- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi usuyenprenses
iyi de babamdan bir kuruş almıyor ki hatta annem maaşını babama veriyor yani geçinememesi imkansız
Çalıştığını okudum ondan bahsetmedim,sadece hayata dair korkuları olabilir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de babamdan bir kuruş almıyor ki hatta annem maaşını babama veriyor yani geçinememesi imkansız
evet sanırım biz ne kadar destek olsakta yetmiyor galiba bir de annem babama çok aşık hem de hala bu olaydan sonra daha da bağlandı sanki aklım almıyorÇalıştığını okudum ondan bahsetmedim,sadece hayata dair korkuları olabilir..
evet sanırım biz ne kadar destek olsakta yetmiyor galiba bir de annem babama çok aşık hem de hala bu olaydan sonra daha da bağlandı sanki aklım almıyor
O zaman sen ve kardeşin birleşip bi ev tutuntapumuz daha yok ama babamın üzerine yani babam taksitlerini ödüyor onun üzerine hazırlanıyor her şey
tapumuz daha yok ama babamın üzerine yani babam taksitlerini ödüyor onun üzerine hazırlanıyor her şey
Sürekli konu açıyorum ama lütfen sıkılmadan okuyun çaresizim.
Babamın annemi aldattığı olayını kaç kere yazdım o olaydan sonra zaten evde huzurumuz yoktu hiç kalmadı.
Babam bizimle hiçbir zaman dışarı çıkmaz düğünlere bile götürmez. Hiç gezmeye asla götürmez.
Dışarı çıkmamıza da izin vermez bu hep böyleydi.
Aldattı annem kabul etti daha da kötü oldu. Artık her gün kavga.
Geçen doğum günümde 24 yaşında olmama rağmen hala doğum günü kutlaması için bile dışarı çıkmama izin vermediği için evden gitmeye karar verdim ki zaten aldatma olayını duyduğumdan beri kararlıyım.
Babamla konuşmuyorum.
Doğum günümde arkadaşımda kaldım başka yer ayarlamaya çalışıyordum.
Annem çok ağladı babanın haberi olmadı nolur geri gel diye neyse kardeşimin yalvarmaları üzerine de gittim.
Sonra annem babama böyle yapma bak yoksa kızım evden gidecek demiş.
Gitmiş bana bir çiçek alıp gelmiş gönlümü almak için bugüne kadar bir kere bile hediye almadı zaten hiç hatırlamaz.Nasılsın diye bile sormayan adam hediyeyi napsın.
Babama maaşımızdan vermiyoruz artık çünkü pazara gitmicem markete gitmicem elektrik ve suyu da iz ödeyeceksiniz dedi. Zaten bu olayı duyduğumuzdan beri para vermiyoruz ve çok kızgın.
Evden gitmeyi çok istedim ama babam sürekli sizi vururum diye tehdit ediyor özellikle de beni nerede olursan ol bulur seni vururum falan diyor.
Annem sürekli babana çok ters gelme ahını alırsın diyor günah işlemekten de korkuyorum.
Ama 2 gün önce söyledikleri kafamı çok bozdu.
Gene paradan açıldı konu vermicem dedim. Bundan sonra dedi bu evde oturduğunuz için kira vereceksiniz.
Oha dedim ya bunu da mı söyledin sana yazıklar olsun dedim.
sen sakın karşımda konuşma dedi..
Annem de tamam evden git biz sana kira verelim dedi.
Olmaz siz gidin ben eve karı getiricem dedi.
Senin amacın bu zaten dedim odayı terkettim yüzüne bakmıyorum kesinlikle.
Şimdi evden gitmeyi düşünüyorum ya da babama çok büyük bir ders vermeyi bu sefer kararım kesin.
Ve en büyük sırdaşım kardeşime de anneme de söylememeliyim.
Çünkü ya ağlıyorlar ya vazgeçirmeye çalışıyorlar ya da peşimden gelmeye kalkıp beni engelliyorlar.
Napmalıyım çok araştırdım yurtlar ya çok pahalı ya da öğrenci olmayanı kabul etmiyorlar.
Gidecek bir yerim de yok ama bulucam inşallah.
Akrabalarım hemen adımı çıkaracak eminim önce babam ama olsun göze aldım.
Şimdi bana akıl verin ne olur.
kardeşimle çıkarız ama herkes lafımızı eder akrabalarımız çok lafçı hemen lafımızı çıkartırlar.
Kardeşimle gitmeye karar verdik annem deli gibi ağladı ben de gelicem diye ama istediği için değil sırf bizi kaybetme korkusundan bir de iki kıza kim ev verir Antalya da yaşıyorum ortalık çok pis hemen başka gözle bakıyorlar bizi pek rahat bırakmazlar.
evet haklısınAşık olması yeterde artar bile..
Gözü görmez olayları..
sen de haklısınValla canım ordan tutsan olmuyor burdan tutsan olmuyor. Bu konu nerden tutsan elde kalıyor. Herşeye bir bahane vare. Özellikle annenin bahanesi. O yüzden birşey diyemicem artık. Herşeyin hayırlsı
ev bakıyorum şimdi içinde a dan z ye bütün eşyalar var kirası 800 tl iyiymiş ceketini al çık yani ama tek gitsem laf olurO zaman sen ve kardeşin birleşip bi ev tutun
Anneni de yanınıza alın
Babanın gözü dönmüş sen olmazsan annen varken bile getirir metresini
Lafı boşverev bakıyorum şimdi içinde a dan z ye bütün eşyalar var kirası 800 tl iyiymiş ceketini al çık yani ama tek gitsem laf olur
evlenirsem eğer istemeye gelirlerse falan kötü izlenim olurmuş gibi şeyler duyuyorum sürekli etrafımdan annem babam ayrı olursa eğer farklı bakarlarmış banaYa arkadasim burda 1000 sefer yazildi cizildi sen hala gunah islerim diye korkuyorsun. Pardon da boyle insanlarin ahi mahi tutmaz. Allah kimin hakli kimin haksiz oldugunu goruyor. Yazdik kac sefer ama hala korkuyorum diyorsun pes.
Cik git tabi ya, akrabalarinin da babandan asagi kalir yanlari yoktur. Bosversene ne diyeceklerse desinler. Annen bu cileyi cekmeye raziysa yapacak birseyin yok ama senin onunde insallah uzun bir hayatin var. Sen zaten calismiyor muydun, kendine gore kucuk felan bir ev bulursun. Zamanla elin guclendikce kardesini de yanina alabilirsin. Annen de isterse gelir. Baban tek basina kalsin da gorsun gununu.
evet bu çok doğru sürekli baskı yapıyorlar.Lafı boşver
Ama tek kendini düşünme bence
Anneni kardeşini de kurtar
Akraba baskısı mahalle baskısı anneni yıldırmış mantıklı düşünemiyor
Eve bulmuşsunevet bu çok doğru sürekli baskı yapıyorlar.
var allaha şükür zaten kardeşimle para biriktiriyoruz 5 aylık peşin veririz üstüne de gıda için paramız kalırEve bulmuşsun
Varsa cebinde 800
Kardeşinle anneni de al git
Babanda getirdiği yeni kadınla aids olsun o evde