ben de onu düşündüm ama bizim kaymakam sağolsun raporları çoğu zaman izne bile çevirmiyor. Ben geçen kış çok feci birşey yaşamıştım, evden bile çıkamayacak kadar kötüydü psikolojim müdür rapor al memlekete git kafan dağılsın demişti. ama kaymakam izne çevirmedi raporu ki o olaydan haberi de vardı =(düğün izni olduğu için mazeret izni vermeyebilirler
rapor al istersen
ben öyle yapmıştım
hayırlı olsun şimdiden:)
müdür bana tlf açmıştı kaymakam raporu izne çevirmedi evden ayrılmayın hocam, belki kontrole gelirler dedi. burda daha önceki kaymakam rapor alan öğretmenlerin evine bir memur gönderiyormuş hasta mı diye kontrol ettirmek için =) Güler misin ağlar mısın durumu yani!!! Herkes bir altını ezmek için elinden geleni yapıyor halbuki kimsenin kimseden bir üstünlüğü ya da aşağıda olma durumu yok.belli olmaz tabii
şansını dene bence
ama raporu izne çevirmeme gibi bir hakları var mı ya :uhm:
rapor almak senin en doğal hakkın sonuçta
tabii olayı bilip, hasta olmadığını düşündüğü için çevirmemiş olabilir
Tuncelide vali bey mazaret iznini hemen onaylıyordu. Öğretmen arkadaşlardan bazıları tatilden önce alıyorlardı iznini ve erken gidiyorlardı evlerine ama bizimki onaylamaz galiba böyle bir hakkı varsa.yusum evlilik izniyle beraber toplam 10 gün alabilirsin diye biliyorum ben.bir ay önce bzim okuldan bir arkadaş nikah için öncesinde 5 gün idari izin aldı,sonrasındada 5 gün nikah izni aldı.hatta idari izinden önceki günde sevk almıştı.bir günde oradan kazandı.hayırlı olsun ayrıca,mutluluklar..
tamam canım sağol.aynı şey yusumcum..
tamam canım sağol.
bebiş nasıl buarada? tatile az kaldı babasına kavuşur artık
sELAM BEN BURAYI NİYE GÖRMEMİŞİM BENDE MATEMATİK ÖĞRETMENİYİM İKİNCİ KADEME VE BİRAZDAN YAZILI OKUYCAM OFFFFFFFFFF OF DAHA PERFORMANSLARDA YIĞINLA DURUYOR
Arkadaşlar ben de İngilizce Öğretmeniyim. Bu Özür Grubu Atamalarından haber var mı olacak mı bu Şubat ayında bilen var mı? Hala klavuz bekliyoruz, delireceğim. Geçen Ağustos ayında da il içi tayini açmamıştı bakanlık
Canım özür grubu atamaları için kılavuz 2-3 gün önce açıklandı.14'ünde başlıyor yanılmıyorsam.
herkes nerde ya?Yazılı hazırla oku,hem internete hem not defterine geçir,off....