KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

günaydın nasılsınız kızlar?
sömestr tatili için bence uzatılmayacak ztn yeterince aksadı program bence... ama şöyle bir söylenti duydum bende yeniyıldan sonra sömestr başlayacakmış yani öne alınacakmış havaların gidişatına göre tatil uzatılabilecekmiş... yani 31 aralıkta karne verilecek deniyor duyumlarınız nedir?

evet heryerde konuşuluyor bu durum. Zaten bakan da net bir açıklama yapmadı ki! sağlık bakanlığı isterse tatil olur dedi. Aman ya kimsede bu yıl heves kalmadı.

ben tatilin öne alınmasını değil biraz uzatılmasını istiyorum ya..evet çocuklar çok eksik kaldı bu dönem ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum.5 aydır burda evimden eşimden uzaktayım.bayramda bile tatiller kısa oldu gidemedim.sabah 7 akşam 5.bebeğimle bile ilgilenemiyorum. bir ay tatil yapmalarına çooook ihtiyacım var şahsen..

bende çok yoruldum katılıyorum size uzatılsa off off... ömrüm yollarda geçio okdr uzakki evim okula iki vasıta gidiorum tam 1.5 saat sürüyor(( tabi trafik yoksa((

zaten hastalık havalar iice soğuduğunda daha fazla yayılacak deniliyor. ciddi soğuklar daha yeni başlıyor. erken olmaz tatil ama uzatabilirler.
caycan senin durumun kötü canım ya. insan eşinden ayrı olunca evliliğinden de bişey anlamaz ki. ne zaman tayin isteyeceksin eşinin yanına.
nastasia üniversiteden bilirim o uzun yolları. okulda çok yorulmasan bile o yol alır bütün enerjini.

ztn okula gittimde hiç enerjim kalmıoki... hele derse girip eve geldiimde bitmiş tükenmiş oluorum...

ben tatili sevmiyorum arkadaş,çocuklar soğuyor ben soğuyorum, toparlayana kadar zaman geçiyor en güzeli hafta sonu tatilleri, onu da 3 güne çıkarsalar süper olur:::))

:)))bu fikirde harikaymış:)))
Gerçekten hiç gücüm kalmadı yaa.. yorgun bitkin beynim sulanmış gibi derse giriyorum... hatta derste sürekli dilim dolanıo saçma sapan garip anlamsız kelimeler çıktıı oluo çocuklar dalga geçiolar benle hehehhe:))

inşallah caycancım ,en çok da senin için istiyorum,umarım şubat tatili uzar

canım bu 4. tayin isteyişim olacak ama biliyorumki gene olmayacak.ocakta eş durumu var bekliyorum bakalım.bunaldım ya 2 buçuk yıldır burdayım.evime evim diyemiyorum artık. benim içinde azıcık dua edin ne olur,herkes eşinin yanına evine gidebilsin artık.allah benim durumumda olanlara yardım etsin :Saruboceq:

asker eşleri nasıl gidiyor eşlerinin yanına diğer bütün çalışanlar için aynı şey olmalı bence. Aile bütünlüğü korunmalı deniliyor ama sözde kalıyor işte herşey. acaba dava falan açılabilir mi? Örnekleri var mıdır ki bunun?
Senin durumunda olan birçok kişi var canım çok zor gerçekten. İnşallah olur bu sefer de kurtulursun.

caycancıım inş bu şubatta olur tayinin çektiğin sıkıntılar son bulur...

günaydın kızlar bu arada:))

nefret ediyorum bu kurumdan
madem sınav yapacaksın ne diye öncesinde 2 kez daha alım yapıyorsun
doldu işte,zaten kaç okul açmıştı ki benim branştan
şimdiki okuluma gelirim diyordum son anadolu alımıyla geldi biri
görevlendirmem bitti,yine yollara düşecem,yine sıkıntı
moralim çok bozuk,seçmez olaydım şu branşı,bana hep sıkıntı verdi

canım üzülme lütfen,işindende soğutmasın bu olaylar seni.allah yardımcın olsun..

dava açan çok kişi var,bu kezde olmazsa bende dava açıcam.emsal davalar varmış. sendika ilgileniriz dedi davayla ama 3 ay sürüyomuş.yani dava açsamda bi dönem daha burda kalıcam :çok üzgünüm:
nastasia cım amin canım dileklerin için..

tühh ya sınava hazırlanıyordun bir de değil mi canım. :teselli:
bir süre daha devam edip bir yolunu bulmaya çalışırsınız canım merkeze gelmek için.
kazan da davayı yarım dönem de katlanırsın bir şekilde caycan. Zordur eminim ama elimiz mahkum olunca kötünün iisini tercih etmek zorunda kalıyoruz işte.
benim de 2yıl sonra başlar bu sıkıntım :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…