- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.929
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Dipnot: Annem de ben de kardeşim de çalışıyoruz.
Annem babamdan boşanmıyor.
hayır sadece ben evden giderim korkusuna yani gidersem boşanır o da kendi istediği için değil mecburiyetten ben de kendi istediği için boşansın istiyorumBak baştan herkese yaymış bunusman sakın evladım inanıp kanma bu kişiye.,
Başına her türlü sıkıntıyı yayar bu tipler.,
Annen boşanmayı düşünmüyormu hiç bu durumda..
kardeşimle çıkarız ama herkes lafımızı eder akrabalarımız çok lafçı hemen lafımızı çıkartırlar.Kardeşin de çalışıyormuş şimdi okudum.
Kardeşinizle ayrı eve çıkın. Annene de gel diyin gelmezse de yapacak bir şeyiniz yok artık.
hayır sadece ben evden giderim korkusuna yani gidersem boşanır o da kendi istediği için değil mecburiyetten ben de kendi istediği için boşansın istiyorum
bilmediğiniz şeyler var başınıza gelmesin ama gelmeden anlamazsınız diyor ne o diyorum söylemiyorNeden boşanmıyor peki,bir korkusu filanmı var yoksa..
bilmediğiniz şeyler var başınıza gelmesin ama gelmeden anlamazsınız diyor ne o diyorum söylemiyor
annem cahil bir kadın ben dil dökmekten usandım bunları bir de bize anneannem geldi kalmaya onun yanında söyledi anneannemde o sizin babanız karşılık verme diye bana kızdıNeyin mecburiyeti yani,baban aleni bu eve karı getircem demiş..
Hala durduğu kabahat anneninde,annenle konuşun ikna etmeye bakın hemen..
annem cahil bir kadın ben dil dökmekten usandım bunları bir de bize anneannem geldi kalmaya onun yanında söyledi anneannemde o sizin babanız karşılık verme diye bana kızdı
annem cahil bir kadın ben dil dökmekten usandım bunları bir de bize anneannem geldi kalmaya onun yanında söyledi anneannemde o sizin babanız karşılık verme diye bana kızdı
napcak boşanmayıp acaba bu adam çekilir miannem maalesef boşanmıyor
her zman konuşuyorum bu aldatma olayından çok önceden çünkü babam sürekli alkol alıyor asla bizimle konuşmaz onun yanında gülmemiz bile yasaktır. Bir ailenin çocukları anne babasının boşanmasını istiyor düşünebiliyor musunuzAnnen ne kadar cahil olursa olsun sen ve kardeşin doğru yolu gösterip gözünü açmanız lazım..
her zman konuşuyorum bu aldatma olayından çok önceden çünkü babam sürekli alkol alıyor asla bizimle konuşmaz onun yanında gülmemiz bile yasaktır. Bir ailenin çocukları anne babasının boşanmasını istiyor düşünebiliyor musunuz
kilidi değiştirmeyi düşündüm ama o kendisi zaten bütün kilitleri değiştirmeyi bilir işi o yani kapıyı açtığıyla kalmaz beni döverBaban ne kadar babalık yapmış ki ahı tutacak
Anneni boşver aldatılmış diye sağlıklı düşünemiyor herhalde
Sen mantıklı kızsın ama gitme, babanı atın sokağa
Kilidinizi de değiştirin
İstediği kadına defolsun gitsin
Keklik mi avlıyo ne vurması, vursa zaten maaşını vermeyi kesin vururdu o paragöz
iyi de babamdan bir kuruş almıyor ki hatta annem maaşını babama veriyor yani geçinememesi imkansızŞöyle düşün birde,belkide anneciğin korkuyor boşanınca nasıl yaparım ne ederim düşünceside olabilir.
Her kadın sonuçta aynı gücü kendinde bulamayabilir..
Ev kimin adınakilidi değiştirmeyi düşündüm ama o kendisi zaten bütün kilitleri değiştirmeyi bilir işi o yani kapıyı açtığıyla kalmaz beni döver
kesin gelirler ama annem istemeden gelir sırf bizi kaybetmemek için o yüzden onlara söylemek istemiyorumvalla ben olsam annemle kardeşime ben gidiyorum benimle gelirseniz üçümüz birbirimize destek oluruz yeni bi aile oluruz ama gelmezseniz de siz bilirsiniz derdim. ve giderdim yani.
tapumuz daha yok ama babamın üzerine yani babam taksitlerini ödüyor onun üzerine hazırlanıyor her şeyEv kimin adına
Bi kez daha sormuştum ama biraz karışık anlatmıştın
Kimsenin değil demiştin
Resmen tapuda birinin ya da birden çok kişinin adı yazmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?