Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bizimki de çok meraklı.Bir ara ablamdan gizli dergilerdeki kadın resimlerine bakıyordu tabi ablam muzurluk yapıyordu çocuğa ve o da çook utanıyordu.
Senin öğrenci çok şirinmiş ama.
bilmemki eşime bir sorayım şuanda yerel bir yağ fabrikasında canım
bugün topicimizin de maşallahı var yani
Bizim okuldakiler de çift maaşla artık neler yaparsınız siz diyorlar.benim eşimde müh bende biliorum bu sıkıntıları canım...
artık tr okumuş olmak bişey ifade etmio...
okulda arabalardan konuşuoduk mdr yrd bana dioki söylemediler mi sana müh bulacaına zengin bul die diohahaha çok güldüm bu zmnda okumuştan fayda yok dio bizde eşimle ben maaşla geçincez die uraşıoz işte ahh ahh bana akıl vermediler dio hahahah
İyi geceler canım opuyorumnanaktankızlar ben gidiyorum kendinize iyi bakın
bende çıkıorum kıslar iigclr hepinize hoşçakalın...
Ben onu yerim ya.Çok şirinmiş.Böyle bir çocuğum olsun çok isterdim valla. Biraz sorun çıkartır ama çok eğlenceli bir çocuk anlaşaılan.sorma canım tam bi başbelası kızsan kızamıosun:) çok tatlı...
dün oyuncakları sepetinden döktüler ben sepetleri kenara koyun yoksa kırılır diyorum... hiç biri çekmemiş kenara bu aldı 2 sepetide kenara çekti ben çektim di mi dedi bende aferin sana ozmn bi öpücüğü hak ettin dedim geldi öptüm nası mutlu oldu:))) ama okul açıldıından beri yaptıı tek ii şeydi hemen ödüllendirdim:)) yoksa sürekli uyarıyorum onu:)))
bi de kendini başkan ilan etti ki sormayın gitsin:)) acayip insanları yönlendirme yeteneğide var... oyun oynarken arkadaşının sırtına atladı ezio çocuğu napıosun dedim ben başkanım öyle yapabilirim dio hahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3