nastasia çok uyanık gördüm seni sengözlerimebaksanab
hepinizin öğretmenler gününü kutlarım opuyorumnanaktan
öğretmenler günümüz kutlu olsun arkadaşlar:))))
kutlayan herkesede teşekkürler:)))
benimde günüm güsel geçti... annemle alışverişe çıktık annem adına babam adına kardeşlerim adına kendime bir sürü kıyafet aldırdım anneme hahahahha bi sürü hediyem oldu
ooo nastassia cım ne güzel ya
biz sabah okuldaydık hediyeler tebrikler filan
öğleyin ilçede tören vardı bayan arklar bir bayan ark ın arabasıyla gitti biz 3 bayan ortada kaldık ve bu 3 bayan bu sene yeni atanan bayanlar
erkek öğretmnl belediye başkanınıj arabasıyla gitti bizde köy arabasyla gittik neyse
çelenk törenini kaçırdık biz tabi diğer kutlama törenine gittik müdür bey dediki yemeğe gidelim olur dedik
çıkışta arabası olan ark biz afyonda yiyeceğiz gelmek isteyen varmı biz hayır dedik müdüre söz verdik
ama daha önces,nde birlikte yemek yiyelim diye sözleşmiştik
buraya kadar yine normal kalan ki,şiler yemeği yedik hemen kalktık geride kalanlar belediye başkaınını arabasıyla gitti saat 3 tü köy arabasının kaklmasına 2 saat vardı kusura bakmayın filan dediler ama acıkcası bizim gücümüze gitti kızlar yasaat 5 bucukta arac geldi ve biz 6 bucukta evdeydik
nastasia cım ben 3 buçuk yıl geredede çalıştım geçen sene eşimin yaşadığı talihsiz bir olay yüzünden göynüğün himmetoğlu köyüne sürgün oldu ben de geçen sene kasımdan beri burda görevlendirme ile çalışıyorum
bu arada özebus-41 canım sen izmitli misin?