• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da ve Hayatta Yalnızlık

grubumuzun yazarı olarak onu sana bırakıyoruz canım. :ssz:

Ben tek düşünmeyi sevmem ama gerçi bu güne kadar pek çoğunlukla düşünmedim ama ortak bir okuma grubu yapacaksak ortak düşüncelere sahip olmalı diye düşünüyorum. Sen düşünceni yaz ben zaten yeterince etkili faktör olarak görev alacağım :)

Ben tek düşünmeyi sevmem ama gerçi bu güne kadar pek çoğunlukla düşünmedim ama ortak bir okuma grubu yapacaksak ortak düşüncelere sahip olmalı diye düşünüyorum. Sen düşünceni yaz ben zaten yeterince etkili faktör olarak görev alacağım :)

bir düşüneyim o zaman. :44:

Duyduk duymadık kalmasın, yarın okuma grubunun açılışı olacaktır.
Açılışta her şey müessesemize ait olacak ve bol bol fikir alışverişiyle birlikte güzel kazanımlar elde edilecektir. Duyanların duymayanlara haber vermesini bekliyorum. Bu arada davete gelirken kitap kalem getirmeyi unutmayın. Canı gönülden cümlenizi selamlıyorum. :ssz::40:

Kesinlikle katılıyorum, büyüme derdi derken? tam olarak anlayamadım :(

canımm nişanlıyımm...8aya kadar düğünüm olcak.. parasızım:37: işim gücüm doluuu kafam o biçimm işler fena karışıkkkkk ben ne zaman büyüdüm bilmiom.. tekrar çocukluguma dnmek istiom falan filaaan.. çok karışık çook. anlatamadım zaten baksana:1::1::1::1:

Duyduk duymadık kalmasın, yarın okuma grubunun açılışı olacaktır.
Açılışta her şey müessesemize ait olacak ve bol bol fikir alışverişiyle birlikte güzel kazanımlar elde edilecektir. Duyanların duymayanlara haber vermesini bekliyorum. Bu arada davete gelirken kitap kalem getirmeyi unutmayın. Canı gönülden cümlenizi selamlıyorum. :ssz::40:

oleeeeeeeyyyyyy....süpersinizi kızlaaaaar... çok fikrim olmaz benim ama canıı gönülden yanınızdayımmm.... üstüme düşen her şeyi yaparım...

aç aç bekliyorum:27:

canımm nişanlıyımm...8aya kadar düğünüm olcak.. parasızım:37: işim gücüm doluuu kafam o biçimm işler fena karışıkkkkk ben ne zaman büyüdüm bilmiom.. tekrar çocukluguma dnmek istiom falan filaaan.. çok karışık çook. anlatamadım zaten baksana:1::1::1::1:

oleeeeeeeyyyyyy....süpersinizi kızlaaaaar... çok fikrim olmaz benim ama canıı gönülden yanınızdayımmm.... üstüme düşen her şeyi yaparım...

hayırlı olsun esmercim, mutluluklar. :123:

okuma grubunun ismiyle ilgili sen de nihil de görüşlerinizi yazın.

zaten rast da düşünecek, ben de akşam uzun bir isim listesi sunarım.
:ssz:

yazdıklarımızdan oy birliğiyle birini seçeriz.

Okuma grubuna katılmak isterim. Ama devam edebilir miyim edemez miyim
tereddüt ediyorum. Birlikte yapılan aktiviteye uyumsuzluk gösterebiliyorum çünkü. Bağımlı hissetmek, sorumlu hissetmek şevkimi kırıyor. Geri duruyorum.
Küçüklükten kalma bir durum. Kalmış bende de.
İlerleyen zamanda kabul ederseniz katılma hakkımı saklı da tutmak isterim diğer yandan:)

Evet kimler ne düşünüyor diye sormak yerine artık faaliyete geçmesini istiyorum bu grubun. Ve an itibariyle açıyor olacağım isim yine benden olsun ;)

Hımm anladım, bir ara bu büyümekle ilgili konuşabiliriz istersen?

Açmış bulunmaktayız, hayırlı uğurlu olsun diyelim. Katılım bekliyorum ona göre :27:

Kurşun Kalem Okuma Grubumuz hayırlı olsun tekrardan. :nazar:

bu sayfadan da linkini verelim mi?

Back