zaten 1 kaç gün önce öle bi topik açmıştımiçime doğmuş heraldeböyle birşeye vesile olmak benide çok mutlu ettim canım eee şimdi oturda düşün eşine nasıl süpriz yapacaksın diye
saol tatlım .. bunun acil serviside mi var:)canım tebrik ederimyerinde olsam direk acil servise gider kan verirdim
sen kan testini beklmek için oda annesinin içinde bölünerek büyüsünzaten 1 kaç gün önce öle bi topik açmıştımiçime doğmuş heraldebelkide yoktur tatlım şu kan testini yaptırayımda öle inanıcam :) sen artık tiolar ver bana nasıl süpriz yapam varsa :):):)
neden canm nasıl oldu yaTebrik ederim benim gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
ayyy görünce şok oldum hiç umudum yoktu ağladım heycandan. koca ewe sığamadım süprizinasıl düşüncemsen kan testini beklmek için oda annesinin içinde bölünerek büyüsün
vallah canım maalesef ben daha oralara kadar gelemediğim için düşünmedim ama sen kendin için en güzel süprizi bulursun
dur bakalım hele bir kan testi yaptır eğer değerin 5000 büyük çıkarsa gözükebilir diye biliyorum ama emin değilimayyy görünce şok oldum hiç umudum yoktu ağladım heycandan. koca ewe sığamadım süprizinasıl düşüncemne zamn gözükür canm kese ne zamn görebilirim :)
pozitif olduğunu anlamam için değerin en az kaç olmasın gerekio tatlımdur bakalım hele bir kan testi yaptır eğer değerin 5000 büyük çıkarsa gözükebilir diye biliyorum ama emin değilim
neden canm nasıl oldu yaişte bende o yüzden sevinemiorum ya boş gebelıkse ya düşerse diee ooofff ... allah bidaha nasip etsin ama doktorlar olumsuz görmüomş bu durumu . çocuk düştüğünde çünkü sağlıksız çocuk düşermş tutunamazmş canmöle duymuştum :/
ne güüüzzzeeelllllllllllll :):):) allah büyütmei nasip etsin :)hihiiii Allahın izniyle bebiş yoldabenim de ikinci testim böleydii miniğimde benimleydi çok şükür hala da benimle
tatlım rabbmden hayrlısını istemiormuydun bölesi hayrlıymışşş elbet o bebeğinle buluşucan ..ne güzel hamile kalabiliosun demekki allah bidaha nasip etsin inşallah üzme kendiniDoktorumda öyle söyledi canım sağlıksızmış ondan düşmüştür dedi bide benim beta hcg değerlerim çok yüksek değildi onunda etkisi vardır tabi çok zor bi acı rabbim kimseye yaşatmasın
5 ten büyük olursa gebelik var oluyor ama seninki zaten idrarda çıktığına göre en az 30 falan olmalıpozitif olduğunu anlamam için değerin en az kaç olmasın gerekio tatlım
tatlım rabbmden hayrlısını istemiormuydun bölesi hayrlıymışşş elbet o bebeğinle buluşucan ..ne güzel hamile kalabiliosun demekki allah bidaha nasip etsin inşallah üzme kendini
sorma hafta sonu girdi bni deli etti ya pazartesi yaptrcam öğlen alırım sonucu buraya yazıcam :)hamilesin bence kan testi yaptırsana
inşallah tatlım çok dua et öpüorum seni ben gidiorum muccckkkk5 ten büyük olursa gebelik var oluyor ama seninki zaten idrarda çıktığına göre en az 30 falan olmalı
dualarım sizinleinşallah tatlım çok dua et öpüorum seni ben gidiorum muccckkkkgörüşürüz sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?