KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

öğretmenler günümüz kutlu olsun arkadaşlar:))))
kutlayan herkesede teşekkürler:)))
benimde günüm güsel geçti... annemle alışverişe çıktık annem adına babam adına kardeşlerim adına kendime bir sürü kıyafet aldırdım anneme hahahahha bi sürü hediyem oldu

nastasia çok uyanık gördüm seni sengözlerimebaksanab

hehehe öyleyimdir:)))
anca aileme söküyor uyanıklığım ama dışarda da biras uyanık olsam hiç fena olmayacak yaa neyseee...

boluda nerde çalışıosun cnm ben 3 sene boluda görev yaptım yeni geldim ankya

ooo nastassia cım ne güzel ya
biz sabah okuldaydık hediyeler tebrikler filan
öğleyin ilçede tören vardı bayan arklar bir bayan ark ın arabasıyla gitti biz 3 bayan ortada kaldık ve bu 3 bayan bu sene yeni atanan bayanlar
erkek öğretmnl belediye başkanınıj arabasıyla gitti bizde köy arabasyla gittik neyse
çelenk törenini kaçırdık biz tabi diğer kutlama törenine gittik müdür bey dediki yemeğe gidelim olur dedik
çıkışta arabası olan ark biz afyonda yiyeceğiz gelmek isteyen varmı biz hayır dedik müdüre söz verdik
ama daha önces,nde birlikte yemek yiyelim diye sözleşmiştik
buraya kadar yine normal kalan ki,şiler yemeği yedik hemen kalktık geride kalanlar belediye başkaınını arabasıyla gitti saat 3 tü köy arabasının kaklmasına 2 saat vardı kusura bakmayın filan dediler ama acıkcası bizim gücümüze gitti kızlar yasaat 5 bucukta arac geldi ve biz 6 bucukta evdeydik

günaydın
burda okullar tatil edildi
iki gün daha evdeyim yani...

ohh iyisin valla
uyanık seniii kaydirigubbakcemile3
benim aşkım da almak istediğim bir kitap vardı
onu almış bana :asigim: opuyorumnanaktan

yorucu ve sıkıcı bir gün olmuş anlaşılan senin için

Tekrardan tüm ögretmen arkadasların ögretmenler gununu kutluyorum...Dun aksam kutlama yapıldı,böyle ufak ve mahrum yerde cok guzel bır etkınlık oldu.Kaymakamımız butun ögretmenlere hedıye verdı.Baglama,gıtar ve ney çalan askerler mini bır konser verdı hepımız mest olduk...Moral oldu hepımıze...
Ayrıca helinimcim sıze karsı öyle tavırlar ıcınde olan bır egıtımcıyıde kınıyorum...
Herkese sevgiler...

ben yarın memlekete gidiyorum,hepinize iyi bayramlar diliyorum şimdiden
anadolu sınavına girecek olan var mı?

ben de yarın sabah gidsiyorum hepinize iyi bayramlar diliyorum bayram dönüşü güzel muhabbetlrde bulunmak dileğiyle

ben de memelekete gidiyorum arkadaşlar
şimdiden iyi bayramlar hepinize...

esmer güzeli teşekkürler...

nastasia cım ben 3 buçuk yıl geredede çalıştım geçen sene eşimin yaşadığı talihsiz bir olay yüzünden göynüğün himmetoğlu köyüne sürgün oldu ben de geçen sene kasımdan beri burda görevlendirme ile çalışıyorum
bu arada özebus-41 canım sen izmitli misin?

hmm anladım canım geçmiş olsun. gerede de hanggi okuldasın benim arkadaşımda gerede de çalışmıştı 1 sene... ben merkezdeydim canım... sonra evlenince eş durumundan ankaraya geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…