• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'nın akıllı kadınları akıl verin bana lütfen!

Bak baştan herkese yaymış bunusman sakın evladım inanıp kanma bu kişiye.,
Başına her türlü sıkıntıyı yayar bu tipler.,
Annen boşanmayı düşünmüyormu hiç bu durumda..
hayır sadece ben evden giderim korkusuna yani gidersem boşanır o da kendi istediği için değil mecburiyetten ben de kendi istediği için boşansın istiyorum

Kardeşin de çalışıyormuş şimdi okudum.

Kardeşinizle ayrı eve çıkın. Annene de gel diyin gelmezse de yapacak bir şeyiniz yok artık.
kardeşimle çıkarız ama herkes lafımızı eder akrabalarımız çok lafçı hemen lafımızı çıkartırlar.
Kardeşimle gitmeye karar verdik annem deli gibi ağladı ben de gelicem diye ama istediği için değil sırf bizi kaybetme korkusundan bir de iki kıza kim ev verir Antalya da yaşıyorum ortalık çok pis hemen başka gözle bakıyorlar bizi pek rahat bırakmazlar.

hayır sadece ben evden giderim korkusuna yani gidersem boşanır o da kendi istediği için değil mecburiyetten ben de kendi istediği için boşansın istiyorum

Neyin mecburiyeti yani,baban aleni bu eve karı getircem demiş..
Hala durduğu kabahat anneninde,annenle konuşun ikna etmeye bakın hemen..

Neyin mecburiyeti yani,baban aleni bu eve karı getircem demiş..
Hala durduğu kabahat anneninde,annenle konuşun ikna etmeye bakın hemen..
annem cahil bir kadın ben dil dökmekten usandım bunları bir de bize anneannem geldi kalmaya onun yanında söyledi anneannemde o sizin babanız karşılık verme diye bana kızdı

annem cahil bir kadın ben dil dökmekten usandım bunları bir de bize anneannem geldi kalmaya onun yanında söyledi anneannemde o sizin babanız karşılık verme diye bana kızdı

Annen ne kadar cahil olursa olsun sen ve kardeşin doğru yolu gösterip gözünü açmanız lazım..

içinden çıkılmaz bir durum sizinki. sebebi de anneniz.
babanızdan korkuyo belliki ama böyle ömür mü geçer.
Allah yardımcınız olsun.

Baban ne kadar babalık yapmış ki ahı tutacak
Anneni boşver aldatılmış diye sağlıklı düşünemiyor herhalde
Sen mantıklı kızsın ama gitme, babanı atın sokağa
Kilidinizi de değiştirin
İstediği kadına defolsun gitsin
Keklik mi avlıyo ne vurması, vursa zaten maaşını vermeyi kesin vururdu o paragöz

Annen ne kadar cahil olursa olsun sen ve kardeşin doğru yolu gösterip gözünü açmanız lazım..
her zman konuşuyorum bu aldatma olayından çok önceden çünkü babam sürekli alkol alıyor asla bizimle konuşmaz onun yanında gülmemiz bile yasaktır. Bir ailenin çocukları anne babasının boşanmasını istiyor düşünebiliyor musunuz

her zman konuşuyorum bu aldatma olayından çok önceden çünkü babam sürekli alkol alıyor asla bizimle konuşmaz onun yanında gülmemiz bile yasaktır. Bir ailenin çocukları anne babasının boşanmasını istiyor düşünebiliyor musunuz

Şöyle düşün birde,belkide anneciğin korkuyor boşanınca nasıl yaparım ne ederim düşünceside olabilir.
Her kadın sonuçta aynı gücü kendinde bulamayabilir..

Baban ne kadar babalık yapmış ki ahı tutacak
Anneni boşver aldatılmış diye sağlıklı düşünemiyor herhalde
Sen mantıklı kızsın ama gitme, babanı atın sokağa
Kilidinizi de değiştirin
İstediği kadına defolsun gitsin
Keklik mi avlıyo ne vurması, vursa zaten maaşını vermeyi kesin vururdu o paragöz
kilidi değiştirmeyi düşündüm ama o kendisi zaten bütün kilitleri değiştirmeyi bilir işi o yani kapıyı açtığıyla kalmaz beni döver

Şöyle düşün birde,belkide anneciğin korkuyor boşanınca nasıl yaparım ne ederim düşünceside olabilir.
Her kadın sonuçta aynı gücü kendinde bulamayabilir..
iyi de babamdan bir kuruş almıyor ki hatta annem maaşını babama veriyor yani geçinememesi imkansız

kilidi değiştirmeyi düşündüm ama o kendisi zaten bütün kilitleri değiştirmeyi bilir işi o yani kapıyı açtığıyla kalmaz beni döver
Ev kimin adına
Bi kez daha sormuştum ama biraz karışık anlatmıştın
Kimsenin değil demiştin
Resmen tapuda birinin ya da birden çok kişinin adı yazmalı ?

valla ben olsam annemle kardeşime ben gidiyorum benimle gelirseniz üçümüz birbirimize destek oluruz yeni bi aile oluruz ama gelmezseniz de siz bilirsiniz derdim. ve giderdim yani.
kesin gelirler ama annem istemeden gelir sırf bizi kaybetmemek için o yüzden onlara söylemek istemiyorum

Ev kimin adına
Bi kez daha sormuştum ama biraz karışık anlatmıştın
Kimsenin değil demiştin
Resmen tapuda birinin ya da birden çok kişinin adı yazmalı ?
tapumuz daha yok ama babamın üzerine yani babam taksitlerini ödüyor onun üzerine hazırlanıyor her şey

Back