Ne gibi mesela ? :44:
grubumuzun yazarı olarak onu sana bırakıyoruz canım.
Ben tek düşünmeyi sevmem ama gerçi bu güne kadar pek çoğunlukla düşünmedim ama ortak bir okuma grubu yapacaksak ortak düşüncelere sahip olmalı diye düşünüyorum. Sen düşünceni yaz ben zaten yeterince etkili faktör olarak görev alacağım :)
Düşün bakalım
ben birazdan çıkıcam.
isimle ilgili yarın net birşey yazarım.
iyi geceler, öpsün seni yedi cüceler
Kesinlikle katılıyorum, büyüme derdi derken? tam olarak anlayamadım
Duyduk duymadık kalmasın, yarın okuma grubunun açılışı olacaktır.
Açılışta her şey müessesemize ait olacak ve bol bol fikir alışverişiyle birlikte güzel kazanımlar elde edilecektir. Duyanların duymayanlara haber vermesini bekliyorum. Bu arada davete gelirken kitap kalem getirmeyi unutmayın. Canı gönülden cümlenizi selamlıyorum.
canımm nişanlıyımm...8aya kadar düğünüm olcak.. parasızımişim gücüm doluuu kafam o biçimm işler fena karışıkkkkk ben ne zaman büyüdüm bilmiom.. tekrar çocukluguma dnmek istiom falan filaaan.. çok karışık çook. anlatamadım zaten baksana
oleeeeeeeyyyyyy....süpersinizi kızlaaaaar... çok fikrim olmaz benim ama canıı gönülden yanınızdayımmm.... üstüme düşen her şeyi yaparım...
aç aç bekliyorum
ben birazdan çıkıcam.
isimle ilgili yarın net birşey yazarım.
iyi geceler, öpsün seni yedi cüceler
öpsün seni yedi cüceler okuma gurubu
okuma gurubunuzun adı doğaçlama çıktıbir fikir
Takipçiniz olurum tabi,bir an önce açın gurubunuzu
Evet kimler ne düşünüyor diye sormak yerine artık faaliyete geçmesini istiyorum bu grubun. Ve an itibariyle açıyor olacağım isim yine benden olsun
canımm nişanlıyımm...8aya kadar düğünüm olcak.. parasızımişim gücüm doluuu kafam o biçimm işler fena karışıkkkkk ben ne zaman büyüdüm bilmiom.. tekrar çocukluguma dnmek istiom falan filaaan.. çok karışık çook. anlatamadım zaten baksana
oleeeeeeeyyyyyy....süpersinizi kızlaaaaar... çok fikrim olmaz benim ama canıı gönülden yanınızdayımmm.... üstüme düşen her şeyi yaparım...
aç aç bekliyorum
Takipçiniz olurum tabi,bir an önce açın gurubunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?