• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkıııızzzzzzzzzzzzzlllllllaaaaaaaarrrrrr buuuuu neeee böle

canımm maşallah ne güzel bi tablo bu.bide prolaktinim yüksek müksek diyordun baaaaak çift çizgi.çok sevindim senin adına yaaa rabbim hayırlı eder inşallah :16:

Canım hayirli olsun hamilesin :) kan testi degernde iyi cikar inşallah. .cnm sen arısütü bal polen karsimi yemstn dimi

vala canm öyleymiş yaaa ama ben kan testi ni görmeden inanmam canm ama herkes hamilesin dio. Bakalım canm allah büyüktür

evet bende yazmıştım bişiler tebrik etmiştim:)) belirtin varmı canım.böylesağlı sollu kasık ağrın oluyomu bişey batar gibi.

Canımm hayırlı olsun hamilesin büyük ihtimalle ama hemn kan testi yaptır en dğrusu orda çıkar rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi yoook😍😊

kesinlikle hamilesin sadece bi şey var kese dolu yada bos olması ama bı hamılelık durumu var
boş gebelik diosun tatlım bilorum ama herkes sakın öle şeyler düşünme diyor kendi kendine olumsuzluklarıçekersin diolar.. allah tan gelene yarabbi şükür derim tatlım napalım :)

Canımm hayırlı olsun hamilesin büyük ihtimalle ama hemn kan testi yaptır en dğrusu orda çıkar rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi yoook😍😊
otarif edilmez duyguyu yaşamak istiorum ama dediğin gibi emin olmadan inanmam asla yarın yaptrcam öğlen 3 te çıkar sonuç :)

otarif edilmez duyguyu yaşamak istiorum ama dediğin gibi emin olmadan inanmam asla yarın yaptrcam öğlen 3 te çıkar sonuç :)

canım ya belırtılerını yazarmısın yanı ne bıleyım göğüslerınde agrı kasıklarında batma yada ne bıleyım akıntı göğüslerınde damarlaşma gıbı bulantı bas dönmesı...bunlardan herhangı bırı veya bır kaçı var mı?

Back