caycan cım Rabbim sana sabır versin ya inşallah olur da bebişine kavuşursun eşinle neden ayrıydın cnm bu arada ben haftasonu ailemin yanındayım olmayacağım topicte
cnm benim bir ark 57 puanla polatlının bir köyüne atanmıştı ama şans eseri demişti normalde ank yüksekmişş köylere gitmeyi düşünmedinmi cnm
canım benim 3 seferdir tayin çıkmadı.evim ve eşim ankarada.biz oğlumla buralara geldik gene.ankarada puanlarda çok yüksek,kimbilir ne zaman çıkar tayin..
canım ben her yeri yazdım ama sınıfçılarda zor oluyo.benim puan 51 daha.en düşük 71 le aldılar ankaraya..
ne biçim bir iş bu bee
nasıl bir sosyal devlet bu anlamadım
puan filan hikaye
adamın olsun da bak nasıl çıkıyor tayin
ben köyde çalışırken hatunun birini görevlendirme diye istanbula almışlardı
ve bu görevlendirme il içinde değil
doğudaki bir şehirden istanbulaklava:
offf cancaycıım çok üzüldüm senin durumuna gerçekten çok kötü(( eşin ne iş yapıo canım?
eşin yanına gelemiyor mu peki? Böylesi çok zor ya. Bir de çocuk var sizde.
Siz neden para harcıyorsunuz canım. Milli eğitime bildirin onlar alsın, ilgilenmiyorlarsa kaymakamlığa iletin o da ilgilenmiyorsa valiliğe kadar iletin isteklerinizi. zaten ne kadar maaş alıyoruz ki bir de okulun eşyalarını alalım.Ben de sonunda siteye eskisi gibi ilgi gösterebilmeye vakit ayırabilmeye başladım sonunda. Ben de bari Hakkari yüksekovada birleştirilmiş sınıf okutan bir meslektaşınız olarak takılayım topiğe dedim. Of kızlar of.. Çok zor burada herşey ya. Keşke sizin gibi her işe burnunu sokan velilerim olsa. Bizimkiler okula bile uğramadı. Verdikleri 500 lira kırtasiye parasının yarısını okula dolap tahta yaptırarak üç öğretmen harcadık. Düşünün hepimiz 750 lira harcamış olduk fotokopi paraları ile beraber. Ve inanın emeğime çok acıyorum. Merkezde görev yaparken çok şanslı olduğunuzu düşünün.
en kötüsü de çocuk olmalı zaten canım. İnşallah en kısa zamanda çıkar tayinin.o özel sektörde olduğu için gelme imkanı yok.ben alışmıştım ayrılığa biraz ama oğlumu düşünüyorum.geçen gün emekleyişini görünce babası ağladı ya ona çok duygulandım.çok koydu bu bana ya.eşimi daha önce hiç böyle görmemiştim..
Ben de sonunda siteye eskisi gibi ilgi gösterebilmeye vakit ayırabilmeye başladım sonunda. Ben de bari Hakkari yüksekovada birleştirilmiş sınıf okutan bir meslektaşınız olarak takılayım topiğe dedim. Of kızlar of.. Çok zor burada herşey ya. Keşke sizin gibi her işe burnunu sokan velilerim olsa. Bizimkiler okula bile uğramadı. Verdikleri 500 lira kırtasiye parasının yarısını okula dolap tahta yaptırarak üç öğretmen harcadık. Düşünün hepimiz 750 lira harcamış olduk fotokopi paraları ile beraber. Ve inanın emeğime çok acıyorum. Merkezde görev yaparken çok şanslı olduğunuzu düşünün.
canım benim 3 seferdir tayin çıkmadı.evim ve eşim ankarada.biz oğlumla buralara geldik gene.ankarada puanlarda çok yüksek,kimbilir ne zaman çıkar tayin..
beb doğuda çalışırken bir arkadaşın eşi ankaradaydı tayin yapılmadı.Onlarda mebi mahkemeye verdiler anayasanın aile bütünlüyünün korunması maddesinden öyle gitti ankaraya .ama eşinin işi ankarada sabitti. mecliste memurdu.yani ankaradan başka bir yerde çalışamazdı.mahkemeyle ankaraya tayini yapıldı.