KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

yine yeniden öğretmenim :)
öğretmenim atandım bugün ama sevinemiyorum, daha doğmamış bebeğimi düşünerek sevinemiyorum. minicik yavrumu kimlere emanet edip de gideceğim :KK43:
ücretsiz izin hakkında bilgisi olan varsa lütfen benle paylaşsın, en azından bir sene bebeğime ben bakayım anneciğinin sütünü emsin mafoldumben
hiç görev yapmadan ücretsiz izin verirler mi bana?

miskokulum maraşta mısın?
ben de maraşlıyım :)
evlisin, çocuğun var mı? kime emanet ediyorsun?
tek çalışan ben miyim, diğer annelerin çocuğu napıyorsa benim çocuğum da öyle büyür diyorum ama o kadar kafam karışık ki...

mersinliyim canım,burda görev yapıyoruz eşimle,oğluma bakıcı bakıyor,ilk başta bana da çok zor gelmişti ama Allah'a şükür bakan abla çok çok iyi.

akpak bılırım atanmanın mutluluğunu.Tebrik ederim.Meslek hayatında başarılar dilerim.Aramıza hoşgeldin

sağol chelzy hoşbulduk :)
bebekten dolayı sevincim de kursağımda kaldı, Allah büyük artık birine teslim edeceğiz... tek mamayla beslenen bebek de benimki olmayacak...

miskokulum maraşta mısın?
ben de maraşlıyım :)
evlisin, çocuğun var mı? kime emanet ediyorsun?
tek çalışan ben miyim, diğer annelerin çocuğu napıyorsa benim çocuğum da öyle büyür diyorum ama o kadar kafam karışık ki...
hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza.
Bildiğim kadarıyla gün içinde bebeğini emzirmen için izin veriyorlar. Kaldı ki yeni başlayacaksın, ii idarecilerin olursa bazı günlerini boş bırakabilirler.

hepinize hayırlı seneler diliyorum. inşaallah sevdiklerimizle beraber güzel bir yıl geçiririz.....

herkese selam, bir yıl daha yaşlandık desenizee..

bu yıl başı kızımla kutladığımız ilk yılbaşı oldu kızımı öperek girdik yeniyıla, harikaydıı, en özel yıl başım oldu, 2009 yılı harika bir yıl olarak geçti, dilerim 2010 da öyle olur, 2009 un en unutulmazı Kızımızı kucağımıza aldığımız gündü. 12 gün sonra kızımızın doğum günü, 1 yaşını bitirecek, ne büyük heyecan, su gibi geçti...

hepiniz sevdiklerinizle mutlu bir yıl geçirirsiniz umarım :) böyle bşr topic olduğunu yeni fark ettim yoksa hiiiiç kaçırmazdım öğretmenliğin yeri bende çoooook ayrıdır :)

2010 yılı inşallah hepimize mutluluk, sağlık ve huzur dolu günler getirir....

inşallah iyi bir yıl olur,maaşlara bol zam yapılır,herkesin ataması olur,eş durumu özründen herkes yararlanır,ek dersler 10 lira olur......

hepimiz için güzel bir yıl olur inşallah.. miskokulum amin canım..
benim için buruk bir yeni yıldı.oğlumla ilk yılbaşımdı onun için çok mutluyum ama babamız ankarada olduğu için yarım kaldık.inşallah bidahaki yıl beraber kutlarız.yeni yıla girene kadar duygulanıp ağladım,sonra oğluma sarıldım sımsıkı,öptüm ve tek dilek diledim,bidaha böyle ayrı kalmayalım diye...

hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza.
Bildiğim kadarıyla gün içinde bebeğini emzirmen için izin veriyorlar. Kaldı ki yeni başlayacaksın, ii idarecilerin olursa bazı günlerini boş bırakabilirler.

hoşbulduk canım! opuyorumnanaktan
inşallah bazı günlerimi boş bırakan yöneticilerim olur... emzirme izni alamam çünkü okulum evime 1 saat uzakta akannehir daha doğrusu başka bir ilde...

hoşbulduk canım! opuyorumnanaktan
inşallah bazı günlerimi boş bırakan yöneticilerim olur... emzirme izni alamam çünkü okulum evime 1 saat uzakta akannehir daha doğrusu başka bir ilde...
İdareciler isterse en azından 1günü boşaltırlar canım. Branşın ne buarada?

Arkadaşlar mazeret izni hakkında bir bilginiz var mı?
Ben mart veya nisan ayında düğün hazırlığı için 10günlük mazeret iznimi kullanmak istiyorum. Mazeret izni bittikten sonra da düğün için izin alacağım. Bu şekilde bana izin verirler mi? Ya da şöyle sorayım kaymakamın mazeret iznine onay vermeme gibi bir durumu olabilir mi?

X