süper!yeni romanın veya hikayen hayırlı olsun. mümkünse de roman olsun. okuması daha zevkli.
ben üniveristeye giderken hep vapuru kullanmıştım. vapurun öyle bir büyüleyici havası var ki... kışın ayrı güzel, yazın ayrı güzel. kışın dışarıda donduğun zaman vapura binince hissettğin o tatlı sıcaklık mı desem, yazın dışarıda oturuğunda izlediğin o müthiş manzara, parıldayan, insanı başka dünyalara götüren o güzel deniz mi desem... hele bazen martıların, insanlar onlara simit atmasa bile vapurla yarışmaları var ki pencere önünde yer kapabildiysen muhteşem bir görüntü. bir kere de vapurun üst katındaydım, oranın manzarası aşağıya göre daha da güzel. aşırı güneşli bir hava vardı, birdenbire denizin ortasında bir hareket gördüm, baktım birkaç yunus. tekrar tekrar suya girip çıkıyorlardı. harika bir manzaraydı. zaten vapurda roman okumanın tadı da bir başkadır. yolculuk bitsede hiç hiç inesim gelmiyordu çoğunlukla.
Evet, güzeldir vapur yolculuğu. Hele bir de giden vapur modaya ya da kız kulesine giderse çok çok muazzam olur. Deniz iyidir hem kafa dağıtır hem insanı kendine getirir. Özgürlüktür deniz. Bir yazıda okumuştum insan bu diyarlardan gidecekse denizi seçmeli diyordu. Çünkü ev değiştirmekle bu diyarlardan gidilemez, ayağını yerden keseceksin özgürlüğe denize gideceksin diyordu. İşte o zaman çekip gitmiş olursun bu diyarlardan diyordu. Gerçekten çok doğru.
Martılar...
Onları tasvir edemem sana, o bambaşka sayfalar sürecek olan bir olay. Bu gün çok yoruldum ama çok da güzeldi. Özellikle moda bölümü harikaydı. Elinde eski bir çanta olan ve çantanın içinde eski bir daktilo olan tek insan bendim : ) hava güzeldi, sessizlik hakimdi ve giriş yaptım yeni eserime : )
Rahat 5 saat kaldım orda sonra da vapur saatleri bitti
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Öyle işte.