canm belirtim şu 2 ğündür var midem bulanıo hatta dün 5 te yattım muhabbet falan sabah 7de dikeldim mide bulantırına eşimi kaldrdm dedm yatmaak yok kalk midem bulanıo uyuyamadm snra peynirrle braz geçti uyudum . ama kusmadım canm .göğüste ellersen hafif acı var okADAR..İŞTE ADETM GEÇELİ 7.günücanım ya belırtılerını yazarmısın yanı ne bıleyım göğüslerınde agrı kasıklarında batma yada ne bıleyım akıntı göğüslerınde damarlaşma gıbı bulantı bas dönmesı...bunlardan herhangı bırı veya bır kaçı var mı?
istedm ewet ama allahtan hep hayrlısını istedim tatlm sadce ama 1.5 sene mücadelemi verdm herşey bir vesilediriki çizgiden birisi silik de çıksa sonuç pozitiftir yazıyor testin üstünde en doğru sonucu kan testi verir canım çok istiyorsun sanırım Allah gönlüne göre versin inşallah.
seninkide derken seninde mi silik çktı. kan testi yaptrdın mı canmHadi İnşallah haberdar et bizi tamam mı :))
benimki de böyleydi ikimiz de güzel haberler alırız umarım
seninkide derken seninde mi silik çktı. kan testi yaptrdın mı canm
aaaaaynıyız ozamn senin sonuç ne zamn çıkıcak bende yarın yapcam bakalım yoksa inanmıcam vallahi :):):) bende yarın yaptrcam 3 te çıkamş 3 ten sonradahemen doktoruma :):):)evet böyle seninkine benziyoyok ben de yarın yaptırıcam İnşallah test hatası falan değildir
evet böyle seninkine benziyoyok ben de yarın yaptırıcam İnşallah test hatası falan değildir
hmmm daha yaptırmasınmııı?? sonucu alınca bizede haber verrr
aaaaaynıyız ozamn senin sonuç ne zamn çıkıcak bende yarın yapcam bakalım yoksa inanmıcam vallahi :):):) bende yarın yaptrcam 3 te çıkamş 3 ten sonradahemen doktoruma :):):)
olabilirvallahi senn gecikmen falanne zamn olduki enson adet nezamn oldun benmhesabım 5 hafta 2 günlük amabakalım ..var mı tam onuda bilmioruz kkiii:26: heee teste gidince aç mı gidilio canm bilmiorum ilk yaptrcam .Tabii ki de canım benim merak etme
ben de yarın gidicem canım sonuçlar 2de çıkıyo benim gittiğim yerde daha önce de yaptırmıştım aynı zamanda doğuruyomuşuzAy nazar değdirmeyelim de
olabilirvallahi senn gecikmen falanne zamn olduki enson adet nezamn oldun benmhesabım 5 hafta 2 günlük amabakalım ..var mı tam onuda bilmioruz kkiii:26: heee teste gidince aç mı gidilio canm bilmiorum ilk yaptrcam .
yok canım hcg aç tok fark etmez hiç rahat ol
benim 12. gün bugün lekelenmenin üstünden geçen zaman
senin?
aaaaaaaammmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnhadi gözünaydın darısı tüm isteyenlere olsun inşallahh
hamileyimmmmmmm 5 haftalık kese görndü 1cm :)
öle mi oluomuş tamam canm bol bol ederim tatlm herzamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?