Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 928201
kızlar bu anlama gelio bana söyleyinnnnn noluuurrrr ellerim titrio
söyledm bile :)dayanamadm çünkü çok bekledim bakalım hayrlısı tatlm napalım
teşekkrlerrrr mete beye devam :)Tebrikler! !!!
inşallaaaaahhh tatlm allah hepinize nasip etsin
yedim ama orjinal değil canm o .
inşallaaaaahhh tatlm allah hepinize nasip etsin
vala canm öyleymiş yaaa ama ben kan testi ni görmeden inanmam canm ama herkes hamilesin dio. Bakalım canm allah büyüktür
vala canm öyleymiş yaaa ama ben kan testi ni görmeden inanmam canm ama herkes hamilesin dio. Bakalım canm allah büyüktür
canım kasılmam vr büyük ihtimal 5haftalık 7 ila 8 haftalıkken seğirmeler ağrılar başlar .bebek yerleşme esnasında yani ..
boş gebelik diosun tatlım bilorum ama herkes sakın öle şeyler düşünme diyor kendi kendine olumsuzluklarıçekersin diolar.. allah tan gelene yarabbi şükür derim tatlım napalım :)kesinlikle hamilesin sadece bi şey var kese dolu yada bos olması ama bı hamılelık durumu var
otarif edilmez duyguyu yaşamak istiorum ama dediğin gibi emin olmadan inanmam asla yarın yaptrcam öğlen 3 te çıkar sonuç :)Canımm hayırlı olsun hamilesin büyük ihtimalle ama hemn kan testi yaptır en dğrusu orda çıkar rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi yoook😍😊
otarif edilmez duyguyu yaşamak istiorum ama dediğin gibi emin olmadan inanmam asla yarın yaptrcam öğlen 3 te çıkar sonuç :)
Eki Görüntüle 928201
kızlar bu anlama gelio bana söyleyinnnnn noluuurrrr ellerim titrio