KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar öncelikle arkadaşlar..Branşım değil ama okulumda teknoloji tasarım dersine giriyorum..Çok da memnun değilim. Çünkü planda kuşaklar için ayrılan süre projeler için çok fazla. Öğrenciler sıkılıyorlar ve bir ana evvel bitirmek istiyorlar projelerini.Ben de onların sıkılmayacakları şekilde ayarlamaya çalışıyorum dersi.

kesınlıkle katılıyorum sıze.Bende sıkılmayacakları ve bos durmayacakları sekılde ayarlıyorum.Diğer arkadaslarından önce bıtırenler oluyor ve yenı calısma versem bu sefer karısıyor.Plandan erken bıtırdım mecbur 1. kusagı...:bbo:

okuma saatınde de ögrencı ılk 20 dakıka ıyı sonra saga sola sarmaya baslıyor.Bugun dıger arkadaslarla da konustuk bu konuyu nasıl halledecegız bılmıyorum bakalım...

iyi akşamlar kızlar bnm modem yandığı için uzun süredir sizinle yazışamadım nasılsınız okul hayat nasıl gidiyor

iyidir miskokulum bu akişam yola cıkıyoruz haftasonu düğünümüz var ben dönemin nasıl gectiğini anlayamıyorum

Aaaa öle mı canım... Hadı hayırlı olsun canım,bır ara evının resımlerını görmustum ama düğüne var sanıyordum...Cok sevındım canım...

hayırlı olsun görümcene teologcum,yeni evlisin demek,Allah bir ömür mutlu etsin

sizler de bazen öğretmen arkadaşlarınızı bir kaşık suda boğmak istiyor musunuz? kötükedihüso
Ben bu aralar bunu yapmayı o kadar çok istiyorum ki. Çıkarcı, saçma sapan espiriler yapan, dedikoducu,birbirlerinin arkasından konuşup dalga geçen meslektaşlarımdan nefret ediyorum.
Off çok bunladım ya. lisesinde çalışıyorum ben ve sürekli dinimizden,ayetlerden falan bahsediliyor öğretmenler odasında buna karşılık böyle hiç de doğru olmayan davranışlar sergiliyorlar ve ben her geçen gün sırf bu yüzden okuldan da, öğrencilerden de, mesleğimden de soğuyorum.

Son düzenleme:
sıkma canını yusum,böyle insanlar ne yazık ki her yerde var,olmaması garip gelirdi zaten.Duymamaya,görmemeye çalış

merhaba arkadaşlar bu sayfayı yeni gördüm.ben de 2. sınıf öğretmeniyim.domuz gribi olayı yiice sarstı okullarımızı.aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz??

Ben düşünmüyürum. Veliler de sormaya başladı yaptıralım mı diye.........Sınıf mevcutları son bir haftadır çok azaldı.Çocuklar hep hasta yaaamirmirmirmir

domuz gribinden dolayı okulların bayramdan önce tatil edileceği söylentisi var yine. geçen hafta kaymakam haftalık devamsızlık listesini istedi okullardan. böyle birşey ilk defa yapıldı. gripten dolayı fazla öğrenci okula gelmiyorsa okulları tatil edecek belki.

Ben istanbuldayım.Burda da iki haftadır hergün gelmeyen öğrenci sayısı milli eğitime bildiriliyor.
Biz de okulda konuşuyoruz.Bayram haftasının tatil edilme olasılığı var

günaydınlar....
tatil edilse ne iyi olur,öğrenciler gibi oldum valla
yusum oraya da gelmişlerdir kesin bakanlık müfettişleri,2 haftadır Maraş'talardı,1 hafta daha kalacaklar,bizim okulda birkaç branşın teftişi bitti,bu hafta da kalan branşlara girecekler,bakalım,şunu da atlatsak...

günaydın kızlar,
benim öğrencilerimde bi düşüş yok hepsi geliyor:))) taş gibiler... ama ben hasta oldum... öksürük tıksırık baş ağrısı, eklemlerde ağrı, geniz akıntısı her bşey war sanırım domuz gribiyim...
ayy yrn bu halde nası okula gitcem bilemiorum hayırlısı artık...

X