KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Son yazılıları Ar-Ge ıstedı ıl mıllı egt e gönderılcekmıs son yazılı kagıtları,onlar ınceleyecekmıs...

öğretmenin yaptığı herşeyi inceliyorlar. biraz da biz milli eğitim müdürlüklerini, milli eğitim bakanlığını falan incelesek hiç fena olmayacak. Açık arayıp dururlar ama asıl sorunu da onlar yaratırlar :mymeka:

--------------------------------------------------------------------------------

4. sınıf ingilizce kursu kaç dersi kapsıyor ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı?

öğretmenin yaptığı herşeyi inceliyorlar. biraz da biz milli eğitim müdürlüklerini, milli eğitim bakanlığını falan incelesek hiç fena olmayacak. Açık arayıp dururlar ama asıl sorunu da onlar yaratırlar :mymeka:

eee bu kadarına da pes derim artık:eek:lmaz:

valla bızde anlamadık gıttı..Mudurde bugunden ıtıbaren derslere gırmeye basladı...Zaten mahrumıyetteyız buralarda hıcbır sosyal alternatıfın "s" si yok bırde bu stres...

merhaba arkadaşlar.ben fena halde hasta olmuşum,3 gün rapor verdi doktor.evimde dinleniyorum şimdi,ama tam yazılı haftamdı.2 sınıfın yazılısını yapamadım,aklım okuldamafoldumben

gecmiş olsun cambazz
bu arada nimet cubukçu tatil olmaycağını sölemiş haberiniz var mı

merhaba arkadaşlar.ben fena halde hasta olmuşum,3 gün rapor verdi doktor.evimde dinleniyorum şimdi,ama tam yazılı haftamdı.2 sınıfın yazılısını yapamadım,aklım okuldamafoldumben
geçmiş olsun canım. yazılıyı haftaya yaparsın artık sağlığından daha önemli değil ya.

gecmiş olsun cambazz
bu arada nimet cubukçu tatil olmaycağını sölemiş haberiniz var mı

Merhaba canım. nasılsın?
BEn dün okudum bu haberi. birgün önce tatil olacak mı sorusuna "bakalım" cevabı vermişti.ertesi gün ise bu haber çıktı. yine de açık kapı bırakmışlar, sağlık bakanlığından böyle bir talep gelirse tatil ederiz demişler. bana kalırsa yarı yıl tatilinden sonra yapabilirler.

en güzeli olacakmış gibi konuları hızlandırılmış biçimde anlatmak nimet ablaya bakarsak işimiz yaş gibi görünüyor ben ne olur ne olmaz hızlandırılmış anlatıyorm tatil olmazsa tekrar yaparım artık napim

sağolun arkadaşlar,bana da şubat tatilinden sonra tatil olacakmış gibi geliyor.gerçi tatil olacak mı olmayacak mı demekten hepimizin kafası karıştı.geçen de bi öğrencim öğretmenim hiç ders çalışmak istemiyorum artık domuz gribi yüzünden tatil olacakmış,ben bi türlü çalışmak istemiyorum dedi.çocuklar bile bu halde yani.

bugün burada tatil vardı kızlar yarın işbaşı yapıyoruz, ya ben 1. sınıfı okutuyorum, bana müdür nededi biliyor musunuz? geride kalan öğrenciiçin bep hazırla dedi, 5 yıllık öğretmenim 4. kez 1 okutuyorum, hayatımdaböyel saça şey duymadım...

bugün burada tatil vardı kızlar yarın işbaşı yapıyoruz, ya ben 1. sınıfı okutuyorum, bana müdür nededi biliyor musunuz? geride kalan öğrenciiçin bep hazırla dedi, 5 yıllık öğretmenim 4. kez 1 okutuyorum, hayatımdaböyel saça şey duymadım...

geride kalan çocuğa bep mi hazırlanırmış canım ya.bep hazırlamak için o çocuğun ram tarafından raporu olması lazım bu çocuk beplidir diye.kafadan iş yaptırıyolar adama,sonrada sene sonu gelince sana bu çocuğa sen bep hazırladın sınıfta bırakamazsın geçirmek zorundasın dicek..yine sen uğraşacaksın.

4. sınıf ingilizce kursu kaç dersi kapsıyor ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı?

:sm_confused:
bizim okulda da kurs var,halk eğitim ücretleri karşılıyor. ders saatini kendimiz belirliyoruz ben haftasa 4saate giriyorum,tarih öğretmeni 2saate giriyor.İsteğe bağlı bizde. ama ilköğretimde nasıl olur bilmiyorum

X