KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

yok canım o okulöncesi öğretmeni,
sanırım onunokulu mehmet zeliha güzelce iöo daydı

iyi akşamlar kızlar
tatil iyi gitti çok şükür
sizin tatiliniz bitmedi sanırım miskokulumda başka kimse ugramamış

iyiyiz canım sen nasılsın
ben gün boyunca temizlik yaptım şimdi ara verdim
grip dışında iiyim canım =))
Rapor da alamıyorum yazılılar yetişmez diye, öyle sürünüyorum okulda =)
Kolay gelsin sana temizlikte canım =)

geçmiş olsun yusum
teşekkürler canım.
nasıl gidiyor okul? 2.yazılılara başlıyorum ben haftaya. gripten dolayı tatil olur diye korkar oldum iice. konuları hızlı hızlı anlatmaya çalışıyorum yazılılar yetişsin diye.
senin branş neydi?

benim branş biyoloji canım.Bizde 2 yazılı var,o yüzden daha zaman çok yazılıya.Ben de anadolu sınavlarına çalışmaya çalışıyorum ama oğlum fırsat vermiyor.

benim branş biyoloji canım.Bizde 2 yazılı var,o yüzden daha zaman çok yazılıya.Ben de anadolu sınavlarına çalışmaya çalışıyorum ama oğlum fırsat vermiyor.

Ben de sınava girmek istiyorum ama tayinde yararlanabilmek için bu yıl girmeyeceğim. Seneye hazırlanıp gireceğim sınava.
Başarılar şimdiden sana canım

sağol canım,inşallah olur,son şansım,ama bu çalışmayla nasıl olur bilmiyorum

sağol canım,inşallah olur,son şansım,ama bu çalışmayla nasıl olur bilmiyorum
gerçi anadolu liselerinin ne hale geleceği de belli değil :sm_confused: Birara bütün okullar anadolu lisesine dönüşecek falan deniliyordu.

merhabalar,
Bende Elsanatları öğretmeniyim...

hoşgeldin canım. Kız meslek lisesinde çalışıyorsun herhalde.

Hoş bulduk,
Şu anda Halk Eğitim Merkezindeyim.Bulundugum yerde kız meslek lisesi olmadıgı icin,

hoşgeldin baynuu.
Yusum anadolu meslek lisesinde görevlendirmeyim ben,bu okulda şuan açık var.Eğer ben kazanıp gelemezsem buraya başkası gelecek,ben yine ilçeye gidiş geliş yapmak zorunda kalacam ki 95 km ve yollar feci,biliyorsun zaten ilçeyi.Merkezde tek bir açık yok,3 özür grubunda da açmadı,off of,hayırlısı olsun,ne diyeyim

Hala net bırsey yok deıl mı erken tatılle ılgılı...Dun mufettıs toplantı yaptı ama bırsey soylemedı,gercı kımsenınde aklına gelmedı sormak...

hoşgeldin baynuu.
Yusum anadolu meslek lisesinde görevlendirmeyim ben,bu okulda şuan açık var.Eğer ben kazanıp gelemezsem buraya başkası gelecek,ben yine ilçeye gidiş geliş yapmak zorunda kalacam ki 95 km ve yollar feci,biliyorsun zaten ilçeyi.Merkezde tek bir açık yok,3 özür grubunda da açmadı,off of,hayırlısı olsun,ne diyeyim
Senin için çok öenmli bir sınav ozaman bu. İnşallah olur canım. yoksa dediğin gibi sıkıntılı olur gidiş gelişler.

Hala net bırsey yok deıl mı erken tatılle ılgılı...Dun mufettıs toplantı yaptı ama bırsey soylemedı,gercı kımsenınde aklına gelmedı sormak...

Ben netten bakıyorum ama net bir bilgi yok. bazı forumlarda öğretmenler okullarına yazı geldiğini okulların erken tatile girebileceğini, yazılıları erken yapın diye yazıdığını söylüyorlar ama ne kadar doğru bilemeyeceğim.

kızlar bizim stajer öğretmnelere müfettişler söylemiş bir ay tatil olacak diye yaklaşık bir aydırda söleniyor ben bir ay değil 15 gün olması taraftaryım eğitimin aksamaması acısından

X