• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da ve Hayatta Yalnızlık

aynen katılıyorum sana esmercim. :34:

benim de gidip kitabı aramam biraz zaman alabilir şu sıralar.

Son düzenleme:
evet yaaaaa gerçekten çok hoş müziklerdi.. şuan bile dinliyorum.. sen yazmışken dinlememek olmaz:34: gerçekten insan çok dolduğunda yine de kafasını boşaltcak şeyler bulması güzel....

bencede Sabahattin Ali gerçekten muhteşem bi yazardır.. Edebiyat öğretmenim çok iyiydi lisede.. o da mecburen zorla okutuodu..gerçekten kimse birşeyler okumuyordu.. lisedeki bi öğrencinin daha eline doğru düzgün bi kitap alıpta bitirmediğini bildiği için zorla zorla aşılamaya çalışıyodu..
evet evet evet bizde istiyoruz okuma grubuuuu.. ben iş yerinde fırsatım olursa okuyabiliyorum.. bu aralar evde hiç imkanım olmuyor malesef.. kendime ait hiç zamanım olmadığı için:41: yolda,işyerinde falan okuyunca biraz da zaman sarkıyo haliyle..
siz başlayın ben yinede takip ederim sizi:34:

Kitap okumaya her zaman fırsat verilmelidir ;)
Bir kaç gün içinde okuma grubunu oluşturmayı düşünüyorum.

" İnsan yüreğinden akan tek şey kan değildir. " "BİR ÇİFT YÜREK" hayatımda okuduğum kitaplar arasında kahramanının ismini unutmadığım ve fazlasıyla etkilendiğim bir kitaptır.Hepinize tavsiye ederim.

" İnsan yüreğinden akan tek şey kan değildir. " "BİR ÇİFT YÜREK" hayatımda okuduğum kitaplar arasında kahramanının ismini unutmadığım ve fazlasıyla etkilendiğim bir kitaptır.Hepinize tavsiye ederim.

Teşekkür ederim tavsiyen için. Bir zamanlar adını duymuştum fırsat olmamıştı okumaya.

Teşekkür ederim tavsiyen için. Bir zamanlar adını duymuştum fırsat olmamıştı okumaya.

Şiddetle tavsiye ederim.Bu aralar kendimi kitaba vermem gerekicek.Bir GEYŞANIN ANILARI nı okumayı düşünüyorum bakalım ...

Kitap okumaya her zaman fırsat verilmelidir ;)
Bir kaç gün içinde okuma grubunu oluşturmayı düşünüyorum.

boş zamnlarımızı değerlendirme işi değildir kitap okumak.. o da yapılması gerekn işler sırasına konulmalıdır..

ama işteee dedim ya büyüme derdindeyim şuaralar..

boş zamnlarımızı değerlendirme işi değildir kitap okumak.. o da yapılması gerekn işler sırasına konulmalıdır..

Kesinlikle katılıyorum, büyüme derdi derken? tam olarak anlayamadım :(

evet, haklısın. kitap, sadece boş zamanlarımızı değerlendirmek için okunmamalı ama ülkemizde, hergün gazete okumayan insan o sayısı bile o kadar az ki...

Kitap tavsiyeleriniz ve okuma gurubu ile ilgili paylaşımlarınız için verdiğim linteki başlığı kullanabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu-f104/

rastcım, okuma grubu kurduğun zaman yukarıdaki link altında konumuzu açarsın, ismi de şöyle yaratıcı birşey olsun. :51:

Bu gün beşiktaş vapurunu kaçırmamanın mutluluğu var üzerimde ve eve erken gelmenin mutluluğu. Ayrıca bu gün fazla soğuk gibiydi İstanbul. Kısa kısa yüz felçleri geçirdim vapurda. Üstelik hayretle şaşırdığım şeylerden bir tanesi de martıların bu soğuğa nasıl dayandıkları? Ve oldukça karınları acıkmışlardı, seslerini duyduğum da açlığın ne demek olduğunu bir kez daha anladım. Hikayemin görünen ön yüzü bitti gibi, şimdilik "bu nedir ya?" "nasıl yani" gibi şaşkınlık yaratan bölümlerim var elimde. Oysa perde arkası okunduğunda "yok artık" "oha" gibi söylemlere yol açacak.
Ve sanırım ilerleyen zamanlarda iki üç yazar arkadaşımla bu hikayenin gidişatı hakkında tartışmalar düzenleyeceğiz ki bu yazar arkadaşlarım gerçekten ün yapmış hatırı sayılır arkadaşlarımdır. Bakalım gidişat neyi gösterecek.

Bu gün beşiktaş vapurunu kaçırmamanın mutluluğu var üzerimde ve eve erken gelmenin mutluluğu. Ayrıca bu gün fazla soğuk gibiydi İstanbul. Kısa kısa yüz felçleri geçirdim vapurda. Üstelik hayretle şaşırdığım şeylerden bir tanesi de martıların bu soğuğa nasıl dayandıkları? Ve oldukça karınları acıkmışlardı, seslerini duyduğum da açlığın ne demek olduğunu bir kez daha anladım. Hikayemin görünen ön yüzü bitti gibi, şimdilik "bu nedir ya?" "nasıl yani" gibi şaşkınlık yaratan bölümlerim var elimde. Oysa perde arkası okunduğunda "yok artık" "oha" gibi söylemlere yol açacak.
Ve sanırım ilerleyen zamanlarda iki üç yazar arkadaşımla bu hikayenin gidişatı hakkında tartışmalar düzenleyeceğiz ki bu yazar arkadaşlarım gerçekten ün yapmış hatırı sayılır arkadaşlarımdır. Bakalım gidişat neyi gösterecek.

dışarıda oturduysan yüz felci geçirmen normaldir tabi. :1:
bunlarda yeni hikayen için :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
evet, haklısın. kitap, sadece boş zamanlarımızı değerlendirmek için okunmamalı ama ülkemizde, hergün gazete okumayan insan o sayısı bile o kadar az ki...

rastcım, okuma grubu kurduğun zaman yukarıdaki link altında konumuzu açarsın, ismi de şöyle yaratıcı birşey olsun. :51:

Ne gibi mesela ? :44:

dağları deldim tek başıma
çölleri aştım bir tek ben
erleri yendim kız başıma
sende yıkılma..

Back