güzel dostum hürrem'in en az kendisi kadar güzel olacağına inandığım melek kızına bütün yaşadığı sıkıntılardan arınmış bi şekilde sağlıcakla ve bol rızıkla kavuşmasını diliyorum
canıım hürremim herşey gönlünce olsun
Arkadaşlar gelin birbirimiz için ne sıkıntımız ne sorunumuz varsa onun son bulması adına iyi dilek ve temennilerde bulunalım
önce ben başlıyorum tabi ki
canım hemşom ablasının bitanesi ülkü'me canım arkadaşım duygu'ya ve nevrosky'e sersoy'uma ve onların nezdinde bütün bebek isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bebekler diliyorum Rabbimden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABBİM SEN BEYAZ MELEĞİMİN ÖYKÜSÜNÜ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLE ÇOK SIKINTI ÇEKTİ ÇOK İSTEDİ VE SONUNDA BAŞARDI Bİ MUCİZE GERÇEKLEŞTİİ ŞİMDİ SIRA KOLLARINA ALMASINDA SAĞLICAKLA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ÖYKÜSÜNÜ KAVUŞMASINI NASİP EYLEE
RABBİM LALE'DE ÇOK SIKINTI ÇEKTİ ÇOK ÜZÜLDÜ ÇOK ŞEYLER ATLATTI HALA DAHA BU SIKINTILARI YAŞIYOR SEN ONUN BU SIKINTILARDAN KURTULMASINI ARTIK KAFASININ RAHAT OLMASINI ARTIK ÜZÜLMEMESİNİ AĞLAMAMASINI NASİP EYLEEE
AMİNNNNNN... :Saruboceq:
RABBİİM NERDE NEKADAR EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN ANNE OLMAK İSTEYEN ANNE ADAYLARI VARSA ONLARINDA BİRAN ÖNCE KOLLARINI BOŞ BIRAKMA MELEKLERİNDEN ONLARADA GÖNDER BU DUYGUYU TATTIR RABBİM
RABBİM NEKADAR EVLENECEK OLAN EVLİLİK ARİFESİNDE OLAN BEKAR SÖZLÜ NİŞANLI KIZLARIMIZ VARSA SEVDİKLERİYLE HUZURLU SAĞLIKLI MUTLU BİR YUVA KURMALARINI NASİP EYLEE YUVALARINDAN EVLERİNDEN MUTLULUK GÜLÜCÜK SAĞLIK HİÇ EKSİK OLMASINN SAĞNAK MUTLULUK YAĞDIR RABBİM EVLERİNEE:Saruboceq:
(Arkadaşlar ilk aklıma gelenler bu 2 kişiydii daha sonra tekrar devam dicem)
Arkadaşlar gelin birbirimiz için ne sıkıntımız ne sorunumuz varsa onun son bulması adına iyi dilek ve temennilerde bulunalım
önce ben başlıyorum tabi ki
canım hemşom ablasının bitanesi ülkü'me canım arkadaşım duygu'ya ve nevrosky'e sersoy'uma ve onların nezdinde bütün bebek isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bebekler diliyorum Rabbimden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hurremcim can arkadaşım... Rabbim gönlundekilere hayırla kavuşmanı nasip etsin.. Rabbim yuvandan huzuru mutluluğu ve bereketi ayırmasın.. eşinle, edanur ve minik mucizenle ömur boyu mutlu ve sağlıklı bir yaşam surmeni dilerim aşkım....
canımsın benim....ne diyeceğimi bilemiyorum... çok duygulandım ama çok.......senağlama
Zeynepcim Sen bizim için neler diliyorsan, Rabbim sana binlerce ,milyonlarca, katını versin... Herşey güzel gönlunce olsun bitanem...:Saruboceq:
Canlarım ben tek tek isim yazamayacağım affedin... Hepinizin gönlumde ayrı ayrı yeri varken birinizi unutursam kahrolurum.. dularım hep sizlerle biliyorsunuz... Rabbim kabul etsin
Rabbim, Bebek hasreti çeken dostlarımın yuzunu guldursun hepsine sağlıkla sıhatle kucağına alacakları hayırlı evlatlar nasip etsin.. Rabbim bulupta kaybettirmesin inşallah..
Bebeklerini kaybeden can arkadaşlarım, Rabbim sizlere sabır ve guç versin. en yakın zamanda kendinizi topralamanızı ve umudunuzu hiç yitirmemenizi dilerim..
hamiş dostlarım.. Allah sağlıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah
Evlenecek ve evlenmek isteyenlere Rabbim hayırları versin.. gönullerine göre versin
Rabbim tum hasta arkadaşlarımıza acil şifalar versin... amin
cok güzel bir topik olmus,emegine saglik canim öncelikle..
bende canim dostum Hürremime,melegiyle,esiyle,sevdikleriyle mükemmel bir hayat diliyorum...tüm stresleri üzüntüleri bir an önce geride birakabilmeleri icin Rabbimden güc diliyorum onlar icin...
yine canim dostlarim nevrosky,smhsmh,nesrin,nesli,bögürtlen,rylai,balsurat,cornelia,duygu,asi,ayse,caniso,casper,sevcan ve diger tüm bekleyen arkadaslarima saglikli,hayirli evlatlar nasip olsun diye dua ediyorum...
canim dostlarim badem ve rapunzelime sabirlar diliyorum,en kisa zamanda yeniden anneligi tatsinlar insallah...
tüm güzel kalpli arkadaslariminda insallah tüm dilekleri kabul olsun....Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun insallah
evladini biran once bi sancida dogurup,saglikla buyutmeni diliyorum
ve guzel bi gun diliyorum senin icin ve tum kklilar icin...:Saruboceq:
AMİNNNNN.. ELİS CİM AMİN.....
RABBİM
seninde güzle gürğinin dielğini versin inşallah....açılan eller edilen dualar kabul olsun inşallah....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?