- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Kızlar Hakkaride işler bildiğiniz gibi yürümüyor maalesef. Burada büyük okulları boyamak için bile öğretmenler para veriyor. O kadar okul var ki ve merkez okullar bile o kadar bakımsız ki kaymakamlık hangi birine yetişeceğini şaşırmış durumda.
Kızlar Hakkaride işler bildiğiniz gibi yürümüyor maalesef. Burada büyük okulları boyamak için bile öğretmenler para veriyor. O kadar okul var ki ve merkez okullar bile o kadar bakımsız ki kaymakamlık hangi birine yetişeceğini şaşırmış durumda.
Arkadaşlar okulunuzda haftasonu veya haftaiçi kursları açıyor musunuz?
merhaba yusum evet biz 2 arkadaş 2. sınıflar için hafta sonu kursu açtık. toplam 5 sınıftan 60 yakın öğrecimiz var. cumartesi günü 9 ile 12 saatleri arasında olacak. dün seviye tespit sınavı yaptık. sınıfları sınav sonucun göre belirleyeceğiz.
merhaba yusum evet biz 2 arkadaş 2. sınıflar için hafta sonu kursu açtık. toplam 5 sınıftan 60 yakın öğrecimiz var. cumartesi günü 9 ile 12 saatleri arasında olacak. dün seviye tespit sınavı yaptık. sınıfları sınav sonucun göre belirleyeceğiz.
kurslar yasaklanmadı mı
okulda öyle denmişti
gönüllülük esas olunca ayrı tabii
sizin de halk eğitim mi karşılıyor canım öğretmen ücretlerini. Bizde de açılacak ama galiba halk eğitim birçok değişiklik yapmış bu yıl. sadece son sınıf öğrencileri için kurs açılmasına izin vermiş galiba :uhm: İLköğretim için de bu değişiklik var mı diye merak ettim de!
kurslar yasaklanmadı mı
okulda öyle denmişti
gönüllülük esas olunca ayrı tabii
yasaklanmadı die biliorum çünkü sürekli müdür soruodu kurs açacak varmı die
Ne oldu canım :teselli:kızlar sabah sabah moralim o kadar bozuk ki çok üzgünüm bu halde nasıl okula gidicem merak ediyorum
Ne oldu canım :teselli:
Arkadaşlar bugün memurlar.nette yeni bir haber okudum. 2008den bu yana sevk nedeniyle kesilen ekderslerimizi yasal faiziyle birlikte alacakmışız, Mİlli eğitimden gelen yazıyı bile eklemişler. Bu konuda dilekçe veren oldu mu?
Ben bugün okula gidince yazı ulaştıysa okula hemen dilekçe vereceğim zemuszemus
ya kızlar eski bir mesele yüzünden e3skiden sınıfın birinde çok kötü şeyler yaşadım o öğrenciyle face de karşılaştım tabi çocugu direkt yanlış algıladım ama eski günlerim aklıma geldi 3 4 ay etkisinden kurtulamadığım
Müdür yardımcısının uyuz olduğu günlerden biriydi o yüzden soramadım ama yarın ilk işim bunu sormak olacak hihoyyytaaa evet ben de şimdi okudum haberi... dilekçe mi vermek gerek.. benim sevk yüzünden bir sürü kesildi hem de gidemediğim günler hep sevk aldım hihoyyyt