KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

incitanemtuana canım annene allah şifa versin saglık sıhhat afiyet versin benim annemde hastaydı hamd olsun iyie gidiyo umutlarımızı yitirmryelim allah hepimiz yardımcısı olsun annelerimizi başımızdan eksik etmesin çokkk geçmiş olsun

:Saruboceq:amin canim yüregine saglik
allah razi olsun cok saol:Saruboceq:a.s.

senağlamaallahim razi olsun senden canimsin ya cok duygulandirdin beni coooook tsk ederim tüm kalbimlea.s.
:Saruboceq:amin canim yüregine dilegine duana saglik:Saruboceq:
iyiki varsin iyikia.s.:1hug:

:Saruboceq:amin canim seninde yüregine saglik cok tsk ederim
annen adinada cok sevindim
allahim annelerimizi bize bagislasin onlarin yoklugunu acilarini yasatip göstermesin insallah:Saruboceq:

tüm kalbimle cok tsk ediyorum hepinizea.s.

incitanemtuana
canım arkadaşımmm dilerim allah burda olan samimiyetimizi bir ömür boyunca daim eder inşallaha.s.
gülüm benimm seni çok seviyorum ve ailenle sana çok hayırlı,mutlu bi ömür diliyorum...
seni çok seviyorum arkadaşım...Şeniz

:Saruboceq:amin canim:Saruboceq:
aynen dileklerine birebir katiliyorum tatlim sanal ortam deyip gecmiceksin ilk defa burda buldum ben sicakligi sizin sayenizde onun disinda bilgisayarda isim olmuyodu zaten
bende seni cok seviyorum canimmmmmmmma.s.

:Saruboceq:amin canim:Saruboceq:
aynen dileklerine birebir katiliyorum tatlim sanal ortam deyip gecmiceksin ilk defa burda buldum ben sicakligi sizin sayenizde onun disinda bilgisayarda isim olmuyodu zaten
bende seni cok seviyorum canimmmmmmmma.s.

aynen canım valla ben de bi burda olabiliyorum.sanal diyorlar ama samimiyeti hissedebiliyorum..iyiki varsınız a.s.

incitanemtuana canım benim nasıl dua edmezmiyiz birbirimize edilen dua daha makbul allah annene acil şifalar versin rabbim dermansız hastalık vermesin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bütün hastalara şifa diliyorum dualarım sizinle

yüregine duana saglik canim allah razi olsun:Saruboceq:amin:Saruboceq:

incitanemtuana arkadaşım bütün kalbimlen annene acil şifa diliyorum dualarım seninlen tez zamanda sağlığına kavuşur aminnn

rabbim

ecem_1912 arkadaşımın karnına verdiği bebeğini kucağına almak nasip etsin, anne babasıyla uzun sağlıklı ömür versin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

turuncu_86 ıma, candy me, nazarboncuğuma da hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

ebru.e min kardeşini ölümden döndüren rabbim tahlil sonuçlarının da temiz çıkmasını nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

şimdilik duam bu kadar....... :Saruboceq: :Saruboceq:

çok sağol canım benim.rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.amin..allahım çarşamba günü bebeğimizi sağsalim görmeyi nasip etsin .aminn.
ebru.e min kardeşine de acil şifalar dilerim bilmiyordum.tahlil sonuçları inşallah temiz çıkar. aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…