Arkadaşlar gelin birbirimiz için ne sıkıntımız ne sorunumuz varsa onun son bulması adına iyi dilek ve temennilerde bulunalım
önce ben başlıyorum tabi ki
canım hemşom ablasının bitanesi ülkü'me canım arkadaşım duygu'ya ve nevrosky'e sersoy'uma ve onların nezdinde bütün bebek isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bebekler diliyorum Rabbimden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu gün nazarboncuğum için hep beraber el açalım
Rabbim tez vakitte bu yüreği güzel sıcacık masum ve tertemiz kardeşimize ablasının gülüne hayırlı sağlıklı uzun ömürlü zeki evlatlar nasip etsin ne muradı varsa Rabbim tez vakitte muradını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o bizim dualarımızı hakedecek kadar güzel bi kardeşimiz:asigim:
ayyy allah razı olsunnn amin cnm amin inşşşşallahbu gün nazarboncuğum için hep beraber el açalım
Rabbim tez vakitte bu yüreği güzel sıcacık masum ve tertemiz kardeşimize ablasının gülüne hayırlı sağlıklı uzun ömürlü zeki evlatlar nasip etsin ne muradı varsa Rabbim tez vakitte muradını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o bizim dualarımızı hakedecek kadar güzel bi kardeşimiz:asigim:
:Saruboceq:amin insallah aminnnn tüm kalbimle aminnn tüm yüregimle aminn tüm iyi dileklerimle aminnnnnn:Saruboceq:
hepimiz için dua ediyorumm
Allahım bizim için hayır kapılarını aç!
dilediğimiz gibi değil dilediğin gibi amel etmeyi nasip et
allahım tüm sevdiklerimizi,sevdiklerin hatrına bağışla!
allahım senin rızan için yapacağımız işi
bize kolaylaştır
bizi şeytana,nefsimize,ve meyli dünyayayenik düşürme........
biryere düşeceksek orası efendimiz,in (SAV) yanı olsun!
allahım bizi sahabiler gibi cömert ve hasbi kıl!
yaptıklarımızla bizi dünya ve ahirette utandırma!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kk ya üye olmadan önce anlayamıyordum ne yalan söyleyeyim anneliği tatmamış ve ewlat sevgisiyle tutuşan annelerin yangınlarını.ama burda onları okudukça şimdi ben de en az onlar kadar derinden hissedebiliyorum.. içim yanıyor ve onlar için tüm samimiyetimle diyorum kii Rabbim onları da hayırlısıyla bu eşsiz duyguyla şereflendir...:Saruboceq:
her zaman dualarımdasınız anneliği tatmak isteyen arkadaşlarım..Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
uzun oldu biliyorum ama birşey daha söylemek istiyorum..
bu siteyi kuranlara ve burada da sizlerle keyifli paylaşımlarda bulunmaktan,yaknızlığımı sizlerle unutmaktan çok mutluyum. iyiki varsınız...:enbuyukkk:
:Saruboceq:aminnnnnnn canim insallah yüregine saglik:Saruboceq:
her türlü sınavlara hazırlanan arkadaşlarım için allah a dua ediyorumm.. allah hepinizin yardımcısı olsun.. her şey gönlünüzce olsunn..
hepimiz için dua ediyorumm
Allahım bizim için hayır kapılarını aç!
dilediğimiz gibi değil dilediğin gibi amel etmeyi nasip et
allahım tüm sevdiklerimizi,sevdiklerin hatrına bağışla!
allahım senin rızan için yapacağımız işi
bize kolaylaştır
bizi şeytana,nefsimize,ve meyli dünyayayenik düşürme........
biryere düşeceksek orası efendimiz,in (SAV) yanı olsun!
allahım bizi sahabiler gibi cömert ve hasbi kıl!
yaptıklarımızla bizi dünya ve ahirette utandırma!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?