KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

hoş bulduk canım sen ek ders istiyordun galiba ben bu durumdan çok memnunum böyle olmasa bebeğim için ücretsiz izin alacaktım ama şimdi ben sabahları gidiyorum derse ilçeden gidiş geliş mevzu var birde eşim öğleci arabayı ona verip oğlumu alıyorum bakıcı olmasın istedik şükür gerek kalmadı müdürüm gerçekten anlayışlı sağolsun

senin açından iyi olmuş cnm da ben yeni evliyim 2 aylık mobilya taksidi kredi kira derken eşim de henüz iş bulamadı ek ders alsadım çok çok iyi olcaktı ama nasip böleymiş

inşallah lacey cim

inşallah hemen alışır laceycim

lacey cim özellkile senden ayrılması daha zor olacak özel okulnda şartları iyidir umarım hemen alışır

çok teşekkür ederim arkadaşlar benimde dileğim oğlumun biran önce okuluna alışması. Öğretmenini seviyor ,biraz arkadaşlarına kaynaşamadı bakalım inşallah onuda kısa sürede atlatırıza.s

selam kızlar ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim...ankara eryaman fatihde görev yapıyorum 12.yılımı çalışıyorum...

selam kızlar ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim...ankara eryaman fatihde görev yapıyorum 12.yılımı çalışıyorum...

eryamanda mı fatihtemisin? ben orda çaılşmıyom ama eryamanda oturuyorum.sen çok tecrübeliymişsin,ben daha 2 yılücretli+2 yıl sözleşmeliyim.hangi okuldasın?

tecrübeli meslektaşlarımızı görmek güzel cidden. 12.yılıma girdiğimde acaba hangi psikolojide olacağım merak ediyorum! Lisede öğretmen olunca arada bir geliyorlar da bana :)) :kızgın:

cnm ben lisede 1 yıl çalıştım öğrenciler berbattı ama öğretmenler gercekten cok olgundu hiç gruplaşma kıskanma dedikodu yoktu birlikberaberlik vardı aralarında şimdiki ortamımı tam bilmiyorum ama iyi gibi o öğretmen ortamını hala çok arıyorum cnm

bu arada ben cok hastayım yine faranjitim başladı başım boğazım burnum berbat durumda:KK43:

pazartesimde boş 3 gün tatil bana bolbolyatıp dinleneceğim artık...

merhaba arkadaslar;ne güzel yeni katılımlar olmuş;hemde baya tecrübeliler.
gününüz nasıl geeçti;faranjit olan arkadasa geçmiş olsun;gerçi kendine dikkat etmezsen geçmez bu hastalık herhalde...

cnm ben lisede 1 yıl çalıştım öğrenciler berbattı ama öğretmenler gercekten cok olgundu hiç gruplaşma kıskanma dedikodu yoktu birlikberaberlik vardı aralarında şimdiki ortamımı tam bilmiyorum ama iyi gibi o öğretmen ortamını hala çok arıyorum cnm

canım geçen yıl kendi okulumda ders saatim az olduğu için bir liseye daha gidiyordum ama inan her gün yeni bir öğretmen ataması olsa da buradan kurtulsam diye dua ediyordum. Öğretmen sayısı fazlaydı. Gruplaşma, dedikodu, sürekli birbirlerine karşı iğneleyici sözler, ve hatta kavgalar oluyor. Heran bir kavga çıkacak diye gidip kantinde oturuyordum. İdare desen tam bir rezaletti.Cidden çalışılan okulda öğrencilerden ziyade öğretmen ve idarecilerin olgunluğu çok daha önemli.

kesinlikle öğretmen ortamı daha çok etkiliyor hele dedikodu yiyip bitiriyor neyse bu arad eşim iş buldu o kadar mutlumki

yok cnm gıda mühendisi bir yağ fabrikası için ugraşıyordu sonunda oldu:)

hoşgelin canım , bende Ankara keçiören de görev yapıyorum. gelecek yıl sıra tayin ile etimesgut ve eryaman isteyeceğim. sınıf öğretmeniyim ve puanım 230 sence şansım nasılyerimseniben

Son düzenleme:
X