KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin canım,benim de kuzenim Şemdinli'de 4 yıl çalışmıştı,çok anılarını dinlendim.Ama inan merkezin de çok zorlukları var.Ben doğu hizmetimi bir il merkezinin en belalı lisesinde yaptım,hayatımın en kötü yıllarıydı diyebilirim,hala izi var hayatımda,buraya geldim,bir daha öyle bir öğrenci profiliyle karşılaşmam sanarken daha beterlerini gördüm.Şartlar daha iyi belki ama öğrenciler iyi olmadıktan sonra gerisi boş

Canım sen çok iyi niyetli yaklışıyorsun duruma. Eminim oradaki diğer öğretmen arkadaşlarım da aynı iyi niyet ve özveriyi gösteriyorlardır. Ama bu onların görevi. Bizler nasıl ki kaymakamlığın ya da milli eğitimin verdiği görevleri yerine getiriyorsak onlar da kendi üzerine düşen görevi yerine getirmek zorunda. Her okulun bir bütçesi var sonuçta ve devlet her okula bunu veriyor. evet kimine fazlaca paralar yağıyor ama yine de her okula para geliyor.

doguda batıda ...fark etmıyor işini yapamayn bır okul mudurunuz varsa bu sefer ondan cekıyorsunuz

bazı yerlerde ogrencıler sorun bazı yerlerde maddı sıkıntı bazı yerlerde velıler
her yerde sorun var

Arkadaşlar okulunuzda haftasonu veya haftaiçi kursları açıyor musunuz?

Arkadaşlar okulunuzda haftasonu veya haftaiçi kursları açıyor musunuz?

merhaba yusum evet biz 2 arkadaş 2. sınıflar için hafta sonu kursu açtık. toplam 5 sınıftan 60 yakın öğrecimiz var. cumartesi günü 9 ile 12 saatleri arasında olacak. dün seviye tespit sınavı yaptık. sınıfları sınav sonucun göre belirleyeceğiz.

sizin de halk eğitim mi karşılıyor canım öğretmen ücretlerini. Bizde de açılacak ama galiba halk eğitim birçok değişiklik yapmış bu yıl. sadece son sınıf öğrencileri için kurs açılmasına izin vermiş galiba :uhm: İLköğretim için de bu değişiklik var mı diye merak ettim de!

kurslar yasaklanmadı mı
okulda öyle denmişti
gönüllülük esas olunca ayrı tabii

canım bizim ücretler kurs ücretinden karşılanıyor. bu paranın bir kısmını ilçe milli eğitim, bir kısmını idareciler kalan kısmınıda biz alıyoruz. halk eğitimle ilgili değiliz canımopuyorumnanaktan
kurslar yasaklanmadı mı
okulda öyle denmişti
gönüllülük esas olunca ayrı tabii

yasaklanmadı canım, Türkiyenin her yerinde gönüllü öğretmenler branşlarına veya okuttukları sınıflarına göre kur açabiliyorlar
yasaklanmadı die biliorum çünkü sürekli müdür soruodu kurs açacak varmı die

evet canım , milli eğitim onayıyla açılıyor

haftanın ilk günü hep yorucu oluyo zaten ya.bende daha yeni oturdum.biraz dinlenip çalışma kağıdı hazırlıycam..

kızlar sabah sabah moralim o kadar bozuk ki çok üzgünüm bu halde nasıl okula gidicem merak ediyorum

kızlar sabah sabah moralim o kadar bozuk ki çok üzgünüm bu halde nasıl okula gidicem merak ediyorum
Ne oldu canım :teselli:

Arkadaşlar bugün memurlar.nette yeni bir haber okudum. 2008den bu yana sevk nedeniyle kesilen ekderslerimizi yasal faiziyle birlikte alacakmışız, Mİlli eğitimden gelen yazıyı bile eklemişler. Bu konuda dilekçe veren oldu mu?
Ben bugün okula gidince yazı ulaştıysa okula hemen dilekçe vereceğim zemuszemus

aaa evet ben de şimdi okudum haberi... dilekçe mi vermek gerek.. benim sevk yüzünden bir sürü kesildi hem de gidemediğim günler hep sevk aldım hihoyyyt

ya kızlar eski bir mesele yüzünden e3skiden sınıfın birinde çok kötü şeyler yaşadım o öğrenciyle face de karşılaştım tabi çocugu direkt yanlış algıladım ama eski günlerim aklıma geldi 3 4 ay etkisinden kurtulamadığım

canım geçmiş olsun , sorun yaşadığın öğrenci ile yeniden face karşılaşmısın sonrasında ne olduğunu anlamadım yanlış algıladım derken kötü sözler mi söyledin?

evt cnm ama zamanında cok üzmüşlerdi beni tabi ben direkt eskiyi düşününce cocuga baya kızdım halbuki şaka yapmak istemiş bnm öğrtmnliğimin ilk senesiyle alakalı her yönden cok kötü bir sene gecirdim öğrtmn ortamı öğrencilerle ilişkiler ev sorunları hatırlayınca kendimi kaybediyorum anlatsam uzun sürer zaten anlatmayı da düşünüyorum

aaa evet ben de şimdi okudum haberi... dilekçe mi vermek gerek.. benim sevk yüzünden bir sürü kesildi hem de gidemediğim günler hep sevk aldım hihoyyyt
Müdür yardımcısının uyuz olduğu günlerden biriydi o yüzden soramadım ama yarın ilk işim bunu sormak olacak hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…