kkıııızzzzzzzzzzzzzlllllllaaaaaaaarrrrrr buuuuu neeee böle

böyle birşeye vesile olmak benide çok mutlu ettim canım eee şimdi oturda düşün eşine nasıl süpriz yapacaksın diye
zaten 1 kaç gün önce öle bi topik açmıştımiçime doğmuş heralde belkide yoktur tatlım şu kan testini yaptırayımda öle inanıcam :) sen artık tiolar ver bana nasıl süpriz yapam varsa :):):)

canım tebrik ederim yerinde olsam direk acil servise gider kan verirdim

Tebrik ederim benim gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

zaten 1 kaç gün önce öle bi topik açmıştımiçime doğmuş heralde belkide yoktur tatlım şu kan testini yaptırayımda öle inanıcam :) sen artık tiolar ver bana nasıl süpriz yapam varsa :):):)
sen kan testini beklmek için oda annesinin içinde bölünerek büyüsün
vallah canım maalesef ben daha oralara kadar gelemediğim için düşünmedim ama sen kendin için en güzel süprizi bulursun

Tebrik ederim benim gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
neden canm nasıl oldu ya işte bende o yüzden sevinemiorum ya boş gebelıkse ya düşerse diee ooofff ... allah bidaha nasip etsin ama doktorlar olumsuz görmüomş bu durumu . çocuk düştüğünde çünkü sağlıksız çocuk düşermş tutunamazmş canmöle duymuştum :/

sen kan testini beklmek için oda annesinin içinde bölünerek büyüsün
vallah canım maalesef ben daha oralara kadar gelemediğim için düşünmedim ama sen kendin için en güzel süprizi bulursun
ayyy görünce şok oldum hiç umudum yoktu ağladım heycandan. koca ewe sığamadım süprizinasıl düşüncem ne zamn gözükür canm kese ne zamn görebilirim :)

ayyy görünce şok oldum hiç umudum yoktu ağladım heycandan. koca ewe sığamadım süprizinasıl düşüncem ne zamn gözükür canm kese ne zamn görebilirim :)
dur bakalım hele bir kan testi yaptır eğer değerin 5000 büyük çıkarsa gözükebilir diye biliyorum ama emin değilim

hihiiii Allahın izniyle bebiş yolda benim de ikinci testim böleydii miniğimde benimleydi çok şükür hala da benimle

Doktorumda öyle söyledi canım sağlıksızmış ondan düşmüştür dedi bide benim beta hcg değerlerim çok yüksek değildi onunda etkisi vardır tabi çok zor bi acı rabbim kimseye yaşatmasın

Doktorumda öyle söyledi canım sağlıksızmış ondan düşmüştür dedi bide benim beta hcg değerlerim çok yüksek değildi onunda etkisi vardır tabi çok zor bi acı rabbim kimseye yaşatmasın
tatlım rabbmden hayrlısını istemiormuydun bölesi hayrlıymışşş elbet o bebeğinle buluşucan ..ne güzel hamile kalabiliosun demekki allah bidaha nasip etsin inşallah üzme kendini

tatlım rabbmden hayrlısını istemiormuydun bölesi hayrlıymışşş elbet o bebeğinle buluşucan ..ne güzel hamile kalabiliosun demekki allah bidaha nasip etsin inşallah üzme kendini

İnşallah canım benim saol seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz

Eki Görüntüle 928201
kızlar bu anlama gelio bana söyleyinnnnn noluuurrrr ellerim titrio

Buyuk bir ihtımal hamilesin canım gozun aydın allah sagsaglim sonuna getırmeyı nasip etsin mutlaka kandada cıkacaktır benımde ıkı ay once boş gebelik oldu canım herkese soyleme olurmu eşin bilsın yeter ben herkese soledım sonra bıslukta kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…