemmideyim.bu bitince bende mikiliye gececegim.havalar iyiyken çıkıp IP almalı.yarın pazar var burda hava güzel olursa çıkar biraz dolaşıp ipi alır donerim.Allah izin verirse haftaya pazartesi buluşma ayarlayip mikiliye baslayalimCanım yarın ölçer söylerim sana ama
Güzel olmadı ya o şapka beğenmedim ben. Şu mikili varya onu orecem şimdi
Ben kulaklarını uzun ördüm örnekte ki gibi kısa değil 4 sırada bir kestim.Baya ordum artık kız.kulak kısmına geldim nerdeyse.az daha orsemmi ormesemmideyim.bu bitince bende mikiliye gececegim.havalar iyiyken çıkıp IP almalı.yarın pazar var burda hava güzel olursa çıkar biraz dolaşıp ipi alır donerim.Allah izin verirse haftaya pazartesi buluşma ayarlayip mikiliye baslayalim
Dört sıra derken dört kere gidip gelmeyimi kastediyordu.birde dört sırada bir iki ilmek kestin dimiBen kulaklarını uzun ördüm örnekte ki gibi kısa değil 4 sırada bir kestim.
Tamam beybisi haftaya pazartesi başlayalım.
Nece konusuyonuz siz kiz:) 4sira kes git gel cift sira nece bunlar:) benim kizin sapkasi hazirmi teyzesibyaz gelmeden bitermi?Dört sıra derken dört kere gidip gelmeyimi kastediyordu.birde dört sırada bir iki ilmek kestin dimi
Bi tane bitiyor işte.ben zaten seneye takacak şekilde oruyorum.Nece konusuyonuz siz kiz:) 4sira kes git gel cift sira nece bunlar:) benim kizin sapkasi hazirmi teyzesibyaz gelmeden bitermi?
Ha iyi. Benim kiz azcik koca kafa ancak olur zaten.Bi
Bi tane bitiyor işte.ben zaten seneye takacak şekilde oruyorum.
Oyle deme lan kizaHa iyi. Benim kiz azcik koca kafa ancak olur zaten.
Derim. Benim kepce kulagim o. Kulaklari kepce kepce oyle seviyorum kizimi ben.Oyle deme lan kiza
Hammaddesi kotuyse kız ne yapsinDerim. Benim kepce kulagim o. Kulaklari kepce kepce oyle seviyorum kizimi ben.
Benim genlerim cok guzelde diger yarisinda sorun var sanirimHammaddesi kotuyse kız ne yapsin
Bilemem.ama öyle deme kızıma.Benim genlerim cok guzelde diger yarisinda sorun var sanirim
Derim ben oyle seviyorum kizimi kepcem o venim. Kepcem kepcem. Yerim ben onu.Bilemem.ama öyle deme kızıma.
A selam. Hoş geldin bacumSelam Dinazorlar