:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kk ya üye olmadan önce anlayamıyordum ne yalan söyleyeyim anneliği tatmamış ve ewlat sevgisiyle tutuşan annelerin yangınlarını.ama burda onları okudukça şimdi ben de en az onlar kadar derinden hissedebiliyorum.. içim yanıyor ve onlar için tüm samimiyetimle diyorum kii Rabbim onları da hayırlısıyla bu eşsiz duyguyla şereflendir...:Saruboceq:
her zaman dualarımdasınız anneliği tatmak isteyen arkadaşlarım..Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
uzun oldu biliyorum ama birşey daha söylemek istiyorum..
bu siteyi kuranlara ve burada da sizlerle keyifli paylaşımlarda bulunmaktan,yaknızlığımı sizlerle unutmaktan çok mutluyum. iyiki varsınız...:enbuyukkk:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:her türlü sınavlara hazırlanan arkadaşlarım için allah a dua ediyorumm.. allah hepinizin yardımcısı olsun.. her şey gönlünüzce olsunn..
oh oh masallah masallah berket var bugün topigimizde ve dualarimizda allahim daha cok versin ve hepimizin dualarini kabul etsin insallah yüreklerinize dileklerinoize saglik canlarimmmmmmm dualarimiz kabul olur insallah
allahim hastalara acil sifa nasip eyle
anne oplmak isteyenlere en güzel hediye olan meleklerden nasip eyle
hepimizi kazalardan belalardan kötülüklerden ve yalnis yoldan sen koru ya rabbim
bizlere dogru yolu göster ve senin yolundan ayirma insallah
allahim herkezin gönlüne göre ver ya rabbim:Saruboceq:
kızlar iyi geceler..ne güzel dualar ediyorsunuz böyle...RABBİM kabul etsin inşallah...
ben ve benim gibi tüm evlat sahibi olmak isteyenlere bu yolda sabırlar versin...
ben hiçbir zaman ALLAHIM bize bir evlat ver diye degil,
herşeyin hayırlısını,hayırlı zamanını bilen rabbim,bizlere evlatlarımızı bekledigimiz bu yolda sabırlar nasip et ,en uygun zamanı bilensin rabbim..kucaklarımızı boş bırakma..AMİN...derim kıslarr..sizler içinde en iyisini en hayırlısını diliyorum..
boncugum benimm agzına saglık duaların çok güzel.
amin canım benim Rabbim seninde gönlüne göre versin a.s.gerçekte çok güzel dualar bunlar
benimde dileğim ALLAH bütün arkadaşlarımızın gönüllerinde ne varsa
hayırlısıyla hepsine nasip etsin inşallah
Allah razı olsun bitanem bize düşen onları dualarımıza katmakkk ya üye olmadan önce anlayamıyordum ne yalan söyleyeyim anneliği tatmamış ve ewlat sevgisiyle tutuşan annelerin yangınlarını.ama burda onları okudukça şimdi ben de en az onlar kadar derinden hissedebiliyorum.. içim yanıyor ve onlar için tüm samimiyetimle diyorum kii Rabbim onları da hayırlısıyla bu eşsiz duyguyla şereflendir...:Saruboceq:
her zaman dualarımdasınız anneliği tatmak isteyen arkadaşlarım..Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
uzun oldu biliyorum ama birşey daha söylemek istiyorum..
bu siteyi kuranlara ve burada da sizlerle keyifli paylaşımlarda bulunmaktan,yaknızlığımı sizlerle unutmaktan çok mutluyum. iyiki varsınız...:enbuyukkk:
her türlü sınavlara hazırlanan arkadaşlarım için allah a dua ediyorumm.. allah hepinizin yardımcısı olsun.. her şey gönlünüzce olsunn..
tatlım bazı kalpler vardır ki mühürlenmiştir ne yapsan açılmaz senin zaten kalbin çok güzel bizim açmamıza gerek yok herşey gönlünce olsun canım:Saruboceq:o yüreği açmamı sizler sağladınız asıl sizlerin o güzel yüreklerinize sağlık...çok öpüyorum sizleri...Şeniz
canııım seninde mi hasretin vardı yeni öğreniyorum tatlım sana da dua ederiz inşallah bitanem Rabbim o güzel pırıl pırıl küçücük yuvanı bebek sesleriyle doldursun inşallah güzel kardeşim Rabbim gönlüne döre versin inşallah:Saruboceq:kızlar iyi geceler..ne güzel dualar ediyorsunuz böyle...RABBİM kabul etsin inşallah...
ben ve benim gibi tüm evlat sahibi olmak isteyenlere bu yolda sabırlar versin...
ben hiçbir zaman ALLAHIM bize bir evlat ver diye degil,
herşeyin hayırlısını,hayırlı zamanını bilen rabbim,bizlere evlatlarımızı bekledigimiz bu yolda sabırlar nasip et ,en uygun zamanı bilensin rabbim..kucaklarımızı boş bırakma..AMİN...derim kıslarr..sizler içinde en iyisini en hayırlısını diliyorum..
boncugum benimm agzına saglık duaların çok güzel.
amin bitanem amin:Saruboceq:
tatlım bazı kalpler vardır ki mühürlenmiştir ne yapsan açılmaz senin zaten kalbin çok güzel bizim açmamıza gerek yok herşey gönlünce olsun canım:Saruboceq:
tek tek isim vererek KK'nın en uzun yorum yapanlar rekoruna sahip olmak isterdim ama çok sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarımdan birinin bile ismini atlarsam çok üzülürüm o yüzden genel olarak bir dua etmek istiyorum. Hakkımızda herşeyin hayırlısını Rabbim bilir, Allahım kabul etsin dualarımızı Şeniz
Yüce Rabbim, hasta olan, hastası olan, şifa bekleyen, derman bekleyen tüm dostlarımıza acil şifalar versin. :Saruboceq:
Yüce Rabbim yakınlarını, sevdiklerini kaybedenlere sabırlar ihsan eylesin. Hakkın Rahmetine kavuşan kullarının da mekanını Cennet kılsın, kabirlerini nur ile doldursun, güzel anılarla, dualarla anılmasını nasip etsin. :Saruboceq:
Yüce Rabbim, evlat sahibi olmak isteyen dostlarıma ana olabilme lütfunu nasip etsin, anneliği tattırsın, dünyanın eşsiz duygusunu yaşatsın hayırlısıyla, sağlıkla hayırlı bir can alabilsinler kucaklarına. Yarabbim sen isteyen arkadaşlarımın hiç birinin kucağını boş bırakma, hayırlı bir evlat nasip et. Emeklerini, çabalarını boşa çıkarma Yarabbim :Saruboceq:
Yüce Rabbim, hamile olan dostlarıma sağlıklı hayırlı doğumlar nasip et, vatana millete faydalı, ana babasına saygılı hürmetli, sağlıklı evlat sahibi olmalarını nasip et Allahım. :Saruboceq:
Yüce Rabbim, sen sınavı olan, çalışan çabalayan dostlarımın emeklerini boşa çıkarma. Hayallerindeki okul için, meslek için istedikleri başarılara nail olmalarını nasip etsin :Saruboceq:
Yüce Rabbim, bizi şeytana uydurma ve dünya malı için hırsa düşürme, nefsimize hakim olmamıza yardım et :Saruboceq:
Yüce Rabbim, sen darda olan tüm dostlarıma bereket, bolluk ver, hayırlı rızıklar ver, çoluğumuza çocuğumuza haram lokma nasip etme Yarabbim. :Saruboceq:
Yarabbim dualarımızla daima sana yakın olmamızı nasip eyle, hakkımızda hayırlısını nasip et, darda olandan, sıkıntıda olandan, ihtiyacı olandan merhametini eksik etme. :Saruboceq:
Yarabbim yuvalarımızdan huzuru, mutluluğu, saygıyı, sevgiyi eksik etme.
Yuvamızı, yavrularımızı, eşlerimizi sevdiklerimizi şeytanın şerrinden koru, ihaneti, yalanı dolanı, tüm fenalıkları yuvamızdan da yüreğimizden de uzaklaştır Yarabbim :Saruboceq:
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
amin canım amin inşallah Rabbim tüm bu yönde hasret çeken kardeşlerimi bu hasretten kurtarsın tez vakitte melekleriyle buluştursun onları :Saruboceq:öncelikle kk daki tüm arkadaşlarıma hatta tüm kk cılara tüm insanlara sağlık diliyorum
sonra kk daki anne olamayan ve bunun acısını herdaim yaşayan ben de dahil olmak üzere rabbimden hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum
amin canım amin Allah dilediğini öne çıkarır dilediğini geri bırakır öne çıkardıklarından olmayı nasip eylesin mevlam:Saruboceq:çok teşekkür ediyorum .güzel sözlerin için...
o zaman şöyle diyeyim ben de
Rabbim cümlemizin kalplerini mühürlemesin inşallah!:Saruboceq:
evet canım pasaklımız çok güzel ve geniş bi duada bulunmuş Allah ondan razı olsunpasakliMinik Tanrıca canım yaptıgın bu duaya bütün kalbimle yürekten katılıyorum allah razı olsun teşkr
AMİNNNNNN
tek tek isim vererek KK'nın en uzun yorum yapanlar rekoruna sahip olmak isterdim ama çok sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarımdan birinin bile ismini atlarsam çok üzülürüm o yüzden genel olarak bir dua etmek istiyorum. Hakkımızda herşeyin hayırlısını Rabbim bilir, Allahım kabul etsin dualarımızı Şeniz
Yüce Rabbim, hasta olan, hastası olan, şifa bekleyen, derman bekleyen tüm dostlarımıza acil şifalar versin. :Saruboceq:
Yüce Rabbim yakınlarını, sevdiklerini kaybedenlere sabırlar ihsan eylesin. Hakkın Rahmetine kavuşan kullarının da mekanını Cennet kılsın, kabirlerini nur ile doldursun, güzel anılarla, dualarla anılmasını nasip etsin. :Saruboceq:
Yüce Rabbim, evlat sahibi olmak isteyen dostlarıma ana olabilme lütfunu nasip etsin, anneliği tattırsın, dünyanın eşsiz duygusunu yaşatsın hayırlısıyla, sağlıkla hayırlı bir can alabilsinler kucaklarına. Yarabbim sen isteyen arkadaşlarımın hiç birinin kucağını boş bırakma, hayırlı bir evlat nasip et. Emeklerini, çabalarını boşa çıkarma Yarabbim :Saruboceq:
Yüce Rabbim, hamile olan dostlarıma sağlıklı hayırlı doğumlar nasip et, vatana millete faydalı, ana babasına saygılı hürmetli, sağlıklı evlat sahibi olmalarını nasip et Allahım. :Saruboceq:
Yüce Rabbim, sen sınavı olan, çalışan çabalayan dostlarımın emeklerini boşa çıkarma. Hayallerindeki okul için, meslek için istedikleri başarılara nail olmalarını nasip etsin :Saruboceq:
Yüce Rabbim, bizi şeytana uydurma ve dünya malı için hırsa düşürme, nefsimize hakim olmamıza yardım et :Saruboceq:
Yüce Rabbim, sen darda olan tüm dostlarıma bereket, bolluk ver, hayırlı rızıklar ver, çoluğumuza çocuğumuza haram lokma nasip etme Yarabbim. :Saruboceq:
Yarabbim dualarımızla daima sana yakın olmamızı nasip eyle, hakkımızda hayırlısını nasip et, darda olandan, sıkıntıda olandan, ihtiyacı olandan merhametini eksik etme. :Saruboceq:
Yarabbim yuvalarımızdan huzuru, mutluluğu, saygıyı, sevgiyi eksik etme.
Yuvamızı, yavrularımızı, eşlerimizi sevdiklerimizi şeytanın şerrinden koru, ihaneti, yalanı dolanı, tüm fenalıkları yuvamızdan da yüreğimizden de uzaklaştır Yarabbim :Saruboceq:
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
pasakliMinik Tanrıca canım yaptıgın bu duaya bütün kalbimle yürekten katılıyorum allah razı olsun teşkr
AMİNNNNNN
evet canım pasaklımız çok güzel ve geniş bi duada bulunmuş Allah ondan razı olsun
amin ecmain pasaklı bacımkaydirigubbakcemile3
her daim ismini görmek keyiflendiriyor beni
Allah razı olsun dostum ne güzel ne içten bi dua
Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:
CANIM ANNEM
kizlar mazur görün beni ltfen buranin araciligiyla anneme dua etmek istiyorum ve tüm hastalara tabiikide bu topigi baska seviyorum annem kk üyesi diil ama hos görürsünüz umarim
haftasonu böbrek tasi oldugu teshis edilmisdi bitürlü düsüremedi yazik agrilar coohalinca dün hastaneye gitdi tas hala yerinde duruyomus migdede bi problem oldugu cikmis ve bagirsaklardada bol miktarda iltihap
annem okadar cok cekdiki ameliyatsiz hastanesiz gecirmedigi bir yili yok yazik suan yazarken bile cok kötü oluyorum
daha yenice bagirsak kanamasi gecirmis ve ölümden dönmüsdü geldimi hersey üst üste gelir zaten
allahimdan acil sifalar diliyorum canim melek anneme ve tüm hastalara
allahim dert verip derman aratmasin insallah
allahim beterinden saklasin ve korusun insallah
ve en kisa zamanda tüm hastalarimizi sagligina kavustursun insallah
CANIM ANNEM
kizlar mazur görün beni ltfen buranin araciligiyla anneme dua etmek istiyorum ve tüm hastalara tabiikide bu topigi baska seviyorum annem kk üyesi diil ama hos görürsünüz umarim
haftasonu böbrek tasi oldugu teshis edilmisdi bitürlü düsüremedi yazik agrilar coohalinca dün hastaneye gitdi tas hala yerinde duruyomus migdede bi problem oldugu cikmis ve bagirsaklardada bol miktarda iltihap
annem okadar cok cekdiki ameliyatsiz hastanesiz gecirmedigi bir yili yok yazik suan yazarken bile cok kötü oluyorum
daha yenice bagirsak kanamasi gecirmis ve ölümden dönmüsdü geldimi hersey üst üste gelir zaten
allahimdan acil sifalar diliyorum canim melek anneme ve tüm hastalara
allahim dert verip derman aratmasin insallah
allahim beterinden saklasin ve korusun insallah
ve en kisa zamanda tüm hastalarimizi sagligina kavustursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?