gülüm anneciğine Rabbiim acil şifalar versin..
Rabbim çaresiz dert verip aratmasın,yatıp kapılara baktırtmasın inş!
tüm hastalara acil şifalar diliyorum kızlar!
allah yardımcıları olsun...:Saruboceq:
gülüm benim dostum
ne demek mazur görmek senin annen bizimde annemiz nasıl mazur görürüz
abim için açtığım topikdede duamı ettim burdanda edeyim
Rabbim eş-şafi olan ismi şerifiyle anneciğine güzel arkaşımın güzel annesine teyzeciğime şifalar nasip etsin muhakkak ki O'nun ol demesi sıkıntıların son bulması için yeterlidir gülüm benim bol bol dua edicez teyzemiz için içimizden birinin duası hürmerine inşallah sağılığına kavuşucak teyzem sen canını sıkma güzel kardeşim üzülme diyoruz ama zor bu anne başka bişeye benzemez ama senin üzülmenin annen için bi faydası yok bol bol dua et gülüm bizde elimizden geleni yaparız inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz canımmm:asigim:
incitanemtuana canım annene allah şifa versin saglık sıhhat afiyet versin benim annemde hastaydı hamd olsun iyie gidiyo umutlarımızı yitirmryelim allah hepimiz yardımcısı olsun annelerimizi başımızdan eksik etmesin çokkk geçmiş olsun
incitanemtuana
canım arkadaşımmm dilerim allah burda olan samimiyetimizi bir ömür boyunca daim eder inşallaha.s.
gülüm benimm seni çok seviyorum ve ailenle sana çok hayırlı,mutlu bi ömür diliyorum...
seni çok seviyorum arkadaşım...Şeniz
:Saruboceq:amin canim:Saruboceq:
aynen dileklerine birebir katiliyorum tatlim sanal ortam deyip gecmiceksin ilk defa burda buldum ben sicakligi sizin sayenizde onun disinda bilgisayarda isim olmuyodu zaten
bende seni cok seviyorum canimmmmmmmma.s.
CANIM ANNEM
kizlar mazur görün beni ltfen buranin araciligiyla anneme dua etmek istiyorum ve tüm hastalara tabiikide bu topigi baska seviyorum annem kk üyesi diil ama hos görürsünüz umarim
haftasonu böbrek tasi oldugu teshis edilmisdi bitürlü düsüremedi yazik agrilar coohalinca dün hastaneye gitdi tas hala yerinde duruyomus migdede bi problem oldugu cikmis ve bagirsaklardada bol miktarda iltihap
annem okadar cok cekdiki ameliyatsiz hastanesiz gecirmedigi bir yili yok yazik suan yazarken bile cok kötü oluyorum
daha yenice bagirsak kanamasi gecirmis ve ölümden dönmüsdü geldimi hersey üst üste gelir zaten
allahimdan acil sifalar diliyorum canim melek anneme ve tüm hastalara
allahim dert verip derman aratmasin insallah
allahim beterinden saklasin ve korusun insallah
ve en kisa zamanda tüm hastalarimizi sagligina kavustursun insallah
incitanemtuana canım benim nasıl dua edmezmiyiz birbirimize edilen dua daha makbul allah annene acil şifalar versin rabbim dermansız hastalık vermesin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bütün hastalara şifa diliyorum dualarım sizinle
incitanemtuana arkadaşım bütün kalbimlen annene acil şifa diliyorum dualarım seninlen tez zamanda sağlığına kavuşur aminnn
Tuanacığım, Allah anneciğine acil şifalar versin ve tüm anneleri korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?