KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

derlerse desinler canım
yeniden mi yapacaksın boşversene
ilk yılın mı bu

yok canım bu 3. yılım.okadar uğraştım,bende bikaç düzenlemeyle kopyala yapıştır yaparım yeniden yazmayı düşünmek bile istemiyorum.zümreme bakmadı bile ya sinir oldum :kızgın:

hadi ya ne güzel. ben de "eylül" diye hayal kurmuştum hep kaydirigubbakcemile3

eylül cafe ben ve eşim için çok özeldir.ünv.deyken hep oraya giderdik,çok güzel zamanlar geçirdik orda.offf eylül cafeyi özledim şimdi...

slm kızlar bu hafya sonu annemlerdeydim pazartesi de boş olunca orda kaldım yarın ders başı yapacağım inşallah sizlerin tatili umarım iyi gecmiştir

merhaba arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum:1hug:
mesleğin ilk yıllarında bende sık sık emeklilik hayalleri kurardım. bazen çocuklarım hasta olduğunda ,hasta hasta kreşe bırakmak zorunda kaldığımda istifa etmeyi bile düşünmüşümdürmafoldumben ama yıllar geçince mesleğim değerini daha iyi anlıyorum. öğretmenlik vicdan işi ,hergün gece yatarken kafamı yastığa huzurla koymaya çalışıyorum . küçücük beyinleri bizler şekillendiriyoruz .şimdi mesleğimi daha çok seviyorum ve hergün 5:45 kalkmak zorda olsa hevesle okuluma gidiyorum.epey uzun oldu arkadaşlar ama inanıyorumki olumsuz düşünceler birgün düzelecekopuyorumnanaktan

mesleğin ilk yıllarında bende sık sık emeklilik hayalleri kurardım. bazen çocuklarım hasta olduğunda ,hasta hasta kreşe bırakmak zorunda kaldığımda istifa etmeyi bile düşünmüşümdürmafoldumben ama yıllar geçince mesleğim değerini daha iyi anlıyorum. öğretmenlik vicdan işi ,hergün gece yatarken kafamı yastığa huzurla koymaya çalışıyorum . küçücük beyinleri bizler şekillendiriyoruz .şimdi mesleğimi daha çok seviyorum ve hergün 5:45 kalkmak zorda olsa hevesle okuluma gidiyorum.epey uzun oldu arkadaşlar ama inanıyorumki olumsuz düşünceler birgün düzelecekopuyorumnanaktan

böylee ümit veren mesajları almak çok güzelll.... umarım benim dee öyle oluur... a.s.

kesinlikle haklısın lacey cim ben de 6 da kalkıyorum okula gitmek için değil eşimi işe göndermek için ama insanlık için verimli olmak cok güzel duygu

hepinize merhaba arkadaşlar demin yeni aldığım sınıfın seviye tespit sınavını yaptım bazılarına göz gezdirdim ve moralim çok bozuldu yanlışlıkla aynı sayfada aynı soru iki defa sorulmuş ama onu bile cevaplarını farklı işaretlemişler :KK43:( ne yapacağım yaa.. laceycim gerçekten de öğretmenlik vicdan işi yoksa bir sene kalacağım bu okul ve sınıf için bu kadar üzülüp de canım sıkılmazdı herhalde...

hepinize merhaba arkadaşlar demin yeni aldığım sınıfın seviye tespit sınavını yaptım bazılarına göz gezdirdim ve moralim çok bozuldu yanlışlıkla aynı sayfada aynı soru iki defa sorulmuş ama onu bile cevaplarını farklı işaretlemişler :KK43:( ne yapacağım yaa.. laceycim gerçekten de öğretmenlik vicdan işi yoksa bir sene kalacağım bu okul ve sınıf için bu kadar üzülüp de canım sıkılmazdı herhalde...

ayy bu ne ki cnm ya form doldururken bile cinsiyet kısmına erkek mi kız mı yazalım diyenler de oluyor tek tek ilgilenirsin döner dolaşırsın yine bişey yapılmamış sonra sen doldurursun mecburen çocuklarda da istek olması lazım

demek ki çoğu kişinin hayali bir kitabevi açmak:))ben de bir kitabevi açmayı o kadar çok istiyorum ki....

arkadaşlar , geleceğe yönelik hayalleriniz çok güzel bende emekliliğim doldğu gün emekli olamak istiyorum ama bunu kendim için değil yeni genç öğretmenlere yer açılsın diye istiyorum. çünkü biliyorum ki kadrosuzluktan malesef binlerce genç meslektaşımız atanma bekliyor:1no2: emeklilik sonrası biraz gezmek istiyoruz eşimle turlarla yurt dışı gibi sonrasında bir etüt merkezi kurup çalışan annelerin yükünü hafifletek istiyorum.
bu merkezde öğrencilerin derslerine yardımcı olmak ve eksiklerini tamamlacak bir merkez olarak düündüm. bakalım zaman neler gösterecekopuyorumnanaktan

laceycim keşke bu dediklerini herkes uygulayabilse emekliliği gelip de hala çalışan var görevlerini yapsalar lafı yok ancak en ufak bir rahatsızlıkla sevk yada rapor alan veyahut derslerini aksatan da var öle olmasalar mmesleğini cok seviyorlar diyeceksin ama bu tipleri görünce hem kendilerine hem de cocuklara yazık diyorum malesef

hayırlısı kızlar böyle güzel ortaklığa can feda umarım işleriniz rast gider

X