KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Canım bizimki de çok meraklı.Bir ara ablamdan gizli dergilerdeki kadın resimlerine bakıyordu tabi ablam muzurluk yapıyordu çocuğa ve o da çook utanıyordu.
Senin öğrenci çok şirinmiş ama.

sorma canım tam bi başbelası kızsan kızamıosun:) çok tatlı...
dün oyuncakları sepetinden döktüler ben sepetleri kenara koyun yoksa kırılır diyorum... hiç biri çekmemiş kenara bu aldı 2 sepetide kenara çekti ben çektim di mi dedi bende aferin sana ozmn bi öpücüğü hak ettin dedim geldi öptüm nası mutlu oldu:))) ama okul açıldıından beri yaptıı tek ii şeydi hemen ödüllendirdim:)) yoksa sürekli uyarıyorum onu:)))
bi de kendini başkan ilan etti ki sormayın gitsin:)) acayip insanları yönlendirme yeteneğide var... oyun oynarken arkadaşının sırtına atladı ezio çocuğu napıosun dedim ben başkanım öyle yapabilirim dio hahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
Ben onu yerim ya.Çok şirinmiş.Böyle bir çocuğum olsun çok isterdim valla. Biraz sorun çıkartır ama çok eğlenceli bir çocuk anlaşaılan.

bilmemki eşime bir sorayım şuanda yerel bir yağ fabrikasında canım
bugün topicimizin de maşallahı var yani:nazar:
:nazar:
benim eşimde müh bende biliorum bu sıkıntıları canım...
artık tr okumuş olmak bişey ifade etmio...
okulda arabalardan konuşuoduk mdr yrd bana dioki söylemediler mi sana müh bulacaına zengin bul die diohahaha çok güldüm bu zmnda okumuştan fayda yok dio bizde eşimle ben maaşla geçincez die uraşıoz işte ahh ahh bana akıl vermediler dio hahahah
Bizim okuldakiler de çift maaşla artık neler yaparsınız siz diyorlar.
Nişanlım polis ben de öğretmen olunca birkaç yıla zengin olurmuşuz :roflol: Dedim ne güzel hayal kuruyorsunuz benimle ilgili ama bu hayallerin gerçekleşme ihtimali çok zor.

sorma canım tam bi başbelası kızsan kızamıosun:) çok tatlı...
dün oyuncakları sepetinden döktüler ben sepetleri kenara koyun yoksa kırılır diyorum... hiç biri çekmemiş kenara bu aldı 2 sepetide kenara çekti ben çektim di mi dedi bende aferin sana ozmn bi öpücüğü hak ettin dedim geldi öptüm nası mutlu oldu:))) ama okul açıldıından beri yaptıı tek ii şeydi hemen ödüllendirdim:)) yoksa sürekli uyarıyorum onu:)))
bi de kendini başkan ilan etti ki sormayın gitsin:)) acayip insanları yönlendirme yeteneğide var... oyun oynarken arkadaşının sırtına atladı ezio çocuğu napıosun dedim ben başkanım öyle yapabilirim dio hahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben onu yerim ya.Çok şirinmiş.Böyle bir çocuğum olsun çok isterdim valla. Biraz sorun çıkartır ama çok eğlenceli bir çocuk anlaşaılan.

Bizim okuldakiler de çift maaşla artık neler yaparsınız siz diyorlar.
Nişanlım polis ben de öğretmen olunca birkaç yıla zengin olurmuşuz :roflol: Dedim ne güzel hayal kuruyorsunuz benimle ilgili ama bu hayallerin gerçekleşme ihtimali çok zor.[/QUOTE]

heheheh okdr kolay olsaydı annemler türkiyenin sayılı zenginlerinden olurdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

annenlerden sonraki sırayı da biz kapacağız kaydirigubbakcemile3

lojmanda değiliz nastasyacığım. ama tayinim lojmandaki okula çıkarsa o zaman evi oraya taşıyacağız.
teologcuğum eşin adına sevindim ama 9 yıllık emekte hiç az değil . özel sektör böyle işte. geleceğin meçhul

memurlar netin öğretmenler forumu geziyordum bir kendini bilmez başlık açmış... neymiş sınıf öğretmenleri okul öncesi ücretli öğretmeni olacak kadar kendinizi düşürmeyin... bu ne demek yaa... okul öncesi öğretmenlerini ne görüyor o şahsiyet!!!! kendisini çok mu üstün veya farklı görüyor... kimse kusura bakmasın ama ben ve emin benim gibi bu bölümü okuyan bir çok kişi oku öncesi öğretmenliğini istediği için bu branşı seçmiştir... yani bizde bilirdik sınıf öğretmeni olmayı... herkesin ilgisi farklıdır... yani anlamıorum okul öncesi yaygınlaştırma kapsamında öğretmen alımı fazlaysa bunda okulöncesi öğretmenlerinin kalitesiz oluşundan mı yoksa eğitiminin kalitesiz oluşundanmı kaynaklandığını düşünüyor!!! bende hoşlanmıyorum 40larla 45lerle atanmalarından, türkiyede kpssde branşımda 15.sıraya gelip atanmış biri olarak... fakat bölümümün bu şekilde görülmesi ve yorumlanması hiç hoş deil!!

nastasia haklısın canım,isteyen istediği bölümü yazar,okur,kimse karışamaz.Ona ne ki?Sizin fazla alınmanız sizin suçunuz mu?Vakti zamanında bizden de 10 kişi almışlardı,duyduğumda çok ağlamıştım ama neyse ki atanıştım.Of of,bu sorun biran önce çözülmeli

senin branşın ne miskokulum?
yani kpss falan da saçma sapan bi iş ama sonuçta kuradan daha ii bir çözüm gibi gözüküyor bana... yani kurada herkes şansına (torpiline) göre atanıyormuş zmnında ama şimdi en azından şimdi kendi çabaları sonucunda aldıkları puan ve tercihleri dahilinde bir yere atanıyorlar...
sonuçta ülkeminizin şartları bunlar gönül isterki her öğretmenlik diplomasını alan kişi hemen atanıp iş sahibi olsun...
ama gerçekten çok sinirlendim... okulöncesi branşıyla ilgili okdr aşağılayıcı yorumlar falan yapılıyorki yani öğretmenlik mesleğini yapan veya yapmak üzere eğitim almış kişilere yakıştıramıyorum... sonuçta biz o bölümü seçip bizde onlarla aynı fakültede 4yıl okumuşuz... yani öğrencilerimizin yaşının küçük olması bizim eğitim vermediğimiz anlamına mı geliyor...

bir sene başıma ne gelmişti !!!
açık lise sınavında gözetmenlik görevi almıştım. görevli olduğum sınıfta bi salon bşk bi de ben vardım... salon başkanı olan arkadaş tuttu bana sınavdan önce " Aman haaa!! anasınıfı öğretmeni olduğunu söyle... sakın branşını söyleme sonra senden ingilizce matemetik falan kopyası isterler sürekli soru sormaya çalışırlar dedi"
bende bunun üstüne ben ztn anasınıfı öğretmeniyim demekki yalan söylemeyecem... ayrıca branşım gereği sadece renkleri biliyorum bi de 10'a kadar sayıyorum" dedim. çıktı gitti sınıftan... sınav sonuna kdrda pek gelemedi kendileri yanıma:)))))
ki o dönemde ben yüksek lisans yapıodum... eminim ingilizcem onun seviyesinden daha iidi:))))

bir arkadaşa da okulunda öğretmen arkadaşının biri dadı demiş... o da çok sinirlenmişti. aslında o sözü söyleyenin ne kdr cahil olduğunu gösteriyor bu davranış... yani öğretmenlik mesleği dadılık mıdır? bence ikisi çok farklı şeyler...

slm kızlar cok yorgunum ben sizler nasılsınız bugün merkeze indim gezme tozma derken cok yoruldum

ben ewde hiiiç çıkmadım:KK43::KK43:((( temizlik vs geçio ztn cmt...
yrn gezecektik bizde arkadaşlarla ist gitmişler hehehe:)) yrnda evdeyim:p

ohoo ben ütü yaptım geçen gün ama 4te biri duruo bi de üstüne çamaşır yıkadım 2 posta... eşimin gömlekleri daha duruo:))) ütüleme derdine yıkamadım ütülülerden giysin hahahah:)))

X