KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

zeynep215

edep ya Hu!!!
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
2.426
16
156
Arkadaşlar gelin birbirimiz için ne sıkıntımız ne sorunumuz varsa onun son bulması adına iyi dilek ve temennilerde bulunalım
önce ben başlıyorum tabi ki
canım hemşom ablasının bitanesi ülkü'me canım arkadaşım duygu'ya ve nevrosky'e sersoy'uma ve onların nezdinde bütün bebek isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bebekler diliyorum Rabbimden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
güzel dostum hürrem'in en az kendisi kadar güzel olacağına inandığım melek kızına bütün yaşadığı sıkıntılardan arınmış bi şekilde sağlıcakla ve bol rızıkla kavuşmasını diliyorum
canıım hürremim herşey gönlünce olsun

RABBİM SEN BEYAZ MELEĞİMİN ÖYKÜSÜNÜ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLE ÇOK SIKINTI ÇEKTİ ÇOK İSTEDİ VE SONUNDA BAŞARDI Bİ MUCİZE GERÇEKLEŞTİİ ŞİMDİ SIRA KOLLARINA ALMASINDA SAĞLICAKLA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ÖYKÜSÜNÜ KAVUŞMASINI NASİP EYLEE

RABBİM LALE'DE ÇOK SIKINTI ÇEKTİ ÇOK ÜZÜLDÜ ÇOK ŞEYLER ATLATTI HALA DAHA BU SIKINTILARI YAŞIYOR SEN ONUN BU SIKINTILARDAN KURTULMASINI ARTIK KAFASININ RAHAT OLMASINI ARTIK ÜZÜLMEMESİNİ AĞLAMAMASINI NASİP EYLEEE
AMİNNNNNN... :Saruboceq:

RABBİİM NERDE NEKADAR EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN ANNE OLMAK İSTEYEN ANNE ADAYLARI VARSA ONLARINDA BİRAN ÖNCE KOLLARINI BOŞ BIRAKMA MELEKLERİNDEN ONLARADA GÖNDER BU DUYGUYU TATTIR RABBİM
RABBİM NEKADAR EVLENECEK OLAN EVLİLİK ARİFESİNDE OLAN BEKAR SÖZLÜ NİŞANLI KIZLARIMIZ VARSA SEVDİKLERİYLE HUZURLU SAĞLIKLI MUTLU BİR YUVA KURMALARINI NASİP EYLEE YUVALARINDAN EVLERİNDEN MUTLULUK GÜLÜCÜK SAĞLIK HİÇ EKSİK OLMASINN SAĞNAK MUTLULUK YAĞDIR RABBİM EVLERİNEE:Saruboceq:

(Arkadaşlar ilk aklıma gelenler bu 2 kişiydii daha sonra tekrar devam dicem)

Son düzenleyen: Moderatör:

senağlama.. beni çok duygulandırdın....ALLAH RAZI OLSUN ..rabbim yar ve yardımcın olsun....RABBİM nerede varsa herkesin yardımcısı olsun....senağlama

AMİNNNNNNNNNNNN ...:Saruboceq: inşallah inşallah....tüm dileklerine içtenlikle katılıyorum.....
RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın...sağlıkla ,sıhatle, bol rıskla yavrularına kavuşmalarını yürekten temenni ediyorum.....:Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNN... inşallah ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun....:Saruboceq:

aminnnnn, canım benim bu guzel dileklerin beni öyle duygulandırdı ki anlatamam senağlama Allah razı olsun..

Hurremcim can arkadaşım... Rabbim gönlundekilere hayırla kavuşmanı nasip etsin.. Rabbim yuvandan huzuru mutluluğu ve bereketi ayırmasın.. eşinle, edanur ve minik mucizenle ömur boyu mutlu ve sağlıklı bir yaşam surmeni dilerim aşkım....

Zeynepcim Sen bizim için neler diliyorsan, Rabbim sana milyonlarca katını versin... Herşey gönlunce olsun canım benim a.s.

Belinay_Merve cim o ne guzel dua öyle.. Allah razı olsun canım.. Rabbim seninde gönlune göre versin inşallah.. Aminnnn

Canlarım ben tek tek isim yazamayacağım affedin... Hepinizin gönlumde ayrı ayrı yeri varken birinizi unutursam kahrolurum.. dularım hep sizlerle biliyorsunuz... Rabbim kabul etsin

Rabbim, Bebek hasreti çeken dostlarımın yuzunu guldursun hepsine sağlıkla sıhatle kucağına alacakları hayırlı evlatlar nasip etsin.. Rabbim bulupta kaybettirmesin inşallah..

Bebeklerini kaybeden can arkadaşlarım, Rabbim sizlere sabır ve guç versin. en yakın zamanda kendinizi topralamanızı ve umudunuzu hiç yitirmemenizi dilerim..

hamiş dostlarım.. Allah sağlıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah

Evlenecek ve evlenmek isteyenlere Rabbim hayırları versin.. gönullerine göre versin

Rabbim tum hasta arkadaşlarımıza acil şifalar versin... amin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....:Saruboceq:

evladini biran once bi sancida dogurup,saglikla buyutmeni diliyorum
ve guzel bi gun diliyorum senin icin ve tum kklilar icin...:Saruboceq:

cok güzel bir topik olmus,emegine saglik canim öncelikle..
bende canim dostum Hürremime,melegiyle,esiyle,sevdikleriyle mükemmel bir hayat diliyorum...tüm stresleri üzüntüleri bir an önce geride birakabilmeleri icin Rabbimden güc diliyorum onlar icin...
yine canim dostlarim nevrosky,smhsmh,nesrin,nesli,bögürtlen,rylai,balsurat,cornelia,duygu,asi,ayse,caniso,casper,sevcan ve diger tüm bekleyen arkadaslarima saglikli,hayirli evlatlar nasip olsun diye dua ediyorum...
canim dostlarim badem ve rapunzelime sabirlar diliyorum,en kisa zamanda yeniden anneligi tatsinlar insallah...
tüm güzel kalpli arkadaslariminda insallah tüm dilekleri kabul olsun....Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun insallah

AMİNNNNNNN.. CANIM ARKADAŞIM AMİN.....
RABBİM seninde güzel yüreğinin diliğeini versin en kısa sürede inşallah.....:Saruboceq:

evladini biran once bi sancida dogurup,saglikla buyutmeni diliyorum
ve guzel bi gun diliyorum senin icin ve tum kklilar icin...:Saruboceq:

AMİNNNNN.. ELİS CİM AMİN.....
RABBİM
seninde güzle gürğinin dielğini versin inşallah....açılan eller edilen dualar kabul olsun inşallah....:Saruboceq:

Allahım yukarıda ki ,aşağıdaki ve tüm kk deki bayanların gönüllerinin muradını ver.tüm isteklerine kavuşsunlar.biliyoruz ki eğer vermiyecek olsaydın isteme duygumuzu yaratmazdın.Sana sığınıyor ve yine Senden dileniyoruz.dualarımızı kabul et.amin.tüm dualarımızın kabulu ile sevgiyle kalın.

belinaycım ne güzel ne samimi bi dua amin canım ecmain
rabbim seninde gönlüne göre versin umarım arkadaşlarının kısa zamanda sıkıntıları son bulur:Saruboceq:

canım benim amin işallah..
bende herzaman yanımda olan zeynebim canım hemşoma,duygu2008e,gönülyarasına,zelişe,hürreme,başak35e roseme kurnaza,sudeyoncaya ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekür ederim.en üzüntülü anlarımda üzüntülerimi unutturdular,acımı benimle birlikte paylaştılar hiç bir zaman yalnız olduğumu hissettirmediler.iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizden razı olsun gönlünüzde olanı nasip etsin hepinize..

Son düzenleme:
ne güzel dualar ne güzel dilekler bunlar aman Allahım
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir sıkıntısı derdi olanın sıkıntısını derdini tasasını atlatmasına yardımcı olsun zor durumda olanlara sabırlar versin ihtiyacı olana acil şifalar versin darda olanı bolluğu rahatlığa kavuştursun anne olma hayaliyle yanıp tutuşanların kucağı bebeğiyle dolsun inşallah
AMİNN YARABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…