KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

ben de köyde çalışırken 60 km yol gidip geliyordum her gün
zor oluyor gerçekten de
ama okul ortamının iyi olması da çok önemli
inşallah sayılırda istediğiniz bir yere gidebilirsiniz

hayırlısı sarissa cım diyorum ya ikimiz de yol çekmeyelim o bnm için fedakarlık etti kendisi gidp gelmek istedi ben bişey diyemedim ama üzülüyorum bu durumdan dolayı neyse senn günün nasıl gecti benim sadece 2 saat öğleden sonra dersim vardı

nöbetçiydim bugün, yoruldum biraz
bir de tiyatro çalıştırmaya başladım ama biraz zorlayacak beni sanırım
canım sıkıldı biraz, başlangıçtaki hevesim kalmadı

sarissa cım çıkmak zorundayım
inşallah kolaylıkla tiyatro işini halledersin cnm
iyi akşamlar

istekli öğrenciler genellikle durumu iyi olmayan öğrenciler
okumayı bile bilmeyenler var
onları görünce gözüm korktu birden
okuyamadan nasıl ezber yapacaklar diye düşündüm ama
halletmeye çalışacağım artık

iyi geceler canım
görüşmek üzere

günaydın nasılsınız:))))
off yaa bençok kuralcıyım sanırım sınıfıma çok fazla sahip çıkıyorum kuralların dışına bir öğrencim veya velim ( en çok buna) çıktığı ztn esnetmeye çalıştıı zmn çok sinirleniorum... bikaç sever bazen göz yumuyorum veya kibarca uyarıorum ama illa kızarak mı söylemek gerek!!! ben mi çok kuralcı ve disiplinliyim bilemiyorum da... yani veli gelio benim yanımda başka öğrenciy çıkışıo... benim sınıfım benim öğrencim küçük çocuk savunmazsız tırsıp kalıo... bi problem varsa ben hallederim başka birinin müdahalesine gerek yokki!!! sınıfa girmeyin diorum inatla girio bi tanesi gıcığıma gidio... diğerleri saf mı nie onlar girmio bu kurala uyuolar... öyle o girnce bütün sınıfın düzeni bozuluo bütün çocuklar ayağa kalkıo... gıcıık oluorum gıcıkkk...
bazen öğretmenlik mesleği bana göre deil heralde diorum... kendimi çok yıpratıorum çünkü...

haklısın şekercik şimdi dün için açıkcası pişman oldum çok kafaya taktım diye neyse önümüzdeki günlere bakalım
biz bayanlar duygusal da olduğumuzdan sanırım çok takıyoruz ama aslında öyle gereksiz kiii
istekli öğrenciler genellikle durumu iyi olmayan öğrenciler
okumayı bile bilmeyenler var
onları görünce gözüm korktu birden
okuyamadan nasıl ezber yapacaklar diye düşündüm ama
halletmeye çalışacağım artık

iyi geceler canım
görüşmek üzere
neden doğaçlamaya müsait bi oyun seçmiyorsun
veya çocukların zaten sözlerini az çok tahmin edebilceği bi oyun seçmiyorsun?

günaydın nasılsınız:))))
off yaa bençok kuralcıyım sanırım sınıfıma çok fazla sahip çıkıyorum kuralların dışına bir öğrencim veya velim ( en çok buna) çıktığı ztn esnetmeye çalıştıı zmn çok sinirleniorum... bikaç sever bazen göz yumuyorum veya kibarca uyarıorum ama illa kızarak mı söylemek gerek!!! ben mi çok kuralcı ve disiplinliyim bilemiyorum da... yani veli gelio benim yanımda başka öğrenciy çıkışıo... benim sınıfım benim öğrencim küçük çocuk savunmazsız tırsıp kalıo... bi problem varsa ben hallederim başka birinin müdahalesine gerek yokki!!! sınıfa girmeyin diorum inatla girio bi tanesi gıcığıma gidio... diğerleri saf mı nie onlar girmio bu kurala uyuolar... öyle o girnce bütün sınıfın düzeni bozuluo bütün çocuklar ayağa kalkıo... gıcıık oluorum gıcıkkk...
bazen öğretmenlik mesleği bana göre deil heralde diorum... kendimi çok yıpratıorum çünkü...

nastassia cım kesinlikle haklısın kuralcılıkla alakası yok veli nasıl senin işine karışabilir ki bu vlilerden kurtulamadın gitti sakın pes etme cnm inşallah gönlüne göre bir okula gidersin seversin cnm

merhabalar nasılsınız?
Bugün ilçe zümre vardı. 3saat sürdü yaklaşık :KK43: Her yıl aynı şeyleri dinlemekten yoruldum artık.

bizim de bir zümremiz 3 saat sürmüştü ama zümre başkanı bizi konuşturmuştu faydalı olmuştu ama zümre başkanı sürekli konuşup öğretmnler dinleyici olunca sıkıcı oluyor dersten sonra mı gittin yusum cum

bizim de bir zümremiz 3 saat sürmüştü ama zümre başkanı bizi konuşturmuştu faydalı olmuştu ama zümre başkanı sürekli konuşup öğretmnler dinleyici olunca sıkıcı oluyor dersten sonra mı gittin yusum cum
Canım bu genişletilmiş zümreydi. ilçedeki bütün branş öğretmenleri katıldı zümreye. Ve tek konuşan kişi vardı. O da ilçe milli eğitim müdürü:kızgın: Derslerimizin olduğu saatte yapıldı canım.

Canım bu genişletilmiş zümreydi. ilçedeki bütün branş öğretmenleri katıldı zümreye. Ve tek konuşan kişi vardı. O da ilçe milli eğitim müdürü:kızgın: Derslerimizin olduğu saatte yapıldı canım.

ondan sıkıcı olmuştur cnm sana bişi soraım ben yusumcum dün sordum arkadaşlara onlareın bilgisi yok belki senin vardır bundan 3 yıl önce ankarada görev yaptım,görev yaptıgım okul 30 ocakta zorunlu hizmete tabi olacakmış ben de 3 yıl zorunlu hizmet yapmış sayılır mıyım

kibela cım cok üzüldüm ya ihtimalini bile düşünmek sevindiriyordu neyse hayırlısı olsun ne yapalım bu arada nasılsın

sen zorunlu hızmetını yapmadım nobetcıydım yorgunummm

kibela cım demek istediğini anlamadım özne yüklem uyumsuzluğundan kaynaklanan anlatım bozukluğu var sen mi yapmadın yoksa bana yapmadınmı demek istedinkafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar
nasılsınız
ben yorgunum aman dersten değil
öğleden sonra dersim yoktu
maaş çekip çarşı pazar gezdim kaydirigubbakcemile3

X