- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son yazılıları Ar-Ge ıstedı ıl mıllı egt e gönderılcekmıs son yazılı kagıtları,onlar ınceleyecekmıs...
Son yazılıları Ar-Ge ıstedı ıl mıllı egt e gönderılcekmıs son yazılı kagıtları,onlar ınceleyecekmıs...
öğretmenin yaptığı herşeyi inceliyorlar. biraz da biz milli eğitim müdürlüklerini, milli eğitim bakanlığını falan incelesek hiç fena olmayacak. Açık arayıp dururlar ama asıl sorunu da onlar yaratırlar :mymeka:
eee bu kadarına da pes derim artıklmaz:
geçmiş olsun canım. yazılıyı haftaya yaparsın artık sağlığından daha önemli değil ya.merhaba arkadaşlar.ben fena halde hasta olmuşum,3 gün rapor verdi doktor.evimde dinleniyorum şimdi,ama tam yazılı haftamdı.2 sınıfın yazılısını yapamadım,aklım okuldamafoldumben
gecmiş olsun cambazz
bu arada nimet cubukçu tatil olmaycağını sölemiş haberiniz var mı
bugün burada tatil vardı kızlar yarın işbaşı yapıyoruz, ya ben 1. sınıfı okutuyorum, bana müdür nededi biliyor musunuz? geride kalan öğrenciiçin bep hazırla dedi, 5 yıllık öğretmenim 4. kez 1 okutuyorum, hayatımdaböyel saça şey duymadım...
:sm_confused:4. sınıf ingilizce kursu kaç dersi kapsıyor ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı?
4. sınıf ingilizce kursu kaç dersi kapsıyor ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı?