KK'da ve Hayatta Yalnızlık

Umarım katılırsın, içten bir grup olacağını düşünüyorum. Hem biraz farklı şeyler deneriz diye düşünüyorum.

İkinci kez linki paylaşıyorum, okuma grubumuz açılmıştır. İlk etapta kısa sayfalı bir kitapla başlayacağız. Ayrıca katılım olur olmaz ilk kitap okumaya sunulacaktır. Canı gönülden destek veren herkese teşekkür ederim.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Hımm anladım, bir ara bu büyümekle ilgili konuşabiliriz istersen?

Açmış bulunmaktayız, hayırlı uğurlu olsun diyelim. Katılım bekliyorum ona göre

seve seveee konuşurumm..ihtiyacım da var.. senin saatlerinde burda olamıyorum ama iyi gelir böyle konuşmakta...

bu aradaaaaa hayırlı uğurlu olsun efeeem... çoook çoook sevindim..

tüm içtenliğimleee

link paylaşmak yasakmış duruma bakılırsa, ben aynı siteye ait bir link olunca yasak olmaz diye düşünmüştüm.

neyse arkadaşlar grubumuzun adı Kurşun Kalem Okuma Grubu.

Başka bir konuyu duyurmak adına link vermek yasak.Bu gibi durumları özel mesaj yoluyla halledebilirsiiz.

seve seveee konuşurumm..ihtiyacım da var.. senin saatlerinde burda olamıyorum ama iyi gelir böyle konuşmakta...

bu aradaaaaa hayırlı uğurlu olsun efeeem... çoook çoook sevindim..

tüm içtenliğimleee

Hangi saatlerde buralarda oluyorsun?

Teşekkür ederim, bakalım grubumuz nasıl olacak :)

link paylaşmak yasakmış duruma bakılırsa, ben aynı siteye ait bir link olunca yasak olmaz diye düşünmüştüm.

neyse arkadaşlar grubumuzun adı Kurşun Kalem Okuma Grubu.

Evet, yasak imiş. Problem değil bir daha dikkat ederiz olur biter.

Haydi yine gel.
Yine yeniden gel
Gel içimi rahatlat anne.
Bütün sıkıntılarımı al götür.
Bütün yangınlarımı söndür anne.
Haydi yine gel.
Yine yeniden gel.
Düşüp dizimi yeniden kanatmaya razıyım
Tedavisini sen yapacaksan eğer bütün hastalıklara razıyım anne.
Alnımdaki terleri sil.
Sırtımı sıvazla.
Uyumaya yeniden razıyım
Masalımı sen okuyacaksan eğer karanlıklarda kalmaya razıyım anne.
Gel ne olur.
Gel.

düşündüğün gibi yarıda kesilmedi okuma rast,baştan aşağı okudum yazını, ve çoğu kişi de okudu. rast ne biliyim yaşadıkların böyle boğazda düğümlenmiş hıçkırık duygusu gibi içimi acıttı şunu bil ki yalnız değilsin,anne baba olamayız belki ama ne zaman arkadaş istersen en azından ben yanında olmayı isterim. burda bu isimde bi arkadaşın olduğunu bil...

Son düzenleme:
senin kitapların ve iyi olmasını umduğumuz bir grubun var rast, geçmiş için sadece başın sağolsun, Allah unutturacak dert vermesin gibi sözler diyebilirim onun dışında zaten ben yeterince rahatsız edici bir üyeyimdir belli mi olur belki frekanslarımız tutar

Hangi saatlerde buralarda oluyorsun?

Teşekkür ederim, bakalım grubumuz nasıl olacak :)

ben gündüz saatlerinde olabiliyorum ancak rast.. işyerinde giriyorum.. evde hiç vaktim olmuyo. ben size yetişmeye çalışıyorum işte..

okuma grubuda süper olmuş.. yetişebildiğim yerden gelcem bende artık..napalım

esmercim, nasılsın?

evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…