• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkıııızzzzzzzzzzzzzlllllllaaaaaaaarrrrrr buuuuu neeee böle

hamilesiiiiinnnn canııııııımmmm çoooooooooooooooooookkkkkkkk tebrik ederimmmm :49::49:

ikinci çizgi bende de siliti kan testiyle hamile olduğumu öğrendim inş. sende hamilesindir.:) arkadaşlar ayrıca aranıza yeni katıldım herkese merhaba.bir sorum olacak.en son adet günüm 1 kasımdı 7 aralıkta kan testiyle 5 haftalık olduğunu öğrendim şuanda 10 haftalık hamile olmam gerekiyor ancak doktorun dediği 8 hafta normal mi bu

geç döllenme olduysa o yüzden doktor 8 haftalık demiştir doktor canım.

Allah tamamına erdirsin bebiş geliyooo :):9:

ayyy kiyamam ne mutlusundur sen simdi icin icine sigmiyodur =) 2014 ocak ayinda hamile olmak isteyenler adina topik var az önce gördum sen oralarda bi takil sevincini paylas :54::34:
şimdiden gelin güvey olupta üzülmek istemiorum tatlım ya herkes öle dio ama bilmiorumkorkuorum :/

Tebrikler :16:
Darisi basima insaAllah :49:

hepinizden allah razı olsunkızlar ya sizde olmasanız kime derim kime sorarım naparım çok saolun allah hepinize nasip etsin namazdan sonra hep dualarımdasınız hepiniz çok sağolun cankilerim :):):):):42::29::87:

senin ısrarın sonucunda yaptın testi vesile olduğun için saol şekeriiimmmmmmmm:49:
böyle birşeye vesile olmak benide çok mutlu ettim canım eee şimdi oturda düşün eşine nasıl süpriz yapacaksın diye :9:

Back