230 çok iyi biz hala 50 lerle idare ediyoruz
eryamanda mı fatihtemisin? ben orda çaılşmıyom ama eryamanda oturuyorum.sen çok tecrübeliymişsin,ben daha 2 yılücretli+2 yıl sözleşmeliyim.hangi okuldasın?
tecrübeli meslektaşlarımızı görmek güzel cidden. 12.yılıma girdiğimde acaba hangi psikolojide olacağım merak ediyorum! Lisede öğretmen olunca arada bir geliyorlar da bana :))
hoşgelin canım , bende Ankara keçiören de görev yapıyorum. gelecek yıl sıra tayin ile etimesgut ve eryaman isteyeceğim. sınıf öğretmeniyim ve puanım 230 sence şansım nasılyerimseniben
230 çok iyi biz hala 50 lerle idare ediyoruz
yok cnm gıda mühendisi bir yağ fabrikası için ugraşıyordu sonunda oldu:)
günaydınlarr pazartesi sabahındann... ben işimin başındayım.. tek güzel yanı da bu galiba Bilgisayar branşının... bu arada benim ikinci yılım henüz o yüzden puanım geçen yıldan 10 bir de bu yıldan çalıştığım ay kadar eklendiyse 12 ancak olmuştur :kedi: bana çok sıkıcı geliyor öğretmenlik o yüzden tez zamanda Allah kurtarsın diye dua ediyorum.. çocukları tek tek seviyorum ama toplu halde olduklarında çıkarttıkları o gürültüye tahhamül edemiyorumm :umursamaz:
Ben de bu yıla pek bi isteksiz başladım.
İkinci dönem doğum iznine ayrılacağım.. Daha okul yeni başladı ben dönem sonunu iple çekiyorum.. kaydirigubbakcemile2
Canım ben göreve başladığım ilk hafta ne zaman emekli olacağımı hesaplamıştım kaydirigubbakcemile3günaydınlarr pazartesi sabahındann... ben işimin başındayım.. tek güzel yanı da bu galiba Bilgisayar branşının... bu arada benim ikinci yılım henüz o yüzden puanım geçen yıldan 10 bir de bu yıldan çalıştığım ay kadar eklendiyse 12 ancak olmuştur :kedi: bana çok sıkıcı geliyor öğretmenlik o yüzden tez zamanda Allah kurtarsın diye dua ediyorum.. çocukları tek tek seviyorum ama toplu halde olduklarında çıkarttıkları o gürültüye tahhamül edemiyorumm :umursamaz:
Canım ben göreve başladığım ilk hafta ne zaman emekli olacağımı hesaplamıştım kaydirigubbakcemile3
Zaman geçtikçe ısınmaya ve sevmeye başladım. her geçen yıl daha fazla verimli çalıştığımı hissetmek ve öğrencilerin başarılarını görmek beni çok fazla motive etti.
Bazen çıldırsam da sevmeye başladım mesleğimi.
kaydirigubbakcemile3 Ben ilk başladığım yıl içinde cafesi de bulunan bir kitabevi açmayı düşünmüştüm. Ailem istafa etmemden çok korkmuştu. akannehiryaa Elvan inşallah ben de severimm... ben de esnaf olma hayalleri kuruyorum ilk günden beri... kaydirigubbakcemile3 farklı hayallerim var ama onlar için belli bi bütçe gerek eğer nasip olursa biraz daha çalışıp şu düğün vesaire borçları hallettikten sonra eşimle hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruzz :1rolleyes:
merhaba kızlar,bende bugün sabah bi süper bide kötü bi haberle güne başladı.güzel haber 4 gün öğldene sonralarım ders programında boşaltılmış zemuszemus . kötü haber dün saatlerce uğraşıp hazırladığım 12 sayfalık elimde yazdığım zümremi yeniden yapacam.önce kendiniz yapacaksınız demişlerd,şimdi toplantı yapacaz diyolar.boşuna uğraştırdılar.offf :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 Ben ilk başladığım yıl içinde cafesi de bulunan bir kitabevi açmayı düşünmüştüm. Ailem istafa etmemden çok korkmuştu. akannehir
Ama inan zaman geçtikçe daha da alışmaya başladım ve sevdim. Şİmdi 3.yılım ve branşımda daha da iyi olmak için herşeyi yapıyorum. Haftada 26 saat dersim var haftasonu da 7 saat kurs vereceğim ÖSS hazırlık. Yorulacağımı biliyorum ama bir yandan da mutlu oluyorum. Bu benim için güzel bir fırsat,daha fazla test çözüp daha da iyi olabilirim diye :) Öğrenciler soruları takılmadan çözmeye başladıklarında mutlu oluyorum artık. İŞte bunda benim de emeğim var diyorum opuyorumnanaktan
hadi ya ne güzel. ben de "eylül" diye hayal kurmuştum hep kaydirigubbakcemile3aaa benim de böyle bir hayalim vardır
adı bile hazır
öykü kafe