Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derlerse desinler canım
yeniden mi yapacaksın boşversene
ilk yılın mı bu
hadi ya ne güzel. ben de "eylül" diye hayal kurmuştum hep kaydirigubbakcemile3
selam öğretmenler bugun 5 ekım dunya öğretmenler gununuz kultu olsun
merhaba arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum:1hug:
mesleğin ilk yıllarında bende sık sık emeklilik hayalleri kurardım. bazen çocuklarım hasta olduğunda ,hasta hasta kreşe bırakmak zorunda kaldığımda istifa etmeyi bile düşünmüşümdürmafoldumben ama yıllar geçince mesleğim değerini daha iyi anlıyorum. öğretmenlik vicdan işi ,hergün gece yatarken kafamı yastığa huzurla koymaya çalışıyorum . küçücük beyinleri bizler şekillendiriyoruz .şimdi mesleğimi daha çok seviyorum ve hergün 5:45 kalkmak zorda olsa hevesle okuluma gidiyorum.epey uzun oldu arkadaşlar ama inanıyorumki olumsuz düşünceler birgün düzelecekopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum:1hug:
mesleğin ilk yıllarında bende sık sık emeklilik hayalleri kurardım. bazen çocuklarım hasta olduğunda ,hasta hasta kreşe bırakmak zorunda kaldığımda istifa etmeyi bile düşünmüşümdürmafoldumben ama yıllar geçince mesleğim değerini daha iyi anlıyorum. öğretmenlik vicdan işi ,hergün gece yatarken kafamı yastığa huzurla koymaya çalışıyorum . küçücük beyinleri bizler şekillendiriyoruz .şimdi mesleğimi daha çok seviyorum ve hergün 5:45 kalkmak zorda olsa hevesle okuluma gidiyorum.epey uzun oldu arkadaşlar ama inanıyorumki olumsuz düşünceler birgün düzelecekopuyorumnanaktan
canım yeni farkettim kusura bakma çok teşekkür ederim a.s.selam öğretmenler bugun 5 ekım dunya öğretmenler gununuz kultu olsun
hepinize merhaba arkadaşlar demin yeni aldığım sınıfın seviye tespit sınavını yaptım bazılarına göz gezdirdim ve moralim çok bozuldu yanlışlıkla aynı sayfada aynı soru iki defa sorulmuş ama onu bile cevaplarını farklı işaretlemişler ( ne yapacağım yaa.. laceycim gerçekten de öğretmenlik vicdan işi yoksa bir sene kalacağım bu okul ve sınıf için bu kadar üzülüp de canım sıkılmazdı herhalde...
demek ki çoğu kişinin hayali bir kitabevi açmak:))ben de bir kitabevi açmayı o kadar çok istiyorum ki....
hadi ya ne güzel. ben de "eylül" diye hayal kurmuştum hep kaydirigubbakcemile3