KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

ne zaman başlayacağını bilmiyorum daha ikinici ünitenn ortasındayım birinci yazılıyı yeni bitirdim zaten bir sınıfa haftada iki saat dersim var ne ben cocuklara ne de cocuklar bana alışabildi her fırsatta tatil oluyor

1 ay gercekten cok fazla,ıns aksamayacak sekılde olur dıyecegım ama mumkun degıl...Bende haftada 2 saat gırıyorum ne ara yetıstırecegım bılemıyorum bakalım,bıde ogrencılerde maasallah pek sorumsuz bu sene nedense onlarda yavaslatıyor...

ben sınavlarımı öne çektim,bizim müdür sınavlarınızı öne alın dedi.2. yazılılıarı yaptım,bu ay sonunda 3. leride yapıcam.çok yoğunuz,planlarıda hızlandırdık.zaten süre yetmiyodu şimdi çocukların ders aralarından çalıyorum.öğle arasındada ders veriyom bazen...arkadaşlar dedi ankarada bi arkadaşlarının okuluna yazı gelmiş.ankaradaki arkadaşlar,size soruyorum varmı öyle bir yazı?yani ayın birinde tatil başlayacakmış,bizim buraya tarih bildiren bir yazı gelmedi.sizlere geldimi?

Ya bende haftaya yapıcam 2. yazılıları.Bu hafta yapıcaktım d.gribi tatili bayram tatili derken bi hafta dersler işlenmedi ya.Sonrada ben 2 gün sevk aldım kızım hastalandığında.Mecbur haftaya kaldı.

3. yazılıları bende erkene alıcam.Olmadı 2 yazılıyla kalır mecbur.

günaydınlar....
bizim okula da yazı gelmedi,kimsenin haberi bile yok
darkinlife kızına geçmiş olsun

günaydın kızlar nasılsınız napıosunuz:))))
geçmiş olsun kızına darkinlifecığım umarım hemen iiyleşir:)))
okulların erken tatil olmasıyla ilgili her hangi bir yazı bizim okulada gelmedi her hangi bi çalışmada yok şu an okulda benim bildiğim... domuz gribi korkularıda azaldı insanlarda bence artık tatil falan yapılmaz...

merhabalar. Nasılsınız arkadaşlar?
ben artık domuz gribiyle ilgili pek bişey yapılacağını düşünmüyorum. Çünkü Dünya Sağlık Örgütüyle ilgili çıkan haberler domuz gribiyle ilgili düşünülen,yapılan herşeyi altüst edeceği kanaatindeyim.
Yine de her ihtimale karşı bu hafta 2.yazılıları yaptım. Yılbaşından önce de 3.yazılıları yapacağım. Zaten seviyeler çok düşük bu grip nedeniyle hızlı hızlı anlatmak zorunda kaldım konuları hiç memnun değilim bu seneden.

merhabalar...
çok abartılıyor sanki,tatile gerek olacağını sanmıyorum,olmasın da

Üff çok sıkıntılıyım bayanlar bana yardım edin...

Ücretliye yeni başladım.Bu sınav analizleri denen şeyleri hiç anlamıyorum

Kafadan atarak işaretlesem olmaz mı ????

herkese iyi akşamlar, sınav analizi ben de yapmadım 1. sınıfı okuttuğum için ama benim bildiğim sınav öncesi başarı ile ilgili bir tahmin planı yapıyorsun, beklentileirni belirtiyorsun, sınav sonucunda, hangi soruda % kaç başarı sağlanmış onu hesaplıyorsun, sınıfın bu sınavda ortalam % kaç başarısı var onu hesaplıyorsun, yapılamayan sorular tespit ediliyor, tutanak tutulup bu konular hakkında tekrar yapılıyor şeklinde biliyorum

işaretlemeniz gereken şey nedir ? ben anlamadım.

Öyle değil ki akannehir Tüm sınıflardaki tüm öğrencilerin 1den 25e kadar verdikleri

cevapları formlara işaretlemek lazım.

Ama acayip uzun ve saçma bir iş

O yüzden sallasam mı diyorum.Nasılsa sistem 2 yıl sonra değişir

hıı bizim okulda benim anlattığım şekilde yapılıyor tabi tam ayrıntısını da bilmiyorumi müfettişler buradabu çalışmayı istiyor

bizim yaptığımız sınav analizi biraz daha farklı sınav kağıtlarını okuduktan sonra öğrencilere incelemeleri için dağıtıyorum sonra elimdeki cevap anahtarına her soru için kaç doğru kaç yanlış çıktığını belirtiyorum örneğin; 5. sorunun yanına 3 D 9 Y yazıyorum. cevap anahtarının altına ençok yanlışın hangi konulardan çıktığını ve o konuların kısaca tekrarının yapılması gerektiğini belirten bir cümle yazıp altını imzalıyorum

Son yazılıları Ar-Ge ıstedı ıl mıllı egt e gönderılcekmıs son yazılı kagıtları,onlar ınceleyecekmıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…