allah iyiliğini versin doumumuda mı hesapladın canm ya .çok saol inşallah dediğinizgibidir :)
yok kiz o benim dogumum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah iyiliğini versin doumumuda mı hesapladın canm ya .çok saol inşallah dediğinizgibidir :)
hahahahahhhh iyi değilim şekerim şuan olcak okadaranlama kıtlığıyok kiz o benim dogumum
hahahahahhhh iyi değilim şekerim şuan olcak okadaranlama kıtlığı
Eki Görüntüle 928201
kızlar bu anlama gelio bana söyleyinnnnn noluuurrrr ellerim titrio
Eki Görüntüle 928201
ikinci çizgi bende de siliti kan testiyle hamile olduğumu öğrendim inş. sende hamilesindir.:) arkadaşlar ayrıca aranıza yeni katıldım herkese merhaba.bir sorum olacak.en son adet günüm 1 kasımdı 7 aralıkta kan testiyle 5 haftalık olduğunu öğrendim şuanda 10 haftalık hamile olmam gerekiyor ancak doktorun dediği 8 hafta normal mi bu
Eki Görüntüle 928201
kesin konuşmak istemiorum canm test yatırımda bi bakalım :)
saolun tatlım çok teşekkrler öledir inşallahO kadar sevindimki....allah anali babali buyutsun insallah.hamilesin bence......
yaaa öle mi ne ğüzel canm allah doyurmayı nasip etsin inşallah sağlıcakla :)hamılesın tatlım :))) hayırlı olsun benımde testım böyle çıkmıştı şuan 5 aylık hamıleyım.
senin ısrarın sonucunda yaptın testi vesile olduğun için saol şekeriiimmmmmmmmhamilesiiiiinnnn canııııııımmmm çoooooooooooooooooookkkkkkkk tebrik ederimmmm
şimdiden gelin güvey olupta üzülmek istemiorum tatlım ya herkes öle dio ama bilmiorumkorkuorum :/ayyy kiyamam ne mutlusundur sen simdi icin icine sigmiyodur =) 2014 ocak ayinda hamile olmak isteyenler adina topik var az önce gördum sen oralarda bi takil sevincini paylas
saol tatlım.inşallh inşallahTebrikler
Darisi basima insaAllah
böyle birşeye vesile olmak benide çok mutlu ettim canım eee şimdi oturda düşün eşine nasıl süpriz yapacaksın diyesenin ısrarın sonucunda yaptın testi vesile olduğun için saol şekeriiimmmmmmmm