• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkıııızzzzzzzzzzzzzlllllllaaaaaaaarrrrrr buuuuu neeee böle

saol tatlım :):) öle olduvala ya hala şaşkınım 27 inden sonra kalp atışına gidicez ..teşekkr ederimcanm darısı hepinizin başına inşallah hayrlısı rabbmden ...:49:
cnmmm yaa ne güzel maşallah sana okadar ugrastin iyi kalpli oldun aralik topiginden beri farkindaym hic isyan etmeden umutlu oldun insanlara moral verdin bu mutlulugu coktan hakettin gönlünce sevn ;) sagsaglim kucağına alırsın inşallah. .rabbim bu ay sonunda benide sevindirir umarim ..adet olana kadar devammi diosun yani bende bir hafta kala birakiyordm hep bu ay senin taktik ozaman ;) hadi bakalım hayrlisi ;)

cnmmm yaa ne güzel maşallah sana okadar ugrastin iyi kalpli oldun aralik topiginden beri farkindaym hic isyan etmeden umutlu oldun insanlara moral verdin bu mutlulugu coktan hakettin gönlünce sevn ;) sagsaglim kucağına alırsın inşallah. .rabbim bu ay sonunda benide sevindirir umarim ..adet olana kadar devammi diosun yani bende bir hafta kala birakiyordm hep bu ay senin taktik ozaman ;) hadi bakalım hayrlisi ;)
çok saolll canm benm inşallah sağlığını kalbinideduyarım :) şimdikiendişemde bu :) inşallah sende sevineceksin tatlm kısa zamnada .. bende senin gigi son haftada yapmazdım adetin ilk haftasında yapmazdım ortasında 5 6 ğün falan okdar :):):):) iyi halt yiyomuşuk :)

saol tatlım :):) öle olduvala ya hala şaşkınım 27 inden sonra kalp atışına gidicez ..teşekkr ederimcanm darısı hepinizin başına inşallah hayrlısı rabbmden Allahin izniyle kalbini duyarsn cnm merak etme sen dikkat et kendine folik asit icmeyi ihmal etme ...ayy inşallah bende kisa zamanda alirim güzel haber yas 28 oldu artik cok istiyorum inşallah Rabbim sağlıklı bi evlat bizede nasip eder .. bende aynen ortada 6-7 gun sadece ..gerci yine 13.gun basladik ama gecmi kaldim yine bilmiorum ki .ama umutlu olcam senin gibi ;)

saol tatlım :):) öle olduvala ya hala şaşkınım 27 inden sonra kalp atışına gidicez ..teşekkr ederimcanm darısı hepinizin başına inşallah hayrlısı rabbmden Allahin izniyle kalbini duyarsn cnm merak etme sen dikkat et kendine folik asit icmeyi ihmal etme ...ayy inşallah bende kisa zamanda alirim güzel haber yas 28 oldu artik cok istiyorum inşallah Rabbim sağlıklı bi evlat bizede nasip eder .. bende aynen ortada 6-7 gun sadece ..gerci yine 13.gun basladik ama gecmi kaldim yine bilmiorum ki .ama umutlu olcam senin gibi ;)

rabbim çok büyük canım ona yönel gerisinizamana bırak bak ben bişi yapmadım aralıktahamile kalmışım hiçbişi denemeden . demekki zamanı bu zamnmş bişi yapmaya gerek yokmuş

Doğru cnm en doğru zamani Allah'im biliyordur en dogru ve en hayrli zamanda gelicektr bebisler ..Rabbim ol dedikten sonra başka hicbiseye gerek yok tabiki ..

Back