kkıııızzzzzzzzzzzzzlllllllaaaaaaaarrrrrr buuuuu neeee böle

canm belirtim şu 2 ğündür var midem bulanıo hatta dün 5 te yattım muhabbet falan sabah 7de dikeldim mide bulantırına eşimi kaldrdm dedm yatmaak yok kalk midem bulanıo uyuyamadm snra peynirrle braz geçti uyudum . ama kusmadım canm .göğüste ellersen hafif acı var okADAR..İŞTE ADETM GEÇELİ 7.günü

Son düzenleme:
iki çizgiden birisi silik de çıksa sonuç pozitiftir yazıyor testin üstünde en doğru sonucu kan testi verir canım çok istiyorsun sanırım Allah gönlüne göre versin inşallah.

iki çizgiden birisi silik de çıksa sonuç pozitiftir yazıyor testin üstünde en doğru sonucu kan testi verir canım çok istiyorsun sanırım Allah gönlüne göre versin inşallah.
istedm ewet ama allahtan hep hayrlısını istedim tatlm sadce ama 1.5 sene mücadelemi verdm herşey bir vesiledir

Hadi İnşallah haberdar et bizi tamam mı :))

benimki de böyleydi ikimiz de güzel haberler alırız umarım

Son düzenleme:
seninkide derken seninde mi silik çktı. kan testi yaptrdın mı canm

evet böyle seninkine benziyo yok ben de yarın yaptırıcam İnşallah test hatası falan değildir

Son düzenleme:
evet böyle seninkine benziyo yok ben de yarın yaptırıcam İnşallah test hatası falan değildir
aaaaaynıyız ozamn senin sonuç ne zamn çıkıcak bende yarın yapcam bakalım yoksa inanmıcam vallahi :):):) bende yarın yaptrcam 3 te çıkamş 3 ten sonradahemen doktoruma :):):)

hmmm daha yaptırmasınmııı?? sonucu alınca bizede haber verrr

Tabii ki de canım benim merak etme

aaaaaynıyız ozamn senin sonuç ne zamn çıkıcak bende yarın yapcam bakalım yoksa inanmıcam vallahi :):):) bende yarın yaptrcam 3 te çıkamş 3 ten sonradahemen doktoruma :):):)

ben de yarın gidicem canım sonuçlar 2de çıkıyo benim gittiğim yerde daha önce de yaptırmıştım aynı zamanda doğuruyomuşuz Ay nazar değdirmeyelim de

Tabii ki de canım benim merak etme

ben de yarın gidicem canım sonuçlar 2de çıkıyo benim gittiğim yerde daha önce de yaptırmıştım aynı zamanda doğuruyomuşuz Ay nazar değdirmeyelim de
olabilirvallahi senn gecikmen falanne zamn olduki enson adet nezamn oldun benmhesabım 5 hafta 2 günlük amabakalım ..var mı tam onuda bilmioruz kkiii:26: heee teste gidince aç mı gidilio canm bilmiorum ilk yaptrcam .

olabilirvallahi senn gecikmen falanne zamn olduki enson adet nezamn oldun benmhesabım 5 hafta 2 günlük amabakalım ..var mı tam onuda bilmioruz kkiii:26: heee teste gidince aç mı gidilio canm bilmiorum ilk yaptrcam .

yok canım hcg aç tok fark etmez hiç rahat ol

benim 12. gün bugün lekelenmenin üstünden geçen zaman

senin?

yok canım hcg aç tok fark etmez hiç rahat ol

benim 12. gün bugün lekelenmenin üstünden geçen zaman

senin?

canım pazar adet tarihimdi .buğün 7 ci gün geçti. ama lekelenme falan olmadım ..midem bulanıo 2 gündür baya . peynir yoğurtla idare ediorum ... senin belirtn var mı canm ..

hamileyimmmmmmm 5 haftalık kese görndü 1cm :)

aaaaaaaay çok sevindim canım inşallah sağ salim kucağına da alırsıııın e şimdi kendine çok dikkat ediyosun ve bize bol bol dua ediyosun tamammıııı :))) malum hamişlerin duası kabul olurmuş bolcana gönder şekerim :))

hamileyimmmmmmm 5 haftalık kese görndü 1cm :)

aaaayyyy canım bnm yaaa çoook çok sevindimmm =))) Allah hayırlı doğum nasip etsinn.. kk ne girmedim ne zamandır bi gireyim dedim rastgele topiğe girdim aa bi de ne göreyim hamiş oluvermişsin darısı başımaa bu arada bebişin tahminen ekim gibi doğacak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…