KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

zeka küpü tüm dersler için rahatlıkla tavsiye edeceğim kitap cnm

montesori hayırlı olsun canım
helinim ben biyoloji öğretmeniyim,hemen her türlü okulda çalıştım,şuan anadolu meslek lisesindeyim

ateş ve su canım 3.sınıfa mı gidiyor yavrun,Allah bağışlasın.Sadece okul kursuna gitmenin onu yoracağını sanmıyorum,haftasonlarıdır zaten,ilkokul temel,ne kadar iyi öğrenirse ilerde o kadar rahat eder

bu konu ile ilgili topic var ama hepinize sormak istiyorum.
Ben öğrenim kredimi yapılandırması yaptım internetten. APS ile de dilekçemi kuruma postaladım. Ancak dilekçemin kabul edilip edilmediğini bana bildirmediler.Bir de YURTKURun sitesine girdiğimde kredi ödeme bilgilerimde hala borcunuzu yeniden yapılandırabilirsiniz yazıyor.
Benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa onlar neler yaptığını anlatabilir mi acaba bana.Dilekçemi bölge müdürlüğüne elden mi teslim etsem acaba?
mafoldumben çok stres oldum

Ateş ve su sanırım kurs derken etütü kastediyorsun.fazla bilginin zararı olmaz ama çocuklar da henüz oyun çağında olduklarından oyuna da ihtiyaçları var.öğretmen etüt yapıyorsa eve o kadar ders vermemesi gerekirki çocuğun kendine de zamanı kalsın zaten etütte amaç öğrenilenlerin pekiştirilmesi olduğundan evde o kadar ödeve gerek yok diye düşünüyorum ama hafta sonu kursuna gidiyorsa o zaten 1 gün ve yorucu değil.çocuğu çok sıkarsanız bıkabilir öğretmeniyle konuşup ortak hareket etmenizi tavsiye ederim.mektup gibi oldu ama umarım yard.olabilmişimdir...

cnm ben hepsini peşin ödedim borçlarımın sonra herhangi bir işlem yapmadım kyk nın sitesinde de borç görünmüyor ödedikten sonra da makbuzu filan bir yere teslim etmedim şimdi bnm de içime kurt düştü

Bazıları yapılandırmayı internetten yapmışlar,sonra dilekçeyi KYKya göndermişler. ardından kredi geri ödeme bilgileri bölümünde şu yazı çıkmış "5917 nolu kanun kapsamında borcunuzu yeniden yapılandırdınız. Yeni ödeme planına göre ödemelerinizi yapabilirsiniz" Buna benzer bir yazı çıkıyormuş ekranlarında. Ben de ekim ayında ödeme yapmaya başlayacağım ama henüz böyle bir yazı çıkmıyor bende. sadece "5917 sayılı kanuna göre borcunuzu yeniden yapılandırabilirsiniz" yazısı çıkıyor.
Çok stres oldum cidden.

kyk nın sitesine baktım taksit filan birşeyler yazıyordu sanırım yeni düzenlemeye gittiler ödeme planı için

merhaba arkadaşlar , dilerim güzel bir gün geçirmişsinizdir? oğlumu bu sene özel okula verdim. (oğlum bu sene 4. sınıf) şimdiye kadar hep yanımdaydı. çalıştığım okulda idi. aslında özel okulu istememe rağmen çalıştığım okulun imkanları çok iyi olmadığı için özel okulu tercih ettim .oğlum bu aralar uyum problemi yaşıyor. çok mutsuz bu günlerde. arkadaşlarına alışamadı. inşallah bir an önce herşey yoluna girer.

inşallah lacey cim

lacey cim özellkile senden ayrılması daha zor olacak özel okulnda şartları iyidir umarım hemen alışır

evet miskokulum 3.sınıfta bu yıl.hafta sonu değil, hafta içi dersten sonra yapılan etütlerden bahsediyorum.evet ilkokul da ilerisi için alt yapı hazırlıyoruz.ama gün içersinde eve verilen dersleri çok yoğun geçiyor ve kendine hiç vakit kalmıyor.bu tempoda devam etmesi onu bıkmasına da yol açabilir.etütlerde eve verilen ödevleri yapmıyorlar ders işliyorlar.

teşekkür ederim bebiş.evet etütden bahsediyorim.hafta sonu 1 gün olsa sorun etmeyeceğim.etütde ödev yapmıyorlar sadece ders işliyorlar, problem çözüyorlar,konu tekrar ediliyor.ve günlük ödevleri de çok yoğun oluyor.bu ikisi üst üste gelince yoruluyor..şu ana kadar dersleri de güzeldi.sorun yaşamadık çok şükür.ama bu tempoda devam ederse bıkmasından korkuyorum.zaten sıkılmaya da müsait bir yapısı var.ki o da kursa gitmek istemiyor.

bu gün bir zarf attım ona.her sınıfta sorunlu sınıf düzenini bozan bir kaç öğrenci bulunur sizde bilirsiniz.bizim sınıfımızda ki bu tip çocukların isimlerini saydım.kursa gitmeyeceklermiş bunların arasında kursa gitmeyen olarak sen de varsın.o zaman ben kursa giderim tembellerin arasında olmak istemem dedi.sonra da emin misin annecim iyi düşün dedim.ya anne aslında gitmek istiyorum ama içimden bir ses de gitme diyor, diyerek cevap verdi:)) güleyim mi ağlayım mı bilemedim.

3.sınıf çocuğu için hergün yorucu ve sıkıcı olur ama bilemiyorum ya,senin yerinde olsam ben de gitmesini isterdim galiba

3.sınıf çocuğu için hergün yorucu ve sıkıcı olur ama bilemiyorum ya,senin yerinde olsam ben de gitmesini isterdim galiba

karar vermemi zorlaştıran da bu zaten.doğru olan, benim isteğimin doğrultusunda hareket edip kursa göndermek mi, yoksa çocuğumun istemiyor olmasını dikkate alıp göndermemek mi.

selam teolog teşekkürederim sizin de yeni eğt. öğrt. yılınız kutlu olsun...

ilk haftamızı bitridik benim faranji hemen kendini gösterdi burmun ve boğazlarım berbat durumda

hoşgeldin cnm ben de malesef maaş karşılığı çalışıyorum ek ders yok

hoş bulduk canım sen ek ders istiyordun galiba ben bu durumdan çok memnunum böyle olmasa bebeğim için ücretsiz izin alacaktım ama şimdi ben sabahları gidiyorum derse ilçeden gidiş geliş mevzu var birde eşim öğleci arabayı ona verip oğlumu alıyorum bakıcı olmasın istedik şükür gerek kalmadı müdürüm gerçekten anlayışlı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…