hoş bulduk canım sen ek ders istiyordun galiba ben bu durumdan çok memnunum böyle olmasa bebeğim için ücretsiz izin alacaktım ama şimdi ben sabahları gidiyorum derse ilçeden gidiş geliş mevzu var birde eşim öğleci arabayı ona verip oğlumu alıyorum bakıcı olmasın istedik şükür gerek kalmadı müdürüm gerçekten anlayışlı sağolsun
inşallah lacey cim
inşallah hemen alışır laceycim
lacey cim özellkile senden ayrılması daha zor olacak özel okulnda şartları iyidir umarım hemen alışır
selam kızlar ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim...ankara eryaman fatihde görev yapıyorum 12.yılımı çalışıyorum...
tecrübeli meslektaşlarımızı görmek güzel cidden. 12.yılıma girdiğimde acaba hangi psikolojide olacağım merak ediyorum! Lisede öğretmen olunca arada bir geliyorlar da bana :))selam kızlar ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim...ankara eryaman fatihde görev yapıyorum 12.yılımı çalışıyorum...
bu arada ben cok hastayım yine faranjitim başladı başım boğazım burnum berbat durumda
cnm ben lisede 1 yıl çalıştım öğrenciler berbattı ama öğretmenler gercekten cok olgundu hiç gruplaşma kıskanma dedikodu yoktu birlikberaberlik vardı aralarında şimdiki ortamımı tam bilmiyorum ama iyi gibi o öğretmen ortamını hala çok arıyorum cnm
Hayırlı olsun canım. eşin de öğretmen mi?kesinlikle öğretmen ortamı daha çok etkiliyor hele dedikodu yiyip bitiriyor neyse bu arad eşim iş buldu o kadar mutlumki
Hayırlı olsun canım :)yok cnm gıda mühendisi bir yağ fabrikası için ugraşıyordu sonunda oldu:)
kesinlikle öğretmen ortamı daha çok etkiliyor hele dedikodu yiyip bitiriyor neyse bu arad eşim iş buldu o kadar mutlumki
selam kızlar ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim...ankara eryaman fatihde görev yapıyorum 12.yılımı çalışıyorum...